Mlekarna Krepko 100%

Majice Mlekarna Krepko se z idejo 100 % kar same ponujajo za lepo darilo za marsikatero priložnost.

Po skoraj 20 letih delovanja je Mlekarna Krepko sodobna mlekarna, ki spoštuje najvišje standarde predelave mleka. Še vedno ostaja zvesta izdelavi kefirja na tradicionalni način iz kefirjevih zrn. Odlikuje pa jo tudi strog certifikat za predelavo ekološkega mleka v BIO/ekološke mlečne izdelke (kontrolira KON-CERT, SI-EKO-001).

Maja 2009 je tradicionalni Kefir Krepko v mednarodni konkurenci dobil najvišje priznanje TRI ZVEZDICE in naziv OKUS LETA 2009, ki ga podeljuje iTQi, vodilni mednarodni Inštitut za okus in kakovost iz Bruslja. Priznanje za vrhunsko kakovost in okus je podelila žirija kuharskih mojstrov in somelierjev iz 75 držav na svečani prireditvi v Bruslju.

Mlekarna Krepko je edina specializirana mlekarna v Evropi za izdelavo kefirja na tradicionalen način iz kefirjevih zrn. Paleta izdelkov obsega Tradicionalni Kefir Krepko (3,5 % m.m.), Tradicionalni Kefir Krepki suhec iz pol posnetega mleka (1,5 % m.m.), druge fermentirane mlečne napitke in specialne sire.

Vsi izdelki so živila z visoko biološko dodano vrednostjo. Narejeni so iz visoko kakovostnega nehomogeniziranega slovenskega mleka (konvencionalnega ali ekološkega). Namenjeni so najzahtevnejšim, zdravstveno ozaveščenim kupcem, ki živijo zdravo in harmonično življenje.

http://www.mlekarna-krepko.si

banner-mlekarna-krepko

Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.