Žarek sreče

Majice in razni izdelki za tiste, ki si želite višjih vibracij in pozitivnega življenja, povezanosti s svojim telesom in energijo zemlje.

banner-zarek-srece

Kategorije

Prikaz vseh 9 rezultatov

Majice in razni izdelki za tiste, ki si želite višjih vibracij in pozitivnega življenja, povezanosti s svojim telesom in energijo zemlje.

Kdo si želi več pozitive, lahkotnosti in smeha v svojem življenju?

Maša Plaznik iz Žarka sreče je prav posebna oseba s čisto, pozitivno energijo v svoji lasti. Ko prideš v prostor z njo, kar začutiš kako izžareva pozitivo in ljubezen. Z nami deli svoje znanje in izkušnje v obliki raznoraznih energijskih delavnic ali terapij (od Radost enosti, do energije Torusa, magičnega doživetja in še ogromno drugega), lahko so individualne ali skupinske.

Letos se je podala tudi na pot energijskih napolnjenih mil My conscious soap, ki so namenjena temu, da nam dvignejo življenske vibracije.

Maša je certificirana izvajalka energijskih terapij, Radost enosti, Magično doživetje, Access Consciounsess procesov (barsi, telesni procesi, energijski facelift), Thetahealing praktik in Usui reiki praktik. Svoje znanje nam predaja že 10 let, ter nam pomaga, da se spremenimo/prelevimo v najboljšo različico sebe. Žarek sreče obstaja že vse od leta 2014.

Kje vse lahko najdeš Mašo?

FB:

https://www.facebook.com/zareksrece

https://www.facebook.com/zarek.masa

https://www.facebook.com/ljubecamaternica/

https://www.facebook.com/Ljubecazemlja

https://www.facebook.com/myconscioussoap

Instagram:

@masaplaznik

@ljubeca_maternica

@ljubeca_zemlja

@myconscioussoap

Spletne strani:

https://www.zareksrece.si/si

https://myconscioussoap.si

https://namili.se

https://radostenosti.si