Vaša košarica

IŠČI

Potrebujete pomoč?

Tel: 0590 125 58

Družbena omrežja

Home

Kakovostne majice in obstojen tisk

Tiskarna unikatnih majic Garderoba

skrbi za kakovosten unikaten tisk po vaših željah na različne izdelke.
Oblikujte po svoje motive za tisk na:

Oblikuj tisk po svoje

Garderoba-majice-in-kapucarji-banner
OBLIKUJ MAJICOOD 24,90€KLIKNI TUKAJ
Garderoba tiskarna majic kape banner e1635926292304 garderoba,tisk na majice,garderoba tiskarna majic,garderoba tisk majic,tiskanje majic 2
OBLIKUJ SVOJO KAPOOD 15,90€KLIKNI TUKAJ
Garderoba-tiskarna-majic-unikatna-otroska-oblacila-banner
OBLIKUJ ZA OTROKEOD 21,90€KLIKNI TUKAJ
Garderoba-tiskarna-majic-unikatne-blazine
OBLIKUJ BLAZINOOD 19,90€KLIKNI TUKAJ
Banner-garderoba-oblikuj-po-svoje
OBLIKUJ SKODELICOOD 11,90€KLIKNI TUKAJ
Garderoba-tiskarna-majic-unikatne-vrecke
OBLIKUJ VREČKOOD 17,90€KLIKNI TUKAJ

Izbiraj med pripravljenimi motivi

Banner-rojstni-dan-naslovna
ROJSTNI DANSPREMENLJIVE LETNICE, LETA IN MESECIKLIKNI TUKAJ
Banner-fantovscina-naslovna
FANTOVŠČINAKOLIČINSKI POPUSTIKLIKNI TUKAJ
Banner-druzinski-motivi-naslovna
DRUŽINSKI MOTIVINAZIVI SPREMENLJIVIKLIKNI TUKAJ
Garderoba-izberi-motiv-banner-otroske
ZA NAJMLAJŠEPOBARVANKE IN PRIKUPNI MOTIVIKLIKNI TUKAJ
Banner-dekliscina-naslovna
DEKLIŠČINAKOLIČINSKI POPUSTIKLIKNI TUKAJ
Banner-nosecniski-motivi-naslovna
ZA NOSEČNICENOSEČNIŠKE TUNIKE IN NAVADNE MAJICEKLIKNI TUKAJ

Odzivi naših strank:

Gorazd r.
Gorazd R.
Preverjen lastnikPreverjen lastnik
5/5

Odlično.

pred 6 ur
Anonimno
Anonimno
Preverjen lastnikPreverjen lastnik
5/5
pred 1 dan
Anja
Anja
Preverjen lastnikPreverjen lastnik
5/5

Mheak pulover lepega kroja.

pred 2 dneva

Gajcom - veleprodaja majic in tiskarna

Garderoba tiskarna majic vse kategorije banner garderoba,tisk na majice,garderoba tiskarna majic,garderoba tisk majic,tiskanje majic 3

ZABAVNI MOTIVI NA MAJICAH ZA VSAKO PRILOŽNOST!

Za vsako priložnost se zabavna majica najde! Izberite motiv in obdarujte svoje najbližje.

Zakaj Garderoba?

Izbiramo kakovostne majice in druge izdelke, ki jih boste dolgo z veseljem uporabljali.

Tisk na majice je mehek na otip, elastičen, pralno obstojen in živahnih barv.

Izbirate lahko med našimi motivi ali pa naročite unikatno potiskane majice s svojimi motivi. Pomagamo tudi pri pripravi grafik za tisk.

Tisk na majice po naročilu lahko naročite kar preko spleta. Lahko pa se oglasite osebno pri nas in vam pomagamo pripraviti motive z napisi za 50 let in potisk majic za druge obletnice.

Z veseljem pripravimo ponudbo tudi za večje količine majic in drugih izdelkov za promocijo in različne priložnosti.

Ko želite kvaliteten tisk na majice, je prava odločitev, da nas kontaktirate.

5/5

“Ker si ljudje sami hitro kupimo tisto, kar si želimo, je izbira daril vedno težja. Ker pa sem v posebni situaciji in pričakujem otroka, sem se odločila za posebno potezo.

Celi družini sem za praznike podarila majice s potiskom. Tako jim novice nisem sporočila na običajen način, pač pa sem jim podarila majico: No, zdej bom pa dedi, babi, najboljša teta in stric.”

Zavita črta
Tina
No-zdej-sem-pa-dedi-babi
Banner-odziv-stranke-urh
5/5

“Pozdravljeni, v priponki vam pošiljam napis, ki naj bi prišel na majico. Rad bi se vam tudi zahvalil, saj se res potrudite, da majice čim bolje izgledajo. Poleg tega tudi na e-maile redno odgovarjate, kar je za podjetja redkost. Če bo kdo potreboval majico vas bom definitivno priporočal.”

Zavita črta
Nik

Tisk na majice obsega več različnih vrst tiska z enakim namenom – da dobite unikatno potiskane majice. Običajno se tisk na majice naroča skupaj s promocijskimi majicami. Ta kombinacija je najbolj priljubljeno darilo za različne priložnosti, pa tudi za prezentacijo vašega podjetja ali blagovne znamke, torej za poslovna darila. Tisk na majice nekateri izvajajo kar doma, drugih tiskanje naročajo v fotokopirnicah ali pri lokalnih tiskarjih.

Seveda ni vsak tisk na majice enak, med različnimi tehnikami so velike razlike. V Garderobi uporarabljamo tri tiskalnike, ki omogočajo direktni tisk na majice. Tisk je mehek na otip, živahnih barv, elastičen in seveda pralno obstojen. Ker potiskamo samo to, kar je treba (brez dodatnih podlag ali obrob), je ta tisk primeren tudi za najbolj zahtevne grafike na majicah.

Cena tiska na majice je odvisna od količine hkrati naročenih majic. Pri vsakem od ponujenih izdelkov je označena cena za en kos, pa tudi cene s količinskimi popusti. Prav tako so cene potiskanih izdelkov označene v razdelku za naročanje unikatnih potiskov.

Vse tehnike tiska, ki jih uporabljamo v Gajcomu, so pralno obstojne. Unikatne majice običajno potiskamo na DTG tiskalniku, ki omogoča tisk v živahnih barvah. Potisk je vedno elastičen, mehek na otip in pralno obstojen. Barve, ki jih tiskalnik uporablja, so ekološke, primerne tudi za oblačila za dojenčke.

Zakaj je naš tisk mehek na otip, si lahko več preberete v blogu.

Res smo bili 10 let prisotni v BTC, naša tiskarna Garderoba je bila v pritličju Koloseja. Smo pa že nekaj časa na drugi lokaciji, najdete nas cca. 5 km iz BTC-ja, in sicer v Vevčah na naslovu Pot heroja Trtnika 45, Ljubljana – Dobrunje.

Ne. “Nalepke” na majicah so dejansko preslikači, ki jih v Garderobi uporabljamo bolj redko – na majicah pa praktično nikoli. Preslikači (nalepke) se uporabljajo bolj za različne torbe, kape in druge izdelke, ki ne omogočajo direktnega potiska. Majice in puloverje največkrat potiskamo direktno – to pomeni, da je barva potiskana neposredno na majico ali pulover, in potem posušena v sušilnem kanalu. Tako dosežemo bolj mehek otip in večjo pralno obstojnost. Več o našem tisku si preberite v blogu.

Digitalni tisk na majice se uporablja za manjše količine (seveda tudi za potisk vzorcev, unikatov, personaliziranih potiskov na majicah).

Svoj motiv na majici ali puloverju ali kakšnem drugem izdelku naročite v razdelku Oblikuj po svoje. Nekaj navodil, kako naročiti tisk na majice, pa smo zapisali tudi v blogu.

Seveda, tiskamo tudi skodelice. Nekateri motivi so že na voljo v spletni trgovini tudi na skodelicah. Če bi želeli na skodelico potiskati motiv, ki ne omogoča naročila na skodelici, nam pišite in vam bomo ustregli. Lahko pa seveda naročite unikatno potiskano skodelico.

Brezplačna dostava nad 40 eur.

Majice in druge izdelke dostavljamo s Pošto Slovenije. Običajno odpošljemo pakete naslednji delovni dan po potrditvi naročila.

Varen spletni nakup

Naročila preko spletne trgovine lahko varno plačate s karticami PayPal / MasterCard / Visa / Maestro, ali pa preko spletne banke.

Kakovosten tisk

Obstojen direktni tisk na majice, mehek na otip in v živahnih barvah. Uporabljamo ekološke barve, primerne tudi za oblačila za otroke. Tisk je enako kakovosten, če naročite potisk ene majice ali pa več tisoč.

Veleprodaja

Za večja naročila majic, kap, vrečk in drugih promocijskih izdelkov se sprehodite po naši veleprodajni spletni trgovini www.gajcom.si.