Fantek_medvedek_baby-1
Fantek_medvedek_odrasle
T-shirt-mockup-of-a-little-boy-playing-in-nature-2916-el1

Za vso družino - Pobarvanka na majicah Moj mali plišasti prijatelj MOJA MOJA

14,90

14,90

Izberi model
This option is required
Otroška majica za fantke Otroška majice za deklice Otroški body Moška majica Ženska majica
Izberi barvo izdelka
This option is required
Bela Bela
Izberi velikost
This option is required
S M L XL XXL 2L-86/94 4L-96/104 6L-106/116 8L-118/128 10L-130/140 12L-142/152 3-6 6-12 12-18 18-23
Clear selection
Oblikuj Prikaži košarico

MOJA MOJA je prispevala ilustracije za pobarvanke na majicah, namenjene otrokom in predvsem staršem, da bo ustvarjanje doma še bolj zabavno.

Na voljo je več dizajnov, vsi pa na otroških majicah za fantke in punčke, na otroških bodyjih in tudi na majicah za mamice in atije, da bo družina res usklajena.

Rezultat bo vedno prikupna majica, ki jo bodo pikice in pikci radi nosili, če boste oblekli komplet družino, boste pa še bolj povezani.

Avtor ilustracije: MOJA MOJA  www.mojamoja.si

In kako boste majico pobarvali? Uporabite flomastre za tekstil ali druge tekstilne barve. Flomastre za tekstil lahko naročite skupaj z majico – poiščite jih v kategoriji MOJA MOJA, lahko pa jih naročite tudi tukaj: https://www.prilevcku.si/carioca-fabric-set-flomastrov-za-tekstil-konica-6-mm-6-kosov.html. S kodo Levček10 dobite v času, ko velja ponudba pobarvank na majicah MOJA MOJA v spletni trgovini popust na vse izdelke iz kolekcije pripomočkov za tisk na tekstil. Navodila za uporabo in fiksiranje so nalepljena na embalažo.

Navodila za pranje in likanje:

Majice perite obrnjeno do 40 stopinj, brez namakanja, predpranja in ne perite na roke. Ne likajte čez tisk in čez pobarvane dele. Sušite na zraku.

Navodila za fiksiranje pobarvanih delov:

S flomastrom pobarvane dele čim bolj fiksirajte. Uporabite domači likanil, izklopite paro, nastavite na najvišjo možno temperaturo. Čez majico položite peki papir in nekaj časa likajte po celotni površini. Proizvajalec flomastrov obstojnosti ne jamči, po izkušnjah pa bi morali zdržati kar nekaj časa (vsaj 9 pranj). Na voljo so še bolj kakovostni (in dražji) flomastri, ki jih lahko naročite v trgovini Pri levčku. Če imate možnost fiksirati pobarvane majice pri bližnjem tiskarju, to toplo svetujemo, saj boste s tem znatno podaljšali obstojnost. Majice lahko prinesete na fiksiranje tudi k nam (seveda povsem brezplačno).

Ta izdelek ste pravkar dodali v košarico:

KOŠARICA
0
X
NOVI DELOVNI ČAS ZA PREVZEM: pon – pet 7h do 16.30 na naslovu: Pot heroja Trtnika 45, Ljubljana