Vaša košarica

IŠČI

Potrebujete pomoč?

Tel: 0590 125 58

Družbena omrežja

Oblikuj po svoje

Če ste vešči oblikovanja, potem veste, da je oblikovanje za namen potiska na majice tehnično malce drugače zastavljeno, ampak z nekaj malega poznavanja tiskarskih tehnik oblikovalci nimajo nobenih težav.

Imate svojo grafiko, ki jo želite imeti potiskano na majico? Shranite jo v png format in jo naložite preko orodja Oblikuj po svoje. V aplikaciji boste lahko izbrali izdelek, na katerega želite tiskati (majice, puloverji, vrečke, skodelice, blazine, sestavljanke …) in lastnosti izdelkov (velikost in barva majic itd).

Znotraj orodja za oblikovanje lahko dodate tekst, ga celo ukrivite, spreminjate velikost, font in barvo teksta. Uporabite lahko tudi vse grafike, ki jih najdete v aplikaciji, vključno z različnimi predlogami, cliparti in slikami.

Naša tiskarna ponuja več različnih tehnik tiska na tekstil. Vse tehnike zagotavljajo obstojen tisk. Je pa za vsako tehniko treba grafike pripraviti malo drugače.

Z veseljem vam svetujemo, kako pripravite grafike, da bodo za tisk primerne. Osnovna pravila so:

  • če želite tiskati fotografijo ali večbarvno grafiko, nam pošljite sliko brez ozadja v čim večji resoluciji. Če ozadja ne znate odstraniti, se s tem ne obremenjujte, ga bomo odstranili mi. Če ste v dvomih, ali je slika dovolj kakovostna, nam jo pošljite na [email protected] in bomo skupaj preverili, kaj lahko naredimo. Doslej smo še vedno našli primerno rešitev.
  • če je vaša grafika vektorska oz. gre za napis, potem nam pošljite vektorski .pdf format. Če ne veste, kaj je vektorska grafika in kako poslati napis, nam pač pošljite, kar imate – če bo potrebno, vam bomo dali nadaljna navodila, kako pripravite grafiko. Sicer pa se bomo znašli iz tega, kar nam boste poslali.

Saj veste, če dobimo v roke nekaj kakovostnega, bo tudi končni izdelek lahko dober. Če zmešamo slabe sestavine, rezultat včasih ni najboljši. Včasih pa imamo srečo in se vse dobro izide.

Oblikuj po svoje – direktna povezava do spletnega programa za oblikovanje grafike za potisk na majice

Navodil za besedilo oblikovanje motiva za majico garderoba tiskarna unikatnih majic, unikatno potiskane majice 1
Oblikuj majico mobilna verzija

Garderoba tiskarna majic

je blagovna znamka podjetja Gajcom, ki se s tiskom na majice ukvarja že 30 let. Tisk majic je za nas hkrati izziv in užitek. Skozi leta smo izpopolnjevali tehnike tiska, kupovali nove in nove stroje za tisk na majice, v nekaterih primerih celo pomagali razvijati tehnologijo. Trenutno tiskamo v dveh vrhunskih tehnikah in sicer:

  • unikate, manjše količine in vzorčne potiske tiskamo na DTG tiskalniku Kornit Breeze. Barve so ekološke, postopek tiska je sicer počasen, ampak izjemno kakovosten – potiski so živahnih barv, mehki na otip, elastični in predvsem pralno obstojni. Strošek tiska je višji kot pri drugih DTG tiskalnikih, vendar razliko v ceni po mnenju naših strank več kot odtehta občutna razlika v kakovosti tiska. Kornit enostavno poskrbi, da tisk ostane lep, se ne spira, ne zbledi in ostane vedno mehek na otip.
  • sitotisk v več barvah (lahko potiskamo tudi zahtevne grafike in fotografije), mehko na otip, elastično in pralno obstojno – predvsem pa je cena na odtis sprejemljiva tudi za večje količine.
Brezplačna dostava nad 40 eur.

Majice in druge izdelke dostavljamo s Pošto Slovenije. Običajno odpošljemo pakete naslednji delovni dan po potrditvi naročila.

Varen spletni nakup

Naročila preko spletne trgovine lahko varno plačate s karticami PayPal / MasterCard / Visa / Maestro, ali pa preko spletne banke.

Kakovosten tisk

Obstojen direktni tisk na majice, mehek na otip in v živahnih barvah. Uporabljamo ekološke barve, primerne tudi za oblačila za otroke. Tisk je enako kakovosten, če naročite potisk ene majice ali pa več tisoč.

Veleprodaja

Za večja naročila majic, kap, vrečk in drugih promocijskih izdelkov se sprehodite po naši veleprodajni spletni trgovini www.gajcom.si.

Garderoba