Pozor-hudo-prikupen-pes-aluminijast-foto-panel-tabla

Pozor, hudo prikupen pes - aluminijast foto panel - tabla

29,90

Prikaži košarico

Pozor, hudo prikupen pes – aluminijast foto panel je tabla, ki jo potiskamo povsem po vaših željah s fotografijo vašega psa in napisom, ki ga sami izberete. Vsaka je izdelana unikatno.

Tablo lahko naročite v spletni trgovini, grafiko za tisk in tekst pa nam pošljite na mail info@garderoba.si. Pred tiskom vam bomo izdelali predogled.

Plošča je iz kakovostnega aluminija, zgornji sloj je premazan s kakovostnim premazom, ki je odporen na drgnjenje in večino kemikalij. Potiskan je lahko v neomejenem številu barv – torej lahko potiskamo tudi fotografijo.

Če po plošči pišete s flomastri za piši-briši table, jo lahko očistite, ko boste želeli napisano spremeniti. Vedno pa bo ostala grafika, ki jo mi potiskamo.

Debelina plošče: 1.14 mm, velikost plošče: 279,4 x 355,6 mm, svetujemo pritrjevanje s sistemom za slike, zunaj jo enostavno prilepite z dvoslojnim lepilnim trakom na vrata ali ograjo. Ploščo lahko daste tudi v okvir. Lahko pa na zadnjo stran plošče nalepite magnetno folijo in ploščo pritrdite na hladilnik in uporabite kot okras kuhinje.

Več o ploščah in plošče drugih dimenzij najdete tukaj.

Ta izdelek ste pravkar dodali v košarico:

KOŠARICA
0
X
NOVI DELOVNI ČAS ZA PREVZEM: pon – pet 7h do 16.30 na naslovu: Pot heroja Trtnika 45, Ljubljana