Vaša košarica

IŠČI

Potrebujete pomoč?

Tel: 0590 125 58

Družbena omrežja

Unikatna pesmica za darilo

Ste že kdaj podarili pesem? Metaverz piše pesmice – voščila po naročilu.

Sporočite, koga želite obdarovati in ob kakšni priložnosti.

Kaj želite s pesmico sporočiti?

Kakšna je tema praznovanja oz. kakšno darilo ste pripravili – da bo šla voščilnica lepo v kontekst.

Primeri pesmic za voščilo, ki jih lahko uporabite brezplačno, so vam na voljo na povezavi. Vendar vas Metaverz prosi, da zraven pripišete avtorja: Metaverz. Za pesmice po naročilu predamo vse materialne avtorske pravice vam in tudi ne zahtevamo, da napišete, kdo je pesmico napisal. Moralne avtorske pravice pa ostanejo nam oz. Metaverzu in pridržujemo si pravico, da pesmice po svoji presoji tudi javno objavimo kot primer.

Pri nas lahko naročite tudi voščilnice, potiskane po naročilu.

Metaverz sporoča:

Cena v spletni trgovini zajema kratko pesmico, 4 do 8 vrstic. Lahko se rima, lahko pa tudi ne … Če imate bolj zahtevne želje, sporočite, in vam izdelam ponudbo.

Pišem po svojem občutku. Res ni enostavno pisati za ljudi, ki jih ne poznam, zato koristi, če mi napišete nekaj zelo objektivnih informacij o obdarovancu. Iz tega zapisa bom začutila vašo povezavo z njim in mi bo šlo lažje – to pa predvsem pomeni, da boste vi z rezultatom bolj zadovoljni.

Piše živ človek, ženska iz mesa in krvi – brez uporabe umetne inteligence in brez prepisovanja :).

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Brezplačna dostava nad 40 eur.

Majice in druge izdelke dostavljamo s Pošto Slovenije. Običajno odpošljemo pakete naslednji delovni dan po potrditvi naročila.

Varen spletni nakup

Naročila preko spletne trgovine lahko varno plačate s karticami PayPal / MasterCard / Visa / Maestro, ali pa preko spletne banke.

Kakovosten tisk

Obstojen direktni tisk na majice, mehek na otip in v živahnih barvah. Uporabljamo ekološke barve, primerne tudi za oblačila za otroke. Tisk je enako kakovosten, če naročite potisk ene majice ali pa več tisoč.

Veleprodaja

Za večja naročila majic, kap, vrečk in drugih promocijskih izdelkov se sprehodite po naši veleprodajni spletni trgovini www.gajcom.si.

Izkoristite 10 % pomladni popust: klikni in kopiraj kodo

X