Nobena-zenska-ni-popolna-razen-tiste-rojene-septembra-preview
Nobena-zenska-ni-popolna-razen-tiste-rojene-septembra-preview-dizajn

Nobena ženska ni popolna razen tiste rojene septembra

Od: 13,90

Od: 13,90

Izberi model
This option is required
Moška majica Ženska majica Kapucar Unisex
Izberi barvo izdelka
This option is required
Bela Bela Siva Siva Črna Črna Royal modra Kraljevo Modra Temno modra Temno/mornariško modra Svetlo modra Svetlo modra Turkizna Turkizno modra Vijolična Vijolična Roza Svetlo roza Fuksija Fuksija Rdeča Rdeča Oranžna Oranžna Rumena Rumena Kelly zelena Travnato Zelena Svetlo zelena Jabolčno zelena
Izberi velikost
This option is required
S M L XL XXL
Clear selection
Prikaži košarico
Šifra: 6d4cb8449286 Kategorije: , , ,

Nihče ni popoln. Tudi ženska ne  A prijatelji predstavnic nežnejšega spola, se s to trditvijo ne strinjamo. Na uho nam je prišlo, da so ravno najbolj popolne ženske rojene septembra. Se s tem ne strinjate? Brez panike! Mesec lahko popolnoma prilagodimo vašemu prepričanju, ko bomo potiskali tako majico za vas.

Verjamemo, da imate 101 idejo, kako bi majico še dodatno personalizirali. Z veseljem vam izpolnimo vaše želje. V tiskarni majic Garderoba bomo za češnjico na vrhu, poskrbeli še za kakovosten in dolgo obstojen tisk ter mehko in udobno majico.

Ob osebnih praznovanjih, je zelo pomembno, da izkažemo ljubezen slavljenecu in velikokrat se znajdemo v dilemi kako razveseliti in hkrati pripraviti enkratno darilo. Tiskarna majic Garderoba vam priskoči na pomoč in vse skrbi so odveč. V hipu pričaramo unikatno in zabavno darilo, ki bo postalo srce zabave. Saj si slavljenec to še kako zasluži.

Ta izdelek ste pravkar dodali v košarico:

KOŠARICA
0
X