Super-70-preview

Super 70

Od: 13,90

Od: 13,90

Izberi model
This option is required
Moška majica Moška fit majica Ženska majica Kapucar Unisex
Izberi barvo izdelka
This option is required
Bela Bela Siva Siva Črna Črna Royal modra Kraljevo Modra Temno modra Temno/mornariško modra Svetlo modra Svetlo modra Turkizna Turkizno modra Vijolična Vijolična Roza Svetlo roza Fuksija Fuksija Rdeča Rdeča Oranžna Oranžna Rumena Rumena Kelly zelena Travnato Zelena Svetlo zelena Jabolčno zelena
Izberi velikost
This option is required
S M L XL XXL
Clear selection
Prikaži košarico
Šifra: b7e56e035a0f Kategorije: , , ,

Stop, čas je za zabavo! In to kakšno! Prejeli ste vabilo slavljenca in razmišljate kaj bi pritegnilo njegovo pozornost in smeh na obraz? Vsekakor ste na pravem mestu. Ta univerzalna majica bo enkratno darilo ob praznovanju, saj bo zamrznila spomine na enkratno preživeto praznovanje.

Popolna majica za super ženo, taščo, mami ali babico. Priznajmo si, da bi brez nje bilo življenje veliko težje. Dajmo slavljenki vedeti, da je pomemben del našega življenja in da si zasluži super unikatno majico za njeno super zabavo!

Ob osebnih praznovanjih, je zelo pomembno, da izkažemo ljubezen slavljenecu in velikokrat se znajdemo v dilemi kako razveseliti in hkrati pripraviti enkratno darilo. Tiskarna majic Garderoba vam priskoči na pomoč in vse skrbi so odveč. V hipu pričaramo unikatno in zabavno darilo, ki bo postalo srce zabave. Saj si slavljenec to še kako zasluži.

Ta izdelek ste pravkar dodali v košarico:

KOŠARICA
0
X
NOVI DELOVNI ČAS ZA PREVZEM: pon – pet 7h do 16.30 na naslovu: Pot heroja Trtnika 45, Ljubljana