Vaša košarica

IŠČI

Potrebujete pomoč?

Tel: 0590 125 58

Družbena omrežja

Dostava in prevzem

DOSTAVA IN PREVZEM

Dostava in prevzem

Majice, naročene preko internetne trgovine www.garderoba.si lahko:

  • prevzamete osebno
  • prejmete po pošti

Osebni prevzem:

Naslov: Gajcom d.o.o., Pot heroja Trtnika 45, 1000 Ljubljana – Vevče
Delovni čas: od ponedeljka do petka 7 h do 16.30 h
Tel: 0590 12 558, 051 642 771

E-mail: [email protected]

 

Pošiljanje:

Pošiljamo s Pošto Slovenije, občasno lahko tudi s kakšno drugo kurirsko službo. Cena poštnine je označena v košarici.

Pakiranje:

Majice so skrbno zapakirane v posebno tršo plastično vrečko, ki zaščiti majico pred zunanjimi vplivi, kot so vlaga, dež in fizične poškodbe. Pakirna vrečka ni prozorna in vsebine se skozi njo ne vidi! Na vrečki pa je označeno, da smo vam jo poslali iz www.garderoba.si.

Dostava na drug naslov:

Naročeno lahko dostavimo tudi tistemu, ki mu je darilo namenjeno. Račun vam pošljemo na e-mail, tako da ga ne priložimo paketu.

Čas dostave:

Pri izdelavi naročil smo hitri. Rok dobave je praviloma 2-5 delovnih dni. Ob vikendih in praznikih dostava ne obratuje.
Običajno vam odgovorimo isti dan oz. prvi delovni dan, če ste naročili na praznik ali vikend, in naročilo pripravimo v 2 delovnih dneh. Včasih pa to zaradi gneče ni mogoče. Če se vam zelo mudi ali pa vam nismo odgovorili v nekaj urah, nas pokličite.

Garancija:

Če je majica fizično poškodovana in slutite, da je bila napaka naša, nam jo brez skrbi pošljite nazaj po navadni pošti in poslali vam bomo novo. Sicer pa menjave izdelkov, ki so izdelani po naročilu, niso možne.

Več lahko preberete v naših Splošnih pogojih.

Brezplačna dostava nad 40 eur.

Majice in druge izdelke dostavljamo s Pošto Slovenije. Običajno odpošljemo pakete naslednji delovni dan po potrditvi naročila.

Varen spletni nakup

Naročila preko spletne trgovine lahko varno plačate s karticami PayPal / MasterCard / Visa / Maestro, ali pa preko spletne banke.

Kakovosten tisk

Obstojen direktni tisk na majice, mehek na otip in v živahnih barvah. Uporabljamo ekološke barve, primerne tudi za oblačila za otroke. Tisk je enako kakovosten, če naročite potisk ene majice ali pa več tisoč.

Veleprodaja

Za večja naročila majic, kap, vrečk in drugih promocijskih izdelkov se sprehodite po naši veleprodajni spletni trgovini www.gajcom.si.

Izkoristite 10 % pomladni popust: klikni in kopiraj kodo

X