19 let praznujem skupaj s corono majica
19 let praznujem skupaj s corono
15,9029,90 Select options

19 let praznujem skupaj s corono

15,9029,90

Počisti

15,9029,90

Izberi model
This option is required
Moška majica Moška fit majica Ženska majica Kapucar Unisex
Izberi barvo izdelka
This option is required
Bela Bela Črna Črna Temno modra Temno/mornariško modra Fuksija Fuksija Rumena Rumena Oranžna Oranžna Rdeča Rdeča Roza Svetlo roza Siva Siva Kelly zelena Travnato Zelena Svetlo zelena Jabolčno zelena Vijolična Vijolična Royal modra Kraljevo Modra Turkizna Turkizno modra Svetlo modra Svetlo modra
Izberi velikost
This option is required
S M L XL XXL
Clear selection

Brezplačna pošnina za naročila nad 50€ v Sloveniji.

  • Hitra izdelava in dostava.
  • Vaši podatke varujemo in ne delimo.
  • Možno plačilo po prevzemu.
Možnosti plačila

nacini-placila

19 let praznujem skupaj s corono

Za vašega rojstnodnevnika imamo potiskano odlično majico z zelo aktualnim motivom, ki pa je tudi dvoumen (virus ali pivo?). V življenju je treba velikokrat odmisliti probleme in se rajši prepustiti smešnim prebliskom 🙂

Ne glede na to, koliko ljudi bo na tej (prepovedani) rojstnodnevni zabavi – spomin na to žurko bo s pomočjo obstojne majice še dolgo časa vabil nasmehe na obraze.

Presenetite lahko seveda nekoga tudi po pošti. Če se ne morete dobiti v živo zdaj, se spodobi vsaj čestitati in podariti majico ob lepem jubileju – ko se boste dobili v živo, bo pa vse tole samo še zabaven spomin in majica povod za dolg pogovor.

Ob osebnih praznovanjih, je zelo pomembno, da izkažemo ljubezen slavljenecu in velikokrat se znajdemo v dilemi, kako razveseliti in hkrati pripraviti enkratno darilo. Tiskarna majic Garderoba vam priskoči na pomoč in vse skrbi so odveč. V hipu pričaramo unikatno in zabavno darilo, ki bo postalo srce zabave. Saj si slavljenec to še kako zasluži.

19 let praznujem skupaj s corono

Več majic, praznujem s corono, klikni tule.

Facebook

Dodatne informacije

Izberi barvo izdelka

, , , , , , , , , , , , , ,

Izdelek2

, , ,

Izberi velikost

, , , ,