DOSTAVA


Majice, naročene preko internetne trgovine Garderoba lahko:
  • prevzamete v trgovini Garderoba v Koloseju Ljubljana vsak dan med tednom 10h in 20h, soboto od 10h in 17h(brez dodatnih stroškov)
  • prejmete po pošti (dostavljamo preko dostavne službe GLS)
Če vas bo dostavljalec obiskal, ko vas ne bo doma, vas bo poklical na telefonsko številko, ki jo boste vpisali ob naročilu. Nato se z dostavljalcem zmenite, kje bo pustil pošilko.

Stroški pošiljanja:

Poštnina znaša 2,90 eur z DDV-jem.Poštnino pri naročilih nad 40 eur pa častimo mi! PRIMER-1 : naročilo 38,90 + dodajo se stroški pošiljanja 2,90 = 41,80 EUR PRIMER-2 : naročilo 42,90  + brezplačna poštnina = 42,90 EUR

Pakiranje:

Majice so skrbno zapakirane v posebno tršo plastično vrečko, ki zaščiti majico pred zunanjimi vplivi kot so vlaga, dež in fizične poškodbe. Pakirna vrečka ni prozorna in vsebine se skozi njo ne vidi! Tako, da ste lahko brez skrbi, da bi komu pokvarili presenečenje 😉

Čas dostave:

Pri izdelavi naročil smo kar se da hitri. Rok dobave je praviloma 2-5 dni. Ob vikendih dostava ne obratuje. Običajno vam odgovorimo isti dan in naročilo pripravimo v 2 dnelovnih dneh. Včasih pa to zaradi gneče ni mogoče. Če se vam zelo mudi, nas prosimo pokličite.

Garancija:

Če je majica fizično poškodovana in slutite, da je bila napaka naša, nam jo brez skrbi pošljite nazaj po navadni pošti in poslali vam bomo novo.Več lahko preberete v naših Splošnih pogojih.

Rojstni dan

Fantovščina

Dekliščina

Starševske

Nosečniške

Ljubeznive

Prazniki

Prosti čas

Kuharske

Delo in študij

Geek

Pozitivne/živali

Slovenija

Nagajive

Ostale teme