Shopping Cart

IŠČI

Potrebujete pomoč?

Tel: 0590 125 58

Družbena omrežja

Voscilnice garderoba

Voščilnice – čestitke s posvetilom

Vedno voščite z veliko besedami, toplim stiskom dlani in objemom?
Včasih to ne gre, zato takrat, ko slavljenca ali slavljenke ne morete presenetiti s svojim voščilom v živo, lahko pošljete voščilnico. Oblikovalci v Garderobi so pripravili zabavne medvedje voščilnice oziroma čestitke, ki jih z veseljem brezplačno priložimo darilom – seveda z vašim posvetilom. Kako naročite poleg darila (potiskane majice, puloverje, skodelice, predpasnika, vrečke, blazine ali kakšnega drugega unikatno potiskanega izdelka) tudi brezplačno voščilnico? Preprosto – sledite tem navodilom.

Kaj je voščilnica?
Voščilnice – čestitke so lepo oblikovane razglednice, ki običajno puščajo nekaj prostora, da lahko nanje dopišemo naše lepe želje. Z njimi voščimo vse najboljše za rojstni dan, zaželimo veliko sreče ob novem letu, ali pa čestitamo ob dosežkih in jubilejih. Oblikovanje voščilnic je prava umetnost. Ponekod v svetu so ustvarjalci voščilnic poskrbeli tudi za poetična voščila. Obstajajo prave samopostrežne trgovinice z voščilnicami, kjer najdete grafiko in verz za prav vsako priložnost. Če praznuje stari oče žene vašega strica, boste zelo verjetno našli voščilnico, namenjeno prav starim očetom stričevih žena :). Izbira je tako velika, da imate dejansko spet občutek, da podarjate unikat.

Kaj se napiše v voščilnico?
No, naše mnenje je, da so najbolj pristna voščila še vedno ta, ki pridejo iz srca tistega, ki vošči. Kako pa vi najraje voščite? V Garderobi smo za vas oblikovali nekaj voščilnic za različne priložnosti. Če niste našli prave, nam povejte in bomo še kak motiv dodali. Sprejemamo pa vaše unikatne ideje za voščila – torej vi napišite, kaj bi želeli sporočiti, mi pa bomo vaše sporočilo lično natisnili in vstavili v voščilnico. Res se veselimo vsakega pristnega voščila in obljubimo, da ga bomo darilu priložili z vsem spoštovanjem in ljubeznijo.

Zakaj so voščilnice brezplačne?
Saj niso vse. Če potrebujete voščilnice za več priložnosti, jih lahko seveda kupite. Trenutno vam eno voščilnico podarimo skupaj z naročenim darilom, da ga lahko pošljemo v vašem imenu kar obdarovancu na dom. Tako postanejo že tako unikatna in lepa darila še bolj osebna – saj na voščinici lahko tudi s svojimi besedami opišete, kaj ste želeli z darilom sporočiti, kako ste ga izbrali in kaj vam obdarovanec ali obdarovanka pomeni.

Potrebujete večko količino voščilnic? Pošljite nam svoje želje in pripravili vam bomo ponudbo. Pišite nam na info@garderoba.si


Vse naše voščilnice – čestitke najdete tukaj. Če primerne niste našli, nam sporočite svoje želje in morda dodamo še kakšno po vašem predlogu 🙂

Boste grafiko za potisk na darilu oblikovali s pomočjo našega orodja za oblikovanje? Čisto preprosto je. Najdete ga tukaj.

Želite izkoristiti naše ideje za dizajne? Sprehodite se po spletni trgovini in nam sporočite, kaj vam je najbolj všeč.

Brezplačna dostava nad 40 eur.

Dostavljamo s Pošto Slovenije. Običajno odpošljemo naročila naslednji delovni dan.

Varen spletni nakup

PayPal / MasterCard / Visa / Maestro

Kakovosten tisk

Obstojen tisk, mehek na otip in v živahnih barvah. Uporabljamo ekološke barve in tiskamo na kakovostne izdelke.

Veleprodaja

Za večja naročila se sprehodite po naši veleprodajni spletni trgovini www.gajcom.si.

Garderoba