Lifetime experience

Lifetime experience je podjetje, ki je dobro poznano in uveljavljeno – tako v Sloveniji, kot tudi v tujini. Tu smo za vse avanturiste, popotnike in ljubitelje nepozabnih adrenalinskh doživetij.

Naša blagovna znamka sLOVEnia EAT je poznana na globalnem nivoju kulinarike in združuje najboljša kulinarična doživetja in butična potovanja v Sloveniji. Naši gostje so pogosto tudi svetovni zvezdniki, blogerji in globalno poznane TV hiše.
https://www.sloveniaeat.com/
FB: https://www.facebook.com/TrufflehuntingSlovenia.Gastronomy.Food.Wine/

Blagovna znamka sLOVEnia HORSE RIDING je v tujini postala že pravi sinonim za uspešne zelene produkte – konjeniški turizem in vse ostale, s konji povezane dejavnosti.
https://www.sloveniahorseriding.com/
FB: https://www.facebook.com/HorseRidingSlovenia.EquestrianTours.TrailRiding/

Ukvajamo se z organizacijo porok in poročno ter predporočno fotografijo pod blagovno znamko FOR EVER – sLOVEnia PHOTOSHOOT.
https://www.sloveniaphotoshoot.com/

Vedno znova se vračamo nazaj k prvinski naravi in našim pravim koreninam. Ukvarjamo se tudi z SPIRITUALNIMI in šamanskimi doživetji. Fascinira nas kraljestvo gob in eno o naših pomembnih poslanstev so tudi izobraževanja in doživetja na tem področju. Pridruži se nam in izkusi naš planet nekoliko drugače. Vse kar v življenju šteje je nepozabno DOŽIVETJE, ki v nas ostane za vedno…

Link na spletno stran: https://www.lifetime-experience.com/
Link na fb : https://www.facebook.com/LifetimeExperience.Slovenia/
Link na Instagram: https://www.instagram.com/lifetime.experienc.e/

banner-lifetime-experience

Kategorije

Prikaz vseh 3 rezultatov