Vaša košarica

IŠČI

Potrebujete pomoč?

Tel: 0590 125 58

Družbena omrežja

Tisk na majice 2023

Komplicirano-je-zabavno-mockup-zenska-majica-garderoba

Tisk na majice 

je včasih čarovnija, vse je odvisno od kakovosti opreme, barv in seveda znanja, kako to barvo spraviti na majico 🙂

Po letih izkušenj lahko mirno trdimo, da je naš tisk obstojen – in to ne glede na to, ali vam potiskamo samo eno majico ali pa več majic.

Kdaj je tisk na majice slab, kdaj dober?

DTG tisk (kratica pomeni Direct to Garment oz. tisk direktno na oblačilo) nosi s sabo veliko pasti. Niso vsi DTG tiski obstojni in o tem smo se lahko večkrat prepričali na lastne oči. Namreč niso vsi tiskalniki dobri in kar je še bolj pomembno – ni vsaka barva v redu.

Dober tisk na majice pomeni elastičen odtis v živahnih barvah, ki je pralno obstojen in prijeten na otip.

Kakšen je naš tisk na majice?

Naš tiskalnik za majice uporablja vrhunsko barvo na vodni osnovi, ki jo posušimo v zračni komori. Majice so takoj po sušenju pralno obstojne, tisk pa je mehek na otip in elastičen. Potiskamo vedno samo tisto, kar je treba. Torej brez nepotrebnih belih obrob in mehek na otip. 

Včasih nas sprašujete, ali bo tisk “kot nalepka”.

Ne, naš tisk ni nalepka, razen če si želite, seveda. To, kar imate v mislih, ko rečete nalepka, je druga tehnika tiska, ki se imenuje PrintFlex ali tisk s folijo. Tega pri nas uporabljamo za potisk izdelkov, kjer je prostor za potisk težje dostopen ali ni raven – recimo kape s šiltom, različne torbe, jakne in podobno. Vsekakor pa tudi ta bolj kompakten potisk na izdelek ni nalepljen, ampak je tudi pralno obstojen in zelo zdržljiv.

Potiskamo vedno samo to, kar želite.

Kadar je le mogoče, svetujemo, da se morebitno ozadje odstrani – s tem namreč pridobimo še večjo mehkobo tiska na majice. Če pa si želite, da potiskamo tudi “okvir” ali ozadje grafike, seveda to lahko storimo in obstojnost ostane enaka. Tudi tisk bolj polnih slik na majice je elastičen, mehek na otip in pralno obstojen.

 

Personalizacija-in-unikatni-potiski-na-majicah

Tisk na barvne majice

je za nas še manj zahteven kot na bele majice.  Čeprav barve za tisk na tekstil niso pokrivne in je potrebno na barvnih majicah dodajati spodnji beli sloj, je tudi tisk na barvne majice pri nas mehek na otip, elastičen, živih barv in seveda pralno obstojen.

 

Kaj potiskati na majico?

Ko so tehnične zahteve usklajene tako, da vse teče brez večjih zapletov, se lahko posvetimo vsebini. Dizajni za majice – od napisov do fotografij – postanejo naš največji izziv. In rešujemo ga z največjim veseljem skupaj z vami.

V spletni trgovini vam je na voljo okoli 3500 različnih že pripravljenih grafik z različne priložnosti in kar 65 izdelkov, na katerih lahko naročite svoj unikatni tisk.

Seveda pa lahko vedno naročite potisk vašega lastnega dizajna. Naložite ali oblikujete ga lahko v razdelku Oblikuj po svoje.

Kaj pa količinski popusti?

V spletni trgovini so vam na voljo količinski popusti za manjša naročila do 30 kosov. Če potrebujete več kosov za svojo promocijo ali posebne priložnosti, pa se lahko oglasite osebno pri nas in skupaj pogledamo kataloge in vzorce izdelkov, na katere je mogoče tiskati vašo grafiko, logotip ali napis. Lahko si tudi ogledate našo veleprodajno spletno trgovino in naročite izdelke ter zahtevate ponudbo za tisk kar preko spleta. Lahko nam pišete ali nas pokličete – v vsakem primeru z veseljem izdelamo veleprodajno ponudbo.

Tisk je enako kakovosten, če tiskamo eno majico, nekaj deset, več sto ali tisoče majic.

Mehek tisk na majice

Vzdrževanje potiskanih majic

Navodila za vzdrževanja veljajo enako za vse potiskane izdelke, ne glede na to, ali ste tisk naročili pri nas ali ste ga kupili drugje. Osnovna pravila za vzdrževanje vseh potiskanih izdelkov so: perite pri temperaturi do 40 stopinj, pred pranjem vedno izdelke obrnite, tako da je tisk na notranji strani oblačila. Kadar to ni možno, se ne obremenjujte, včasih pač ne gre.

Izogibajte se pranju potiskanih izdelkov skupaj z grobimi tkaninami, kot so kavbojke ali brisače. Drgnjenje lahko poškoduje tisk.

Svetujemo sušenje na zraku in nikar ne likajte čez tisk.

Nikoli, ampak res nikoli, potiskanih izdelkov ne namakajte. Izogibajte se ročnemu pranju. Če že morate majico oprati na roke, jo oplahnite in ne mencajte predolgo.

Sicer pa, če vam bo potiskana majica iz Garderobe kdaj “ušla” v sušilni stroj, z njo ne bo prav nič narobe. Samo življenjsko dobo ji boste skrajšali, sicer pa tisk ne bo odpadel ali zbledel. 

Brezplačna dostava nad 40 eur.

Majice in druge izdelke dostavljamo s Pošto Slovenije. Običajno odpošljemo pakete naslednji delovni dan po potrditvi naročila.

Varen spletni nakup

Naročila preko spletne trgovine lahko varno plačate s karticami PayPal / MasterCard / Visa / Maestro, ali pa preko spletne banke.

Kakovosten tisk

Obstojen direktni tisk na majice, mehek na otip in v živahnih barvah. Uporabljamo ekološke barve, primerne tudi za oblačila za otroke. Tisk je enako kakovosten, če naročite potisk ene majice ali pa več tisoč.

Veleprodaja

Za večja naročila majic, kap, vrečk in drugih promocijskih izdelkov se sprehodite po naši veleprodajni spletni trgovini www.gajcom.si.