Shopping Cart

IŠČI

Potrebujete pomoč?

Tel: 0590 125 58

Družbena omrežja

Slika e1636448742338 oblikovanje motiva za majico garderoba tiskarna unikatnih majic, uncategorized, unikatno potiskane majice 1

Oblikuj po svoje

Če ste vešči oblikovanja, potem veste, da je oblikovanje za namen potiska na majice tehnično malce drugače zastavljeno, ampak z nekaj malega poznavanja tiskarskih tehnik oblikovalci nimajo nobenih težav.

Imate svojo grafiko, ki jo želite imeti potiskano na majico? Shranite jo v png format in jo naložite preko orodja Oblikuj po svoje. V aplikaciji boste lahko izbrali izdelek, na katerega želite tiskati (majice, puloverji, vrečke, skodelice, blazine, sestavljanke …) in lastnosti izdelkov (velikost in barva majic itd).

Znotraj orodja za oblikovanje lahko dodate tekst, ga celo ukrivite, spreminjate velikost, font in barvo teksta. Uporabite lahko tudi vse grafike, ki jih najdete v aplikaciji, vključno z različnimi predlogami, cliparti in slikami.

Naša tiskarna ponuja več različnih tehnik tiska na tekstil. Vse tehnike zagotavljajo obstojen tisk. Je pa za vsako tehniko treba grafike pripraviti malo drugače.

Z veseljem vam svetujemo, kako pripravite grafike, da bodo za tisk primerne. Osnovna pravila so:

  • če želite tiskati fotografijo ali večbarvno grafiko, nam pošljite sliko brez ozadja v čim večji resoluciji. Če ozadja ne znate odstraniti, se s tem ne obremenjujte, ga bomo odstranili mi. Če ste v dvomih, ali je slika dovolj kakovostna, nam jo pošljite na info@garderoba.si in bomo skupaj preverili, kaj lahko naredimo. Doslej smo še vedno našli primerno rešitev.
  • če je vaša grafika vektorska oz. gre za napis, potem nam pošljite vektorski .pdf format. Če ne veste, kaj je vektorska grafika in kako poslati napis, nam pač pošljite, kar imate – če bo potrebno, vam bomo dali nadaljna navodila, kako pripravite grafiko. Sicer pa se bomo znašli iz tega, kar nam boste poslali.

Saj veste, če dobimo v roke nekaj kakovostnega, bo tudi končni izdelek lahko dober. Če zmešamo slabe sestavine, rezultat včasih ni najboljši. Včasih pa imamo srečo in se vse dobro izide.

Oblikuj po svoje – direktna povezava do spletnega programa za oblikovanje grafike za potisk na majice

Navodil za besedilo oblikovanje motiva za majico garderoba tiskarna unikatnih majic, uncategorized, unikatno potiskane majice 2
Oblikuj majico mobilna verzija

Garderoba tiskarna majic

je blagovna znamka podjetja Gajcom, ki se s tiskom na majice ukvarja že 30 let. Tisk majic je za nas hkrati izziv in užitek. Skozi leta smo izpopolnjevali tehnike tiska, kupovali nove in nove stroje za tisk na majice, v nekaterih primerih celo pomagali razvijati tehnologijo. Trenutno tiskamo v dveh vrhunskih tehnikah in sicer:

  • unikate, manjše količine in vzorčne potiske tiskamo na DTG tiskalniku Kornit Breeze. Barve so ekološke, postopek tiska je sicer počasen, ampak izjemno kakovosten – potiski so živahnih barv, mehki na otip, elastični in predvsem pralno obstojni. Strošek tiska je višji kot pri drugih DTG tiskalnikih, vendar razliko v ceni po mnenju naših strank več kot odtehta občutna razlika v kakovosti tiska. Kornit enostavno poskrbi, da tisk ostane lep, se ne spira, ne zbledi in ostane vedno mehek na otip.
  • sitotisk v več barvah (lahko potiskamo tudi zahtevne grafike in fotografije), mehko na otip, elastično in pralno obstojno – predvsem pa je cena na odtis sprejemljiva tudi za večje količine.
Brezplačna dostava nad 40 eur.

Dostavljamo s Pošto Slovenije. Običajno odpošljemo naročila naslednji delovni dan.

Varen spletni nakup

PayPal / MasterCard / Visa / Maestro

Kakovosten tisk

Obstojen tisk, mehek na otip in v živahnih barvah. Uporabljamo ekološke barve in tiskamo na kakovostne izdelke.

Veleprodaja

Za večja naročila se sprehodite po naši veleprodajni spletni trgovini www.gajcom.si.

Garderoba