Shopping Cart

IŠČI

Potrebujete pomoč?

Tel: 0590 125 58

Družbena omrežja

Trgovina

Spletna trgovina Garderoba vam je na voljo za naročilo potiskanih majic. Tiskamo samo unikatne majice, saj vsako majico potiskamo sproti prav po vašem naročilu. Izberete lahko dizajn iz naše ponudbe, ali pa oblikujete svojo majico.

Uporabljamo kakovostne majice v več modelih, barvah in velikostih, vsi naši izdelki so kakovostni in jih boste dolgo z veseljem uporabljali. Naš tisk pa je obstojen.

Možen je tudi obisk pri nas – od ponedeljka do petka se lahko oglasite in naročite majico osebno, ali pa osebno prevzamete vnaprej naročene izdelke. Tiskamo sproti, običajno v 24 urah od prejetega naročila, v času večjega navala pa se lahko rok izdelava podaljša na nekaj dni. Če se vam hudo mudi, nas vprašajte, kako hitro vam lahko ustrežemo.

Za oblikovanje dizajna lahko uporabite naše orodje za oblikovanje. V njem so že shranjene nekatere predloge in fonti, ki jih lahko brezplačno uporabite. Ko oddate naročilo preko naše spletne trgovine, se dizajn shrani v vašem računu, tako da lahko grafiko uporabite še kdaj.

Potrebujete večje količine majic ali drugih izdelkov? Oglejte si našo veleprodajno trgovino www.gajcom.si ali nam pišite na info@gajcom.si, pripravili vam bomo ponudbo. Naša tiskarna ima namreč dolgo tradicijo in smo vajeni tiskanja večjih količin. Vse naše tehnike tiska pa dajejo obstojno potiskane majice.

Med ponujenimi dizajni pa boste našli tudi veliko Teesky dizajnov. To so ideje, ki jih prispevajo naši partnerji. Nekaterim pomagamo prodajati majice, ker se sami s prodajo ne želijo ali ne morejo ukvarjati. Drugi prispevajo ideje za zabavna darila, ker jim je to preprosto zabavno. Ampak majice niso del njihovega poslovnega načrta, zato jih ljudem ponujajo z našo pomočjo. Tretji s pomočjo prodaje dizajnov zbirajo denar v dobrodelne namene. In tukaj vedno z veseljem sodelujemo.

Sveže ideje so naše gonilo – če imate dobre ideje tudi vi, se nam oglasite. Za dobre ideje imamo vedno čas in z veseljem pridemo nasproti.

Brezplačna dostava nad 40 eur.

Dostavljamo s Pošto Slovenije. Običajno odpošljemo naročila naslednji delovni dan.

Varen spletni nakup

PayPal / MasterCard / Visa / Maestro

Kakovosten tisk

Obstojen tisk, mehek na otip in v živahnih barvah. Uporabljamo ekološke barve in tiskamo na kakovostne izdelke.

Veleprodaja

Za večja naročila se sprehodite po naši veleprodajni spletni trgovini www.gajcom.si.

Garderoba