Vaša košarica

IŠČI

Potrebujete pomoč?

Tel: 0590 125 58

Družbena omrežja

Prenovljena spletna trgovina 2022

Spletna trgovina za unikatno potiskane majice www.garderoba.si je spet prenovljena. Upamo, da vam je všeč. Kaj pa je zares novega?

  • zasnovali smo drugačne kategorije motivov na majicah, da bi vam pomagali najti pravo darilo hitreje – zdaj lahko izbirate najprej po namenu darila. Zanima nas, kdo praznuje, kaj ga zanima in kaj praznuje – in znotraj teh treh osnovnih kategorij izberite bolj podrobno in hitro boste našli primeren dizajn za svojo majico.
  • partnerski program z majicami različnih blagovnih znamk naših partnerjev, Teesky, smo opremili z veliko novimi možnostmi in s tem tako kupcem kot tudi partnerjem projekt naredili bolj prijazen. Vse grafike, ki jih v naši spletni trgovini ponujajo partnerji, so na voljo tudi v zgoraj omenjenih osnovnih kategorijah. Hkrati pa smo za boljši pregled zasnovali tudi katerogijo Teesky, v kateri lahko takoj vidite, kdo je za vas pripravil določen dizajn in kdo vam pomaga do res dobrega darila. Če vam je projekt zanimiv, vas vabimo, da novosti spremljate na naši FB strani .
  • Znova obujamo tudi blagovno znamko Majce.si, ki ponuja personalizirane motive na majicah za darila ob rojstnem dnevu. Sledite nam lahko tudi tukaj.
  • Še vedno lahko plačujete na več načinov – s karticami preko spleta, preko bančne transakcije ali Paypal.
  • Veliko izdelkov lahko dodatno personalizirate s potiskom dodatnega napisa (če se osnovni tisk tiska spredaj, se lahko napis doda na hrbtu ali na rokavu.)
  • Izbirate lahko, ali se bo vaš izbrani motiv potiskal na majico spredaj ali pa na hrbet.

Prosimo, delite naše motive na svojih socialnih omrežjih in nam pomagajte, da dosežejo več ljudi.

Tiskarna Garderoba skrbi za to, da so vaše majice vedno kakovostne in obstojno potiskane.

Brezplačna dostava nad 40 eur.

Majice in druge izdelke dostavljamo s Pošto Slovenije. Običajno odpošljemo pakete naslednji delovni dan po potrditvi naročila.

Varen spletni nakup

Naročila preko spletne trgovine lahko varno plačate s karticami PayPal / MasterCard / Visa / Maestro, ali pa preko spletne banke.

Kakovosten tisk

Obstojen direktni tisk na majice, mehek na otip in v živahnih barvah. Uporabljamo ekološke barve, primerne tudi za oblačila za otroke. Tisk je enako kakovosten, če naročite potisk ene majice ali pa več tisoč.

Veleprodaja

Za večja naročila majic, kap, vrečk in drugih promocijskih izdelkov se sprehodite po naši veleprodajni spletni trgovini www.gajcom.si.