Majica pobarvanka Kot riba v vodi

Od: 15,90

Od: 15,90

* Izberi model
This option is required
Moška majica Ženska majica Otroška majica za fantke Otroška majice za deklice Otroški body
Za podrobnejši opis in slike modelov kliknite tukaj
* Izberi barvo
This option is required
Bela Bela
Za podrobnejšo sliko barve kliknite tukaj
* Izberi velikost
This option is required
S M L XL XXL 2L-86/94 4L-96/104 6L-106/116 8L-118/128 10L-130/140 12L-142/152 3-6 6-12 12-18 18-23
Za lažjo izbiro velikosti kliknite tukaj
Clear selection
Oblikuj

Za naročila nad 40EUR je brezplačna dostava v Sloveniji

Kartični načini plačila

nacini placila
Nacini placila

Motiv lahko potiskate tudi na kateri drugi izdelek Garderoba. Če si to želite ali pa želite potiskati nekaj popolnoma novega, nam vaše želje pošljite na email in oblikovali bomo izdelek/motiv po želji.

Majica pobarvanka Kot riba v vodi

Za vso družino – Pobarvanka na majicah Kot riba v vodi MOJA MOJA

MOJA MOJA je prispevala ilustracije za pobarvanke na majicah, namenjene otrokom in predvsem staršem, da bo ustvarjanje doma še bolj zabavno.

Na voljo je več dizajnov, vsi pa na otroških majicah za fantke in punčke, na otroških bodyjih in tudi na majicah za mamice in atije, da bo družina res usklajena.

Rezultat bo vedno prikupna majica, ki jo bodo pikice in pikci radi nosili, če boste oblekli komplet družino, boste pa še bolj povezani.

Avtor ilustracije: MOJA MOJA  www.mojamoja.si

In kako boste majico pobarvali? Uporabite flomastre za tekstil ali druge tekstilne barve. Flomastre za tekstil lahko naročite skupaj z majico – poiščite jih v kategoriji MOJA MOJA, lahko pa jih naročite tudi tukaj: https://www.prilevcku.si/carioca-fabric-set-flomastrov-za-tekstil-konica-6-mm-6-kosov.html. S kodo Levček10 dobite v času, ko velja ponudba pobarvank na majicah MOJA MOJA v spletni trgovini popust na vse izdelke iz kolekcije pripomočkov za tisk na tekstil. Navodila za uporabo in fiksiranje so nalepljena na embalažo.

Navodila za pranje in likanje:

Majice perite obrnjeno do 40 stopinj, brez namakanja, predpranja in ne perite na roke. Ne likajte čez tisk in čez pobarvane dele. Sušite na zraku.

Navodila za fiksiranje pobarvanih delov:

S flomastrom pobarvane dele čim bolj fiksirajte. Uporabite domači likanil, izklopite paro, nastavite na najvišjo možno temperaturo. Čez majico položite peki papir in nekaj časa likajte po celotni površini. Proizvajalec flomastrov obstojnosti ne jamči, po izkušnjah pa bi morali zdržati kar nekaj časa (vsaj 9 pranj). Na voljo so še bolj kakovostni (in dražji) flomastri, ki jih lahko naročite v trgovini Pri levčku. Če imate možnost fiksirati pobarvane majice pri bližnjem tiskarju, to toplo svetujemo, saj boste s tem znatno podaljšali obstojnost. Majice lahko prinesete na fiksiranje tudi k nam (seveda povsem brezplačno).

Oglejte si več majic, pobarvank, s klikom tukaj!

Facebook-ikona-garderoba. Si

Youtube-garderoba. Si

 

 

Dodatne informacije

* Izberi barvo

Bela

* Izberi model

Moška majica, Ženska majica, Otroška majica za fantke, Otroška majice za deklice, Otroški body

* Izberi velikost

S, M, L, XL, XXL, 2L-86/94, 4L-96/104, 6L-106/116, 8L-118/128, 10L-130/140, 12L-142/152, 3-6, 6-12, 12-18, 18-23