Krpica za očala Res je vse kristalno jasno

5,90

Za naročila nad 40EUR je brezplačna dostava v Sloveniji

Kartični načini plačila

nacini placila
Nacini placila

Motiv lahko potiskate tudi na kateri drugi izdelek Garderoba. Če si to želite ali pa želite potiskati nekaj popolnoma novega, nam vaše želje pošljite na email in oblikovali bomo izdelek/motiv po želji.

 

Krpica za očala Res je vse kristalno jasno

Motiv “Res – je vse kristalno jasno” je del kolekcije s pozitivnimi sporočili  Connectees. Motiv prinaša zelo jasno sporočilo. Kristalna struktura, kot je bila, preden je bila umetno zmanipulirana, je vsebovala en dodatni člen. Ko ga vrnemo, struktura spet postane čista, jasna, enostavna … To lahko jemljemo kot simbol vračanja h koreninam.

Črno bela manipulacija

Kako daleč nazaj v linearnem času moramo iti, da se spet znajemo v času naravnih zakonov, ko še ni bilo manipulacij? Verjetno do začetka stvarstva. Najverjetneje v stanje enosti, torej niča. Skupaj z dualnostjo namreč pride tudi možnost manipulacije – brez dualnosti pa ne bi bilo širitve, ne bi bilo ustvarjanja. “Napaka” ali “manipulacija” je bila torej vstopnica v zabaviščni park – če hočemo uživati v širitvi, so manipulacije nujno zlo. Ampak samo do neke mere. Manipulacija počasi prehaja vse mere dobrega okusa in je po mojem tik pred zdajci, na robu tega, da se sesuje sama vase.

Za zdaj je kristalno jasno še vedno v črnini – zna pa biti, da smo res na robu linearnega trenutka, ko bo kristalna jasnost svetla in vsem na ogled.

 

 

Oglejte si več motivov kolekcije Connectees. Kliknite tukaj!

Snujete svojo kolekcijo majic? Pridružite se naši skupini “Moja blagovna znamka na majicah” na FB. ali pa nam PIŠITE in z veseljem vam bomo pomagali.

 

Tabela velikosti

Oglejte si več izdelkov na katere lahko potiskate svoj motiv. Kliknite tukaj!

 

Facebook-ikona-garderoba. SiYoutube-garderoba. Si

 

 

Dodatne informacije

Teža 0,01 kg
Dimenzije 25 × 5 × 5 cm