ODZIVI NAŠIH STRANK

Vse vaše pohvale pridno zbiramo na našem zidu v tiskarni.
Nabralo se jih je kar veliko. Ker pa nam je začelo zmanjkovati prostora na zidu, smo vse pohvale prepisali in shranili na to spetno mesto, saj jih želimo deliti tudi z vami. 

Ker si ljudje sami hitro kupimo tisto, kar si želimo, je izbira daril vedno težja. Ker pa sem v posebni situaciji in pričakujem otroka, sem se odločila za posebno potezo. Celi družini sem za praznike podarila majice s potiskom. Tako jim novice nisem sporočila na običajen način, pač pa sem jim podarila majico: No, zdej bom pa dedi, babi, najboljša teta in stric.

Ko sem prišla v Garderobo, so me zaposleni lepo sprejeli. Takoj sem opazila, da imajo za že izdelane kataloge s potiski glede na prihajajoč dogodek, zato izbira ni bila težka. Odprla sem katalog in povedala, katere potiske si želim. Svetovali so mi potisk v beli barvi, saj je bolj viden. Na policah so bile glede na velikost zložene majice tako da sem poiskala le ustrezno barvo majice za vsakega družinskega člana. Izbor barv je od klasično tehmnih do lepih živahnih barv. Pri njih sem bila tri dni zapored, saj sem se vsak dan šele doma spomnila, komu bi jo lahko še podarila. Zaposleni so bili zelo prilagodljivi in me drugi dan uvrstili na prednostno listo in potiskali majice v pol ure!

Vsekakor priporočam potiskane majice vsakemu, ki ima težave z izbiro daril ali prireja dogodek. Lahko organizirate dekliščino, zabavo presenečenja ali želite nekomu za rojstni dan podariti majico s humornim potiskom. Izbira je ogromna, odziv obdarovancev pa neprecenljiv!

Nina, 31.1.2018

“Danes dobil pulover. Noro dober! 🙂 Hvala in lep pozdrav”

Denis, 17.12.2017

“Ful hvala za vašo odzivnost in pripravljenost. Hudi ste in gotovo bom še kdaj naročil izdelke pri vas.”

Rok, 30.11.2017

“Pozdravljeni, sem že prejela termovke in skodelico in sem več kot navdušena. Enkratne so in vi ste zakon! Točno takšne sem si zamislila. Najlepša hvala za vašo kompletno storitev. Vsekakor bom pri vas še naročala in vsekakor vas bom priporočila svojim prijateljem. Lep, prazničen december vam želim.”

Metka, 29.11.2017

“Pozdravljeni, že včeraj sem prejela naročeno majico. Res hitro in je kot copy paste željenega motiva, v nulo. Zelo sem zadovoljna, hvala vam za hitro tiskanje in posredovanje. Lep pozdrav”

Damjana, 10.11.2017

“Res vam najlepša hvala. Če bi bila v bližini bi vam najraje prinesla čokolado v zahvalo, ker ste res zelo prijazni.”

Maja, 2.10.2017

“Pozdravljeni, majčka je pri meni. Zelo je lepa. Hvala za trud in lep vikend.”

Simona, 26.5.2017

“Pozdravljeni! Danes sem prejela paket majice in blazine srček, čudovito je! Zelo zelo zadovoljna in vsekakor še sodelujem z vami v prihodnje heart

Suzana, 11.4.2017

“Spoštovani,  prejela sem majčko, enkratna je, hvala in hvala za liziko 🙂 “

Alida, 10.2.2017

“Pravkar smo prejeli majčke, super izgledajo. Najlepša hvala še enkrat za prilagodljivost in prijaznost!”

Živa, 25.11.2016

“Pozdravljena,
joooooooooj… odlično!!!!! Črna je odlična!”

Bojana, 24.11.2016

“Hvala za prijaznost ter odlično postrežbo in hvala za liziki.”

Natalija, 18.11.2016

“Pozdravljeni. Nimam pritožb niti vprašanj, imam pa pohvalo. Rad bi pohvalil odlično izvedbo naročenega izdelka, kot tudi prijaznost prodajalcev v vaši trgovini.”

Jani, 15.11.2016

“Pozdravljeni, dobila sem skodelico, čudovita je, NAJLEPŠA HVALA za vse, za odzivnost, strokovnost, prijaznost… ostanite taki še naprej. Lep pozdrav!”

Blanka, 27.10.2016

“Prejeelaaa! Krasen je, sem zadovoljna popolnoma! Hvala tudi za lep kuli! :)”

Nada, 24.5.2016

“Pozdravljeni, sem uredila kar osebno. Najlepša hvala za menjavo majice. Ste naj team in ne bom pozabila te usluge. Lepo bodite in uspešno pot še naprej.”

Nataša, 21.5.2016

“Pozdravljeni, dobil sem Pulover in sem zelo zadovoljen z njim! Kdo koli je naredil tekst ve točno kaj sem mislil z Get Rich or Die Tryin, hvala vam še enkrat in morem povedat da ste najhitrejši, najcenejši in najbolj natančni glede printanja, sem imel že pulover naročen z druge strani in nisem bil zadovoljen! Hvala še enkrat in lp.”

Ace, 16.5.2016

“Pozdravljeni, v priponki vam pošiljam napis, ki naj bi prišel na majico. Rad bi se vam tudi zahvalil, saj se res potrudite, da majice čim bolje izgledajo. Poleg tega tudi na e-maile redno odgovarjate, kar je za podjetja redkost. Če bo kdo potreboval majico vas bom definitivno priporočal.”

Urh, 25.4.2016

“Majčka je prispela pravočasno in presenečenje je uspelo. Hvala za vse :)”

Tanja, 18.4.2016

Rojstni dan

Fantovščina

Dekliščina

Starševske

Nosečniške

Ljubeznive

Prazniki

Prosti čas

Kuharske

Delo in študij

Geek

Pozitivne/živali

Slovenija

Nagajive

Ostale teme