Vaša košarica

IŠČI

Potrebujete pomoč?

Tel: 0590 125 58

Družbena omrežja

Teesky spletna merch trgovina

Teesky – spletna merch trgovina

Osnovni cilj in namen projekta Teesky:

Teesky je spletna trgovina za prodajo reklamnih materialov Partnerjev (merch) ter oglaševanje in promocijo Partnerjev. Marketing s pomočjo majic in drugih unikatno potiskanih izdelkov, ki so primerni za darila.

Na spletni strani Partner pridobi:

 • spletno trgovino s svojo blagovno znamko majic in drugih izdelkov v okviru uveljavljene spletne trgovine z unikatnimi in personaliziranimi potiskanimi majicami in drugimi izdelki www.garderoba.si
 • spletne povezave (backlinki, onsite in offsite povezave)
 • živi linki in vsebina v predstavitvi partnerja
 • živi linki in vsebina v predstavitvi izdelka oz. grafike
 • oglaševanje Teesky (izdelki, blog, družbena omrežja …)
 • medsebojno oglaševanje partnerjev (sodelovanje in povezovanje)
 • dodane možnosti izpostavitve na strani, na socialnih omrežjih in na google

Kdo je lahko Teesky partner?

Teesky partner je lahko vsaka pravna ali fizična oseba, ki se želi promovirati s pomočjo izdelkov, potiskanih s svojimi unikatnimi grafikami. Grafike lahko predstavljajo blagovno znamko z namenom prodaje izdelkov (reklamni izdelki oz. merch). Lahko pa so namenjene povezovanju in krepitvi osnovne blagovne znamke, pod katero prodajate drugačne izdelke ali storitve.

Način izplačila provizij

Partner lahko prosto določa znesek provizije in način izplačila.

Opcije:

 • provizije ni – nastop na portalu se šteje kot način oglaševanja partnerja, izdelki pa se prodajajo skladno s trenutno veljavnim cenikom Teesky (osnovna Teesky cena).
 • provizijo partner podari svoji izbrani dobrodelni organizaciji ali eni od organizacij, ki sodelujejo s Teesky.
 • Provizija se nakazuje na podlagi izdanega računa v dogovorjenem časovnem intervalu in na način, ki ga partner dogovori s teesky, lahko tudi v obliki dobropisa za nakup izdelkov v Gajcom d.o.o.
 

Provizija se obračunava od uspešno prodanih izdelkov, torej izdelkov, za katere je bila kupnina v celoti plačana. Morebitne reklamacije ureja Gajcom na svoje stroške, provizija pa se plača samo od prejete kupnine in ne tudi od izdelkov, ki so bili izdelani kot rešitev reklamacije. Za izdelke, ki jih stranke niso prevzele, se Partnerju ne računajo dodatni stroški, provizija pa se tudi ne obračuna – možen je naknaden poračun v primerih, ko je bila provizija obračunana, potem pa posel ni bil uspešno zaključen.
Obračune provizije pripravlja Gajcom d.o.o. enkrat mesečno do 18. v mesecu za pretekli mesec, razen če se Partner in Gajcom dogovorita drugače.

Trenutno so na voljo načini plačila provizij na podlagi računa, ki ga izstavi partner:

 • paypal
 • nakazilo na bančni račun
 • izdaja dobropisa za nakup izdelkov podjetja Gajcom

Osnovna Teesky cena

Vedno je določena osnovna Teesky cena izdelkov, ki jo lahko Teesky kadarkoli spremeni. V to ceno je zajeto: kakovostna majica po izbiri Teesky, tisk na eni poziciji, ddv, oglaševanje in promocije – zneske določa Gajcom po svoji presoji. Redna cena zajema izdelke, ki so vedno na voljo preko spletne trgovine www.garderoba.si. V primeru, da Teesku partner želi drugačne izdelke, ki jih v redni ponudi (še) ni, se za to Partner in Gajcom dogovorita posebej.

AVTORSKE PRAVICE

Partner daje portalu Teesky v prodajo svoje grafike in logotipe. Pri tem izrecno soglaša, da se lahko vse grafike, ki jih je predal v prodajo, hranijo na lokalnih in oblačnih strežnikih podjetja Gajcom d.o.o. Partner lahko pogodbo s Teesky kadarkoli prekine – prekinitev pogodbe avtomatično pomeni tudi brisanje vseh grafik in logotipov Partnerja s serverjev in spletne trgovine.

Partner se zavezuje, da bo v prodajo dal samo grafike, za katere ima avtorske pravice, ki se lahko prenesejo za namen prodaje na Gajcom d.o.o. V primeru odškodninskih tožb ali zahtevkov je za avtorske pravice dizajnov, vsebine in logotipov odgovoren Partner.

Gajcom d.o.o. se zavezuje, da bo z logotipi in grafikami vseh Partnerjev ravnal odgovorno in varoval avtorske pravice, izdelke z grafikami, ki so mu zaupane v prodajo, pa prodajal izključno preko spletne trgovine www.garderoba.si, pri čemer se dosledno beleži statistika prodaje. Za namene promocij in nagradnih iger lahko Gajcom uporabi tudi dizajne Partnerjev na izdelkih za nagrade oz. darila – ta uporaba je brezplačna (Partner prispeva dizajn, Gajcom pa izdelke in tisk), vendar se količina določa s sprotnim pisnim dogovorom (e-mail).

OGLAŠEVANJE

Teesky izključno po svoji presoji namenja delež kupnine v oglaševanje. Teesky skrbi za lastno oglaševanje blagovne znamke, pa tudi za izpostavljanje blagovnih znamk svojih partnerjev.

Partner soglaša, da lahko Teesky brez predhodne najave kadarkoli uporabi njegove izdelke in blagovno znamko v reklamnih akcijah. Zaželeno je, da partner sodeluje pri reklamnih akcijah, ki so povezane z njegovo blagovno znamko in izdelki:

 • deli objave na svojih profilih (FB, Instagram, Linkedin, google …, spletna stran, spletna trgovina …)
 • sodeluje pri plačljivem oglaševanju

DODATNA IZPOSTAVLJENOST PARTNERJA

Partner ima možnost dodatne izpostavitve na spletni strani Teesky. Nekatere od teh storitev so povezane z dodatnimi stroški.

 • banner
 • newsletter (novičke)
 • blog
 • intervju

Nasveti za pripravo dobrega SEO opisa za predstavitev partnerja in grafik na majicah:

 • Naslov dizajna naj se v celoti ponovi v opisu dizajna, naj predstavlja prvi del stavka opisa
 • Nobene ključne besede v tekstu ne ponovite več kot 3x.
 • Ne kopirajte tekstov, ampak jih za Teesky napišite povsem originalno. Google ne mara kopij in velikokrat blokira tako originalno kot podvojeno stran.
 • Ključne besede naj bodo povezane z vašo dejavnostjo in tudi s samo grafiko
 • Ključne besede izbirajte glede na vaš namen oglaševanja – promocija, krepitev blagovne znamke, vabilo na vašo spletno stran, prodaja
 • Sestavki naj bodo dolgi 600 besed.

Vse izdelke Teesky partnerjev najdete tukaj.

Splošni pogoji poslovanja Teesky.

Brezplačna dostava nad 40 eur.

Majice in druge izdelke dostavljamo s Pošto Slovenije. Običajno odpošljemo pakete naslednji delovni dan po potrditvi naročila.

Varen spletni nakup

Naročila preko spletne trgovine lahko varno plačate s karticami PayPal / MasterCard / Visa / Maestro, ali pa preko spletne banke.

Kakovosten tisk

Obstojen direktni tisk na majice, mehek na otip in v živahnih barvah. Uporabljamo ekološke barve, primerne tudi za oblačila za otroke. Tisk je enako kakovosten, če naročite potisk ene majice ali pa več tisoč.

Veleprodaja

Za večja naročila majic, kap, vrečk in drugih promocijskih izdelkov se sprehodite po naši veleprodajni spletni trgovini www.gajcom.si.

Garderoba