Majica Verjetno bo ne

Od: 13,90

Od: 13,90

* Izberi model
This option is required
Moška majica Moška fit majica Ženska majica Kapucar Unisex Pulover Unisex
Za podrobnejši opis in slike modelov kliknite tukaj
* Izberi barvo
This option is required
Bela Bela Črna Črna Grahasto siva Grahasto siva Temno modra Temno/mornariško modra Fuksija Fuksija Rumena Rumena Oranžna Oranžna Rdeča Rdeča Siva Siva Kelly zelena Travnato Zelena Svetlo zelena Jabolčno zelena Vijolična Vijolična Royal modra Kraljevo Modra Turkizna Turkizno modra Svetlo modra Svetlo modra
Za podrobnejšo sliko barve kliknite tukaj
* Izberi velikost
This option is required
S M L XL XXL
Za lažjo izbiro velikosti kliknite tukaj
Clear selection

Za naročila nad 40EUR je brezplačna dostava v Sloveniji

Kartični načini plačila

nacini placila
Nacini placila

Motiv vam lahko potiskamo tudi na katerikoli drugi izdelek Garderoba. Vaše želje nam pošljite na email .

Majica Verjetno bo ne, ampak povej do konca

Motiv na majici “Verjetno bo ne, ampak povej do konca” je del kolekcije majic s pozitivnimi sporočili blagovne znamke Connectees. Connectees spremlja življenje in potegne iz njega zabavne koščke, ki jih zariše na majice.

Majica Connectees razveseljuje

Majice z zabavnimi in spodbudnimi napisi so v trendu. Lahko jih naročite zase ali pa za darilo. Na vsaki zabavi mora biti tudi vsaj ena dobra majica. Connectees majice so namenjene temu, da z njimi obdarujete bolj zahtevne duše. Majica Connectees je darilo za vse, ki že “imajo vse”, pa tudi za tiste, ki se sicer daril otepajo. Neverjetne zgodbe nam sporočate o tem, kako so vaši obdarovanci zadovoljni z majicami, kot je Verjetno bo ne … Majica je vedno hvaležno darilo. In izbira velikosti in barv majic je res velika.

Majice z napisi, ki jih pripravlja Garderoba

Ko sami nimate idej, izberite enega od motivov, ki jih ponujamo v Garderobi. Če bi želeli v motivu kaj spremeniti ali mogoče dodati ime ali kak svoj napis, nam kar sporočite. Večino motivov je mogoče personalizirati.

Potiskane majice za darilo

Majica Verjetno bo ne je primerna za vse ljudi – podarite jo lahko prijateljem, staršem, kolegom v službi … Je darilo, ki bo pisano na kožo marsikomu. Napis Verjetno bo ne, ampak povej do konca je hudomušen, za marsikoga sarkastičen, ampak še vedno na zabaven in priljuden način. Samoumevno je, da s to izjavo nikomur ne želimo nič slabega, ampak na hecen način vendarle povemo resnico 🙂

Enake zabavne majice za ekipo

Vse majice Connectees lahko naročite tudi v večjih količinah. Lahko dodatno potiskamo tudi vaš logotip. Če potrebujete nasvet pri nakupu večje količine majic, nam pišite in z veseljem vam pošljemo ponudbo. Če iščete poseben model ali barvo majice, si oglejte našo veleprodajno ponudbo.

 

 

Oglejte si več motivov kolekcije Connectees. Kliknite tukaj!

Snujete svojo kolekcijo majic? Pridružite se naši skupini “Moja blagovna znamka na majicah” na FB. ali pa nam PIŠITE in z veseljem vam bomo pomagali.

 

 

Tabela velikosti

Facebook-ikona-garderoba. SiYoutube-garderoba. Si

 

 

Dodatne informacije

* Izberi model: Brez izbire

Moška majica, Moška fit majica, Ženska majica, Kapucar Unisex, Pulover Unisex

* Izberi barvo: Brez izbire

Bela, Črna, Grahasto siva, Fuksija, Temno modra, Oranžna, Rdeča, Rumena, Siva, Kelly zelena, Svetlo zelena, Vijolična, Royal modra, Turkizna, Svetlo modra

* Izberi velikost: Brez izbire

S, M, L, XL, XXL