Nina in Nande na otroškem rojstnem dnevu

17,90

Za naročila nad 40EUR je brezplačna dostava v Sloveniji

Kartični načini plačila

nacini placila
Nacini placila

Motiv lahko potiskate tudi na kateri drugi izdelek Garderoba. Če si to želite ali pa želite potiskati nekaj popolnoma novega, nam vaše želje pošljite na email in oblikovali bomo izdelek/motiv po želji.

 

Nina in Nande na otroškem rojstnem dnevu

Paket vključuje obisk Nine in Nandeta na zabavi za rojstni dan vašega otroka + otroško majico z imenom slavljenca.

Če potrebujete več majic, nam pišite, vam bomo pripravili ponudbo. Za večjo količino bo cena majice nižja od redne. Seveda še vedno z nakupom majic v paketu prispevate za dobro malico za Nino in Nandeta, saj sta udeležena pri izkupičku od prodaje vsakega izdelka.

Nina in Nande na obisku na otroškem rojstnem dnevu

Nino in Nandeta lahko povabite na rojstni dan. Pokličite Janeza na telefon 051 602 287 ali mu pišite. Lahko pa paket naročite preko naše spletne trgovine in vas bo Janez kontaktiral, ko ga obvestimo, da ste naročili obisk.

Otroške majice Nina in Nande z imeni otrok

Visoko kakovostne otroške majice so na voljo v več barvah, potiskane pa so spredaj z napisom Nina in Nande in njuno fotografijo.

Nande vam podarja zanimiv dodatek: otrokovo ime za slavljenca (in če naročite več majic, seveda tudi za vse njene/njegove prijatelje) dotiskamo brezplačno. Enostavno vnesite znak & in otrokovo ime v pripravljeno polje. Če ne želite, da potiskamo tudi otrokovo ime, zbrišite vsebino polja in pustite praznega. Ko naročate več majic, nam seznam pošljite kar po e-pošti. Lahko izbirate različne velikosti majic in tudi različne barve. Pazite samo, da nam boste zelo natančno napisali, na kateri barvi majice in kateri velikosti naj bo katero ime.

Nina in Nande na obisku

Nina in Nande rada potujeta in se res rada družita. Z veseljem prideta tudi na obisk. Najbolj prijaznim se pustita pobožati. In če bo v vaši družbi prijetno, ne bosta hotela oditi 🙂

 

Nina in Nande

Nina in Nande sta nanduja, ki ste ju morda že srečali kakšno soboto na ljubljanski tržnici. Sta prijazna ptiča, ki se z veseljem pustita pobožati dobrim ljudem. Z nakupom puloverja, majice, skodelice ali vrečke Nina in Nande dobite visoko kakovosten in zanimiv izdelek zase ali za darilo, hkrati pa vam bo nakup pričaral prijeten občutek pri srcu, saj boste z nakupom prispevali za priboljške, ki bodo zagotovo teknili Nini in Nandetu. Več o tem, kaj Nina in Nande jesta in kako živita, ki lahko preberete v blogu.

Ste vedeli, da lahko Nino in Nandeta povabite na svojo zabavo za rojstni dan? Ali pa ju obiščete pri njima doma na Kmetiji Cetin? Vabilo ali najavo lahko pošljete po e-pošti.

Izdelki s potiskom Nina in Nande

so vam na voljo posamično oz. potiskani unikatno. Uporabite jih lahko za darilo. Seveda pa so vam na voljo tudi veleprodajno. Če bi želeli odkupiti večjo količino puloverjev, majic, skodelic, vrečk ali priponk Nina in Nande, nam pošljite povpraševanje in vam pripravimo individualno ponudbo.

Tabela velikosti

Oglejte si več motivov v kategoriji Nina in Nande. Kliknite tukaj!

Facebook-ikona-garderoba. Si

Youtube-garderoba. Si

 

 

Dodatne informacije

* Izberi model

Otroška majica, Otroški Kapucar