Connection_tancice-intime_ona_preview_600x800_1
Connection_tancice-intime_ona_temno_ozadje_preview_design_temna1

Connection ONA

Od: 19,90

Od: 19,90

Izberi model
This option is required
Moška majica Ženska majica Kapucar Unisex
Izberi barvo izdelka
This option is required
Bela Bela Siva Siva Črna Črna Royal modra Kraljevo Modra Temno modra Temno/mornariško modra Svetlo modra Svetlo modra Turkizna Turkizno modra Vijolična Vijolična Roza Svetlo roza Fuksija Fuksija Rdeča Rdeča Oranžna Oranžna Rumena Rumena Kelly zelena Travnato Zelena Svetlo zelena Jabolčno zelena
Izberi velikost
This option is required
S M L XL XXL
Clear selection
Oblikuj Prikaži košarico
Šifra: e42f61e6362a Kategorije: , ,

Podarita si majico z drevesom, ki ponazarja vajino celoto. Predala se bosta drug drugemu z dušo (krošnja), telesom (deblo) in čustvi (korenine).
PRIMERI: Bi si želeli nadgraditi vajino spolnost in jo doživeti bolj celostno, imata težave pri spolnosti, sta bila do sedaj brez spolnosti, ste partnerja začutili na povsem drugačnem nivoju kot vse pretekle partnerje, bi si želeli podariti več spolnosti kot jo je bilo do sedaj, ker ste vsak večer preveč utrujeni, sedaj pa ste sprejeli novo odločitev?
VREDNOTA SPOLNOST: Spolnost je pomembna sestavina partnerstva, saj se združita lahko čustveno, fizično in duhovno. Odnos se vedno odseva v kvaliteti spolnosti in spolnost v kvaliteti odnosa. Spolnost je vajino zbliževanje, zdravljenje, lahko se ponovno začutita, povežeta, predata z dušo in telesom.
ZAOBLJUBA: Zadnje čase si me pogrešal/-a tudi telesno in zato sem pripravljen/-a sprejeti novo odločitev, da več časa namenim najini telesnosti. Obljubim, da si vsaj dvakrat (poljubno število) tedensko vzamem eno uro za najino telesno srečanje. Želim, da se ljubiva, spoznavava najini telesi, se dotikava, masirava in najino bližino nagradiva s spolnostjo.

Ta izdelek ste pravkar dodali v košarico:

KOŠARICA
0
X
NOVI DELOVNI ČAS ZA PREVZEM: pon – pet 7h do 16.30 na naslovu: Pot heroja Trtnika 45, Ljubljana