Blog

Nazaj na Blog
pralne maske s tiskom

Maske za podjetja in klube

Maske so lahko nujno zlo ali pa modni dodatek. V Garderobi se osredotočamo predvsem na to, da mora biti vse, kar je povezano z unikatno potiskanimi darili, uporabno in predvsem domiselno.

UNIKATNO POTISKANE MASKE lahko naročite preko našega orodja za oblikovanje. Preprosto naložite svojo sliko ali sliko prijatelja/prijateljice, mi pa bomo masko še isti dan potiskali. Tisk je obstojen, zato jih boste lahko prali v pralnem stroju. Na voljo so tudi v večjih količinah, za podjetja in klube.

PRIPRAVILI smo že nekaj dizajnov na maskah, mogoče vam bo kakšen všeč.

Med našimi predlogi lahko pobrskate tukaj. Vedno smo veseli vaših predlogov – svoje želje nam sporočite na mail in morda pripravimo še kak nov dizajn za redno ponudbo.

Med drugim so zanimivi motivi, ki so jih pripravili naši Teesky partnerji, recimo Mlekarna Krepko vam omogoča, da si izberete svojo 100% besedo. Cena unikatno potiskane maske je samo 9,90 eur.

Ekipa, ki skrbi za vaše fizično in čustveno zdravje, Complete life je pripravila maske z napisom I AM Complete. Tudi zelo primerno darilo v tem času.

Vse maske seveda lahko izdelamo tudi v večjih količinah. Naročite jih lahko tukaj ali pa nam pošljite mail na info@garderoba.si.

Svetujemo vam, da pralne maske ne nosite predolgo in da jo večkrat operete. Sušite jih lahko v sušilcu, čeprav je bolje, da jih sušite na zraku, saj s tem manj poškodujete elastiko. Saj res, elastika ne moti preveč in poskrbi, da se zaščita lepo prilega vsakemu obrazu. Imate vendarle težave, vas elastika za ušesi moti, ker masko nosite dlje časa? Na voljo so posebni trakovi, s katerimi razbremenite ušesa in poskrbite, da boste masko nosili ravno prav prilegajočo. Podaljški so na voljo tukaj.

In še za vse tiste, ki vam je nakup mask zoprna zadeva – mogoče ste pri volji za darilo ravno v nasprotno smer? Kaj pa recimo tale majica? 🙂

Rogljic pogacar maska kolesarska zveza slovenije gajcom foto sportida maske, maske za obraz, maske, face mask garderoba - novice 1
Maske za podjetja in klube 2

Deli to objavo

Nazaj na Blog
V košarici ni izdelkov!
0
X
NOVI DELOVNI ČAS ZA PREVZEM: pon – pet 7h do 16.30 na naslovu: Pot heroja Trtnika 45, Ljubljana