19-let-praznujem-mockup
19-let-praznujem-ozadje

19 let praznujem skupaj s corono

Od: 15,90

Od: 15,90

Izberi model
This option is required
Moška majica Moška fit majica Ženska majica Kapucar Unisex
Izberi barvo izdelka
This option is required
Bela Bela Siva Siva Črna Črna Royal modra Kraljevo Modra Temno modra Temno/mornariško modra Svetlo modra Svetlo modra Turkizna Turkizno modra Vijolična Vijolična Roza Svetlo roza Fuksija Fuksija Rdeča Rdeča Oranžna Oranžna Rumena Rumena Kelly zelena Travnato Zelena Svetlo zelena Jabolčno zelena
Izberi velikost
This option is required
S M L XL XXL
Clear selection
Prikaži košarico
Šifra: bcc236ae7244 Kategorija:

Za vašega rojstnodnevnika imamo potiskano odlično majico z zelo aktualnim motivom, ki pa je tudi dvoumen (virus ali pivo?). V življenju je treba velikokrat odmisliti probleme in se rajši prepustiti smešnim prebliskom 🙂

Ne glede na to, koliko ljudi bo na tej (prepovedani) rojstnodnevni zabavi – spomin na to žurko bo s pomočjo obstojne majice še dolgo časa vabil nasmehe na obraze.

Presenetite lahko seveda nekoga tudi po pošti. Če se ne morete dobiti v živo zdaj, se spodobi vsaj čestitati in podariti majico ob lepem jubileju – ko se boste dobili v živo, bo pa vse tole samo še zabaven spomin in majica povod za dolg pogovor.

Ob osebnih praznovanjih, je zelo pomembno, da izkažemo ljubezen slavljenecu in velikokrat se znajdemo v dilemi, kako razveseliti in hkrati pripraviti enkratno darilo. Tiskarna majic Garderoba vam priskoči na pomoč in vse skrbi so odveč. V hipu pričaramo unikatno in zabavno darilo, ki bo postalo srce zabave. Saj si slavljenec to še kako zasluži.

Ta izdelek ste pravkar dodali v košarico:

KOŠARICA
0
X