Shopping Cart

IŠČI

Potrebujete pomoč?

Tel: 0590 125 58

Družbena omrežja

Kakovosten tisk na majice garderoba

Kakovosten tisk na majice

Kakovosten tisk na majice je včasih čarovnija, vse je odvisno od kakovosti opreme, barv in seveda znanja, kako to barvo spraviti na majico 🙂

Po letih izkušenj lahko mirno trdimo, da je naš tisk obstojen – in to ne glede na to, ali vam potiskamo samo eno majico ali pa več majic.

Kdaj je tisk slab, kdaj dober?

DTG tisk (kratica pomeni Direct to Garment oz. tisk direktno na oblačilo) nosi s sabo veliko pasti. Niso vsi DTG tiski obstojni in o tem smo se lahko večkrat prepričali na lastne oči. Namreč niso vsi tiskalniki dobri in kar je še bolj pomembno – ni vsaka barva v redu.

Kakšen je naš tisk?

Naš tiskalnik uporablja vrhunsko barvo na vodni osnovi, ki jo posušimo v zračni komori. Majice so takoj po sušenju pralno obstojne, tisk pa je mehek na otip in elastičen. Potiskamo vedno samo tisto, kar je treba. Včasih nas sprašujete, ali bo tisk “kot nalepka”. Ne, če si tega ne želite, potem seveda ne bo. To je druga tehnika tiska, ki se imenuje PrintFlex. Potiskamo vedno samo to, kar želite. Kadar je le mogoče, svetujemo, da se morebitno ozadje odstrani – s tem namreč pridobimo še večjo mehkobo tiska. Če pa si želite, da potiskamo tudi “okvir” ali ozadje grafike, seveda to lahko storimo in obstojnost ostane enaka.

Navodila za vzdrževanja veljajo enako za vse potiskane izdelke, ne glede na to, ali ste tisk naročili pri nas ali ste ga kupili drugje. Osnovna pravila za vzdrževanje vseh potiskanih izdelkov so: perite pri temperaturi do 40 stopinj, pred pranjem vedno izdelke obrnite, tako da je tisk na notranji strani oblačila. Kadar to ni možno, se ne obremenjujte, včasih pač ne gre. Izogibajte se pranju potiskanih izdelkov skupaj z grobimi tkaninami, kot so kavbojke ali brisače. Drgnjenje lahko poškoduje tisk. Svetujemo sušenje na zraku in nikar ne likajte čez tisk. Nikoli, ampak res nikoli, potiskanih izdelkov ne namakajte. Sicer pa, če vam bo potiskana majica iz Garderobe kdaj “ušla” v sušilni stroj, z njo ne bo prav nič narobe. Samo življenjsko dobo ji boste skrajšali, sicer pa tisk ne bo odpadel ali zbledel. 

Ko so tehnične zahteve usklajene tako, da vse teče brez večjih zapletov, se lahko posvetimo vsebini. Dizajni za majice – od napisov do fotografij – postanejo naš največji izziv. In rešujemo ga z največjim veseljem skupaj z vami.

Hitra izdelava

Za izdelavo potrebujemo 1-2 dni, odvisno od velikosti naročila.

Pošiljamo tudi v tujino
Kvalitetno tiskanje
100% Varno nakupovanje

PayPal / MasterCard / Visa / Maestro

Garderoba