Nina in Nande Otroške majice z imenom

Od: 19,90

Od: 19,90

* Izberi model
This option is required
Otroška majica
Za podrobnejši opis in slike modelov kliknite tukaj
* Izberi velikost
This option is required
2L-86/94 4L-96/104 6L-106/116 8L-118/128 10L-130/140 12L-142/152
Za lažjo izbiro velikosti kliknite tukaj
Clear selection

Za naročila nad 40EUR je brezplačna dostava v Sloveniji

Kartični načini plačila

nacini placila
Nacini placila

Motiv lahko potiskate tudi na kateri drugi izdelek Garderoba. Če si to želite ali pa želite potiskati nekaj popolnoma novega, nam vaše želje pošljite na email in oblikovali bomo izdelek/motiv po želji.

 

Nina in Nande Otroške majice

Visoko kakovostne otroške majice so na voljo v več barvah, potiskane pa so spredaj z napisom Nina in Nande in njuno fotografijo.

Nande pa vam podarja še zanimiv dodatek: otrokovo ime za njegove prijatelje dotiskamo brezplačno. Enostavno vnesite znak & in otrokovo ime v pripravljeno polje. Če ne želite, da potiskamo tudi otrokovo ime, zbrišite vsebino polja in pustite praznega.

 

Nina in Nande

Nina in Nande sta nanduja, ki ste ju morda že srečali kakšno soboto na ljubljanski tržnici. Sta prijazna ptiča, ki se z veseljem pustita pobožati dobrim ljudem. Z nakupom puloverja, majice, skodelice ali vrečke Nina in Nande dobite visoko kakovosten in zanimiv izdelek zase ali za darilo, hkrati pa vam bo nakup pričaral prijeten občutek pri srcu, saj boste z nakupom prispevali za priboljške, ki bodo zagotovo teknili Nini in Nandetu. Več o tem, kaj Nina in Nande jesta in kako živita, ki lahko preberete v blogu.

Ste vedeli, da lahko Nino in Nandeta povabite na svojo zabavo za rojstni dan? Ali pa ju obiščete pri njima doma na Kmetiji Cetin? Vabilo ali najavo lahko pošljete po e-pošti.

Izdelki s potiskom Nina in Nande

so vam na voljo posamično oz. potiskani unikatno. Uporabite jih lahko za darilo. Seveda pa so vam na voljo tudi veleprodajno. Če bi želeli odkupiti večjo količino puloverjev, majic, skodelic, vrečk ali priponk Nina in Nande, nam pošljite povpraševanje in vam pripravimo individualno ponudbo.

Tabela velikosti

Oglejte si več motivov v kategoriji Nina in Nande. Kliknite tukaj!

Facebook-ikona-garderoba. Si

Youtube-garderoba. Si

 

 

Dodatne informacije

* Izberi model

Otroška majica, Otroški Kapucar