majica za rojstni dan

ROJSTNI DAN ni vsak dan!Unikatno potiskana majica je najlepše darilo. Tu se nahajajo majice za rojstne dneve, majice z letnicami, majice za vsak mesec posebej, za vsako starost, za abrahama, polnoletne in še bi se našlo. Pripravili smo velik izbor motivov, primernih za potisk na majice za rojstni dan, tako da si le vzemite čas in izberite najbolj ustreznega. Če vam nič ne ustreza, se lahko enostavno odločite za izdelavo majice po vaših željah. Pošljite nam sliko ali napis in ustvarite izvirno in unikatno darilo še v istem dnevu. Ali pa se poigrajte z brezplačnim orodjem za oblikovanje na naši strani.Opozorilo: Letnice rojstva se pri večini naših motivov lahko spreminja, vaših let pa žal ne moremo spremeniti.

ROJSTNI DAN ni vsak dan!

Unikatno potiskana majica je najlepše darilo. Tu se nahajajo majice za rojstne dneve, majice z letnicami, majice za vsak mesec posebej, za vsako starost, za abrahama, polnoletne in še bi se našlo.
Pripravili smo velik izbor motivov, primernih za potisk na majice za rojstni dan, tako da si le vzemite čas in izberite najbolj ustreznega. Če vam nič ne ustreza, se lahko enostavno odločite za izdelavo majice po vaših željah.
Pošljite nam sliko ali napis in ustvarite izvirno in unikatno darilo še v istem dnevu. Ali pa se poigrajte z brezplačnim orodjem za oblikovanje na naši strani.

Opozorilo: Letnice rojstva se pri večini naših motivov lahko spreminja, vaših let pa žal ne moremo spremeniti.

Rojstni dan

Fantovščina

Dekliščina

Starševske

Nosečniške

Ljubeznive

Prazniki

Prosti čas

Kuharske

Delo in študij

Geek

Pozitivne/živali

Slovenija

Nagajive

Ostale teme