60 in še vedno vroča
60 in še vedno vroča
13,9027,90 Select options

60 in še vedno vroča

13,9027,90

Počisti

13,9027,90

Izberi model
This option is required
Moška majica Ženska majica Kapucar Unisex
Izberi barvo izdelka
This option is required
Bela Bela Črna Črna Temno modra Temno/mornariško modra Fuksija Fuksija Rumena Rumena Oranžna Oranžna Rdeča Rdeča Roza Svetlo roza Siva Siva Kelly zelena Travnato Zelena Svetlo zelena Jabolčno zelena Vijolična Vijolična Royal modra Kraljevo Modra Turkizna Turkizno modra Svetlo modra Svetlo modra
Izberi velikost
This option is required
S M L XL XXL
Clear selection

Brezplačna pošnina za naročila nad 50€ v Sloveniji.

  • Hitra izdelava in dostava.
  • Vaši podatke varujemo in ne delimo.
  • Možno plačilo po prevzemu.
Možnosti plačila

nacini-placila

60 in še vedno vroča

Povedala vam bo, da je njen recept za tako dober videz srečno življenje. In recept za srečno življenje je, da si obkrožen z dobrimi ljudmi, ki te spravljajo v smeh in osrečujejo za rojstne dni. Vsekakor pa je slavljenka največji dokaz, da so leta res samo številka. Čestitke gredo tudi vam, saj ji boste pomagali, da bo z vašim darilom res zažigala! Za njen 60. rojstni dan bo tako potiskana majica prinesla dodaten smeh na zabavi in še uporabno darilo je.

Ob osebnih praznovanjih, je zelo pomembno, da izkažemo ljubezen slavljenecu in velikokrat se znajdemo v dilemi kako razveseliti in hkrati pripraviti enkratno darilo. Tiskarna majic Garderoba vam priskoči na pomoč in vse skrbi so odveč. V hipu pričaramo unikatno in zabavno darilo, ki bo postalo srce zabave. Saj si slavljenec to še kako zasluži.

Oglej si več

Youtube

Facebook

Dodatne informacije

Izberi barvo izdelka

, , , , , , , , , , , , , ,

Izdelek2

, ,

Izberi velikost

, , , ,