Kraljica

Od: 13,90

Od: 13,90

* Izberi model
This option is required
Moška majica Ženska majica
Za podrobnejši opis in slike modelov kliknite tukaj
* Izberi barvo
This option is required
Bela Bela Črna Črna Grahasto siva Grahasto siva Temno modra Temno/mornariško modra Fuksija Fuksija Rumena Rumena Oranžna Oranžna Rdeča Rdeča Roza Svetlo roza Siva Siva Kelly zelena Travnato Zelena Svetlo zelena Jabolčno zelena Vijolična Vijolična Royal modra Kraljevo Modra Turkizna Turkizno modra Svetlo modra Svetlo modra
Za podrobnejšo sliko barve kliknite tukaj
* Izberi velikost
This option is required
S M L XL XXL
Za lažjo izbiro velikosti kliknite tukaj
Clear selection

Za naročila nad 40EUR je brezplačna dostava v Sloveniji

Kartični načini plačila

nacini-placila

Motiv lahko potiskate tudi na kateri drugi izdelek Garderoba. Če si to želite ali pa želite potiskati nekaj popolnoma novega, nam vaše želje pošljite na email in oblikovali bomo izdelek/motiv po želji.

Kraljica

Kaj je življenje brez ljubezni? Okronajte vajino ljubezen z unikatno in kvalitetno majico, ki je čudovito unikatno darilo. Še tako mala pozornost šteje. Kraljica se po šahovnici premika preudarno, graciozno in prav to sporočilo posredujte vaši osebi. Vse figure jo čuvajo in do nje čutijo spoštovanje. Če tudi vi tako čutite do svoje kraljice doma, bo te majice zagotovo zagotovo vesela.

Naj ve, da vam pomeni veliko in da jo gledate z očmi občudovalca. Cenila bo darilo pozornosti in njeno sporočilo. Povrh vsega pa se bo na vaše pozitivno sporočilo spomnila vsakič, ko bo majico oblekla. Podarili ji boste več kot trenutek.

Majico lahko podarite za različna praznovanja kot so rojstni dan ali obletnica, pa tudi kot praznično darilo za dan žena ali pa kot darilo pozornosti.

 

Več majic za ženo boste našli s klikom tukaj!

Facebook-ikona-garderoba. SiYoutube-garderoba. Si

 

 

Dodatne informacije

* Izberi model

Moška majica, Ženska majica

* Izberi barvo

Bela, Črna, Grahasto siva, Fuksija, Temno modra, Oranžna, Rdeča, Rumena, Siva, Kelly zelena, Svetlo zelena, Vijolična, Royal modra, Turkizna, Svetlo modra, Roza

* Izberi velikost

S, M, L, XL, XXL