Shopping Cart

IŠČI

Potrebujete pomoč?

Tel: 0590 125 58

Družbena omrežja

Slika e1636448742338 oblikovanje majic za začetnike uncategorized, unikatno potiskane majice 1

Oblikovanje majic za začetnike

Če ste vešči oblikovanja, potem veste, da je oblikovanje za namen potiska na majice tehnično malce drugače zastavljeno, ampak z nekaj malega poznavanja tiskarskih tehnik oblikovalci nimajo nobenih težav. Naša tiskarna premore več različnih tehnik tiska na tekstil. Vse tehnike zagotavljajo obstojen tisk. Je pa za vsako tehniko treba grafike pripraviti malo drugače.

Z veseljem vam svetujemo, kako pripravite grafike, da bodo za tisk primerne. Osnovna pravila so:

  • če želite tiskati fotografijo ali večbarvno grafiko, nam pošljite sliko brez ozadja v čim večji resoluciji. Če ozadja ne znate odstraniti, se s tem ne obremenjujte, ga bomo odstranili mi. Če ste v dvomih, ali je slika dovolj kakovostna, nam jo pošljite na info@garderoba.si in bomo skupaj preverili, kaj lahko naredimo. Doslej smo še vedno našli primerno rešitev.
  • če je vaša grafika vektorska oz. gre za napis, potem nam pošljite vektorski .pdf format. Če ne veste, kaj je vektorska grafika in kako poslati napis, nam pač pošljite, kar imate – če bo potrebno, vam bomo dali nadaljna navodila, kako pripravite grafiko. Sicer pa se bomo znašli iz tega, kar nam boste poslali.

Saj veste, če dobimo v roke nekaj kakovostnega, bo tudi končni izdelek lahko dober. Če zmešamo slabe sestavine, rezultat včasih ni najboljši. Včasih pa imamo srečo in se vse dobro izide.

 

Direktna povezava do Oblikovalca Majic

Navodil za besedilo oblikovanje majic za začetnike uncategorized, unikatno potiskane majice 2
Oblikuj majico mobilna verzija
Ugodna poštnina v Sloveniji

Strošek dostave ta teden samo 1€!

Kvalitetno tiskanje

Tiskamo z ekološkimi, obstojni barvami

Hitra izdelava

Za izdelavo potrebujemo 1-2 dni, odvisno od velikosti naročila.

100% Varno nakupovanje

PayPal / MasterCard / Visa / Maestro

Garderoba