Transformation_tancice-intime_on_preview_600x800_1
Transformation_tancice-intime_on_temno_ozadje_preview_design_temna1

Transformation ON

Od: 19,90

Od: 19,90

Izberi model
This option is required
Moška majica Moška fit majica Kapucar Unisex
Izberi barvo izdelka
This option is required
Bela Bela Siva Siva Črna Črna Royal modra Kraljevo Modra Temno modra Temno/mornariško modra Svetlo modra Svetlo modra Turkizna Turkizno modra Vijolična Vijolična Roza Svetlo roza Fuksija Fuksija Rdeča Rdeča Oranžna Oranžna Rumena Rumena Kelly zelena Travnato Zelena Svetlo zelena Jabolčno zelena
Izberi velikost
This option is required
S M L XL XXL
Clear selection
Oblikuj Prikaži košarico
Šifra: 4da92276ffe9 Kategorije: , ,

Sta se znašla v rutini, sta opazila, da je med vama postalo dolgočasno, pogrešata skupne interese, mogoče pa si samo želita, da bi vajin odnos ponesla na naslednjo raven (nosečnost, starševstvo,…)?
VREDNOTA PREOBRAZBA: Ljudje se ves čas spreminjamo in utopično je pričakovati, da bosta po nekaj letih skupnega življenja, še vedno ista kot takrat ko sta se spoznala. Skupno spreminjanje je skupna rast, spremljanje na avtonomni poti. Samo dve samostojni osebi, lahko postaneta srečna sopotnika, ki razumeta, da je sprememba in osebna rast del življenja.
ZAOBLJUBA: Hvala, ker sem ob tebi lahko srečen/srečna, ker lahko razvijam svoje življenje, svoje veselje in pri tem čutim tvojo podporo. Veliko mi pomeni, da lahko obdržim svojo svobodo in da me pri tem spremljaš, da si moj najdražji sopotnik.

Ta izdelek ste pravkar dodali v košarico:

KOŠARICA
0
X