POGOSTA VPRAŠANJA

 Tukaj poiščite kratke odgovore na svoja vprašanja. Niste našli dovolj dobrega odgovora? Pokličite nas ali nam pišite, z veseljem vam odgovorimo. 

Pogosta vprašanja in naši odgovori

Pred prvim naročilom svetujemo, da preletite vprašanja in odgovore.

Ali lahko prinesem svojo majico?

Tiskamo na majice, ki so kupljene pri nas. Če kakšnega izdelka ni na zalogi, ga lahko naročimo posebej za vas.
V trgovini je na voljo več modelov: klasična moška majica, klasična ženska telirana majica, majica brez rokavov, majica z elastanom, otroška majica, nosečniška majica v veliko barvah in velikostih in pulovarji s kapuco. Verjamemo, da bi se našla prava majica za vas. Če pa imate predlog o drugačni majici, nam seveda zaupajte svoje želje in dobavimo tudi druge modele.  

 

Priporočamo vam, da nas obiščete in majico tudi pomerite ter naročite osebno pri nas v Koloseju.
Izjemoma potiskamo tudi vaše izdelke – če imate kos šiviljskega blaga, posebno krojen izdelek ali nogometni dres, na katerega si resnično želite potiskati unikatno sliko ali napis, vam bomo izpolnili željo. Pogoj za tiskanje na prinešeni izdelek je podpisana izjava v naši knjigi, da za napake pri tisku ali slabo vzdržljivost tiska odgovarjate vi (kupnine vašega izdelka ne vračamo, ne računamo pa ponesrečenega tiska). Si pa pridržujemo pravico, da tisk na vaše materiale zavrnemo. Namreč – naše majice poznamo in naši stroji so prilagojeni tisku na te materiale. Ko tiskamo na materiale, ki jih ne poznamo, pogosteje prihaja do napak pri tisku. Poleg tega nekateri materiali lahko škodujejo našim strojem, te poškodbe pa so lahko zelo drage.

Koliko časa traja, da potiskate majico?

Odvisno, kako naročite (spodaj je primer za tiskanje ene majice):

1. Osebno v trgovini: načeloma potiskamo v istem dnevu, vam pa ob naročilu povemo, kdaj boste naročeno dejansko lahko prevzeli.
2. Preko e-maila: delovni nalog za tisk (predogled) vam izdelamo po prejemu plačila, načeloma tiskamo v istem dnevu, ko prejmemo vašo potrditev.
3. Preko spletne strani – osebni prevzem: delovni nalog za tisk (predogled) vam izdelamo po prejemu plačila, načeloma tiskamo v istem dnevu, ko prejmemo vašo potrditev.
4. Preko spletne strani – dostava na dom: tiskati začnemo po prejemu plačila (če plačujete preko bančne transakcije, nam pošljite potrdilo o plačilu. Tiskamo isti dan, pošljemo običajno isti ali naslednji dan.

 

Včasih izdelka, ki ga želite, nimamo na zalogi. Ob prejemu naročila vam ponudimo alternativo. Lahko pa izdelke za vas naročimo, kar lahko izdelavo podaljša za 2-10 dni.

V kakšnem formatu mora biti datoteka?

– PNG format (s transparenco) za tiskanje slike na temno majico
– PNG ali JPG format za tiskanje na bele majice 
– PDF format (vektorske grafike) za tiskanje na svetle ali temne majice
V Garderobi uporabljamo programa Adobe Illustrator in Adobe Photoshop.
Datoteke nam prinesite na ključku ali pošljite preko e-maila. Če imate analogno fotografijo, vam jo lahko skeniramo (doplačilo 2 eur z DDV).
Dokumentov v DOC formatu (Word) ne sprejemamo v tisk. Exportirajte DOC dokument v PDF.

Kako izberem velikost majice za otroke?

Velikosti otroških majic so označene po letih, in sicer za 2, 4, 6, 8, 10 in 12 let. Če kupujete majico za otroka, starega 5 let, izberite velikost 6, ker ta velja za starosti od 4 do 6 let. Praviloma torej vedno izberete večjo starost. Za otroke do 2 let lahko izberete otroški body. Če želite majico za dojenčka, nam prosimo pišite in vam bomo povedali, kaj imamo na voljo – majice za dojenčke so načeloma na razpolago v 4 velikostih.

Ali sprejemate naročila po telefonu in kakšen je postopek naročanja?

Naročilo lahko oddate po telefonu. Zaupati nam boste morali e-naslov, da vam bomo lahko poslali predračun in potem tudi predogled tiska v potrditev. Je pa bolj elegantno, da nam vse informacije o naročilu pošljete po e-pošti, opažamo, da na ta način delo poteka hitreje in z manj zapleti. 

Naročilo poteka tako:

– sprejem naročila z vsemi potrebnimi podatki

– izdelava predračuna

– po prejemu plačila izdelamo delovni nalog s predogledom tiska in vam ga pošljemo v potrditev po e-pošti ali pa ga potrdite osebno ob naročilu

– obvestimo vas, kdaj bo naročilo pripravljeno za prevzem ali poslano

Ali je manjši tisk cenejši?

Običajno je manjši tisk cenejši, je pa cena odvisna tudi od zahtevnosti naročila. Velikost tiska bolj vpliva na ceno, kadar gre za večjo količino enako potiskanih izdelkov. Pri unikatih razlike niso velike. Za točno ceno nam pošljete grafiko in dimenzije tiska, barvo in število majic na email info@garderoba.si. Pripravili vam bomo ponudbo.

Ali tiskate na brisače?

Na nekatere brisače je možno tiskati. Povpraševanje za brisače nam pošljite na mail info@garderoba.si in vam bomo pripravili ponudbo.

Ali ponujate vezenje?

Seveda, vezenje lahko naročite na mail: darja@garderoba.si.

MAJICE IN TISK V GARDEROBI

 

POTISKANE MAJICE SO NAŠI IZDELKI

ZGODBE, VESELJE IN USTVARJALNOST SO NAŠA STORITEV. 

 

Rojstni dan

Fantovščina

Dekliščina

Starševske

Nosečniške

Ljubeznive

Prazniki

Prosti čas

Kuharske

Delo in študij

Geek

Pozitivne/živali

Slovenija

Nagajive

Ostale teme