O tisku

O tisku v tiskarni majic Gajcom

Spletna trgovina www.Garderoba.si je last tiskarne Gajcom, ki se s tiskom na majice ukvarja že 3 desetletja. Veliko strank se na nas obrne za naročilo unikatov, potiskanih majic za darila, posebne priložnosti ali popestritev lastne garderobe. Hkrati pa ponujamo veliko izbiro raznih artiklov tudi za promocijo in delovna oblačila.

Ko potrebujete samo eno majico ali manjšo količino, predlagamo, da jo naročite preko spletne trgovine www.garderoba.si. Če imate dodatna vprašanja, nam lahko pišete ali nas pokličete (0590 12 558). Lahko se seveda tudi osebno oglasite v naši tiskarni v Ljubljani v Vevčah. Delamo vsak delovni dan od 7h do 16.30.

Skupinske majice

Promocijske majice, jopice, puloverji, kape, vrečke, dežniki …

Majice (in tudi vse druge izdelke) dobavljamo in tiskamo sproti in izključno po naročilu.

Motive, ki jih najdete v spletni trgovini, lahko tudi preoblikujemo po vaših željah. Tiskarna deluje od 7h do 15h, običajno pa vsa mala naročila izdelamo v enem do treh delovnih dneh od dneva naročila. Občasno se ta rok lahko tudi podaljša. Da boste zagotovo pravočasno prišli do naročene majice, priporočamo, da majico naročite tri do pet dni, preden jo dejansko potrebujete.

Odličen tisk na majice – ekološke in obstojne barve.

Unikate tiskamo v tehnikah DTG, preslikači in sublimacija. Vse oblike tiska so obstojne in prijetne za nošenje. 

Naši trije veliki modri tiskalniki lahko natisnejo vsako grafiko, tudi fotografije. Tisk je obstojen, živih barv, elastičen in mehek na otip. 

Tisk na majice s posebnimi učinki

S posebnimi obstojnimi folijami lahko potiskamo posebne učinke, najbolj priljubljeni sta odsevna barva in pa bleščice – slednje ne odpadajo. 

Dtg tiskanje majic garderoba
Potiskana majica ivar ajvar računalniki tehnologija smešno zabavno piknik rojstni dan zabava hrana namaz garderoba ljubljana tiskarna spletno nakupovanje dostava prevzem dtg tisk na majice unikati tisk po želji obstojno udobno visoka ločljivost slike

Veleprodaja majic za podjetja in klube

Večje količine potiskamo na sitotisk – število barv tiska ni omejeno. Tisk je seveda obstojen, mehek na otip in elastičen.

Naročilo za večjo količino majic, kap, vrečk in drugih izdelkov oddajte na mail ali pa si oglejte našo spletno ponudbo promocijskih in poslovnih daril v spletni trgovini.

Izdelki za tisk

Želite, da natisnemo vaš dizajn tudi na vrečke, kape, blazine, predpasnike, skodelice … ?

Seveda!

Unikatno potiskamo vse te in še kopico drugih izdelkov, ki jih najdete predvsem v razdelku za unikatni tisk. 

Vrečka vesolje daj mi moč da kupim samo to po kar sem prišla.
Dtg tiskanje majic garderoba

Načini tiska na majice

V Garderobi tiskamo v različnih tehnikah. Najbolj priljubljen tisk za manjše količine oziroma unikate je direktni digitalni tisk na majice oziroma DTG.

DTG tisk na majice

Majico vstavimo v tiskalnik, ki jo potiska z ekološkimi vodnimi barvami, potem pa jo posušimo v sušilni komori – po sušenju je majica takoj pralno obstojna. Postopek je videti enostaven, končni izdelek pa je vrhunski.

Tisk ni plastičen, je mehak na otip in pralen na 40 stopinjah. DTG tehnika je primerna za majice iz 100% bombaža, obstojen pa je tudi na mešanih materialih, kjer je bombažu dodan recimo elastan ali poliester.

Sublimacija

Tiskamo tudi sublimacijsko na svetel 100% poliester. Sublimacijski tisk je kvaliteten tisk, ki zdrži tudi večje stopinje pri pranju. Sublimacijsko tiskamo na športne majice, skodelice, puzzle, obeske, prevleke za blazine, dežnike, pa tudi nekatere druge izdelke.

 

Oblikuj po svoje , designer

Priprava motivov za majice

Za pripravo motiva za direktni digitalni tisk uporabljamo naslednje formate datotek: psd., png., jpg., pdf., tiff., ai., eps., pdf.

Pri nas lahko naročite tudi povsem svoje motive. Glede motivov ste lahko precej sproščeni. Praktično za vsak motiv lahko najdemo neko rešitev. Kadar res ne gre drugače, motiv priredimo in pripravimo tako, da je tehnično tisk izvedljiv.

Vse motive vam pred tiskom pokažemo – če ste majico naročili po e-pošti, vam predogled pošljemo na vaš e-naslov in tiskamo šele, ko vi motiv dokončno potrdite. Bolj spretni boste motive pripravili sami in jih naložili v spletno naročilo v kategoriji Oblikuj po svoje.

Uporaba našega brezplačnega orodja za oblikovanje je enostavna. Pomagajte si z že pripravljenimi grafikami, v katerih lahko spreminjate besedila, barvo, velikost, postavitev … Ali pa enostavno uvozite svojo fotografijo ali grafiko. 

Brezplačno lahko uporabite vse naše slike, grafike, predloge … in jih seveda po svoje preurejate.

Če potrebujete pri oblikovanju pomoč naših oblikovalcev, pa nam sporočite, vedno z veseljem pomagamo. Preprostejše hitre popravke naredimo brezplačno, dodatno računamo samo obdelave, ki vzamejo več časa ali so tehnično bolj zahtevne.

Oblikuj po svoje , designer

Dizajn je osnova … 

Veliko dizajnov zamajice iz naše ponudbe je primernih zlasti za obdarovanje za rojstni dan. Ti motivi vključujejo letnice, starost, imena, mesece rojstva … Če motiva za starost vašega obdarovanca v ponudbi niste našli, enostavno naročite neko drugo številko in nam v OPOMBE vpišite, katero številko bi raje imeli potiskano – te spremembe naredimo brezplačno.

Gajcom dobava in tisk dobrih majic

Pestra izbira kakovostnih majic in puloverjev

Vsak trenutek imamo na zalogi nekaj tisoč kosov majic in puloverjev, med katerimi lahko izbirate. Izbirate lahko kroj (moške, ženske, otroške majice, puloverji, otroški bodiji), velikosti (XS do 3XL) in barve (črna, bela, rdeča, svetlo modra, royal modra, temno modra, rumena, rdeča, oranžna, svetlo roza, temno roza, svetlo zelena, temno zelena, svetlo siva, temno siva, vijolična itd.).

Če res v trgovini ni niti ene majice, ki bi vam ustrezala, pa lahko majico izberete iz našega obsežnega kataloga www.gajcom.si in jo posebej za vas naročimo. Dobava traja od 3 do 14 dni, odvisno od zaloge v skladišču in našega sistema naročanja, saj bomo vaše naročilo priključili prvemu večjemu naročilu majic – načeloma pa naročamo vsak dan.

Vsi izdelki so potiskani po naročilu, zato menjave niso možne. Previdno izberite pravi kroj, barvo in velikost izdelkov, in si pri izbiri pomagajte z našo tabelo velikosti, ki jo najdete priloženo motivom oz. izdelkom.

Tiskamo tudi na puloverje, kape, predpasnike, bombažne vrečke, skodelice, puzzle, podloge za miško, obeske … Tisk na vse izdelke je lahko v več barvah ali pa v eni barvi. Možen je tudi tisk bleščic in nekaterih drugih posebnih učinkov.

 

Večje količine potiskanih majic in drugih promocijskih daril

Kadar potrebujete več majic z enakim motivom za podjetje, klub, društvo …, vam pripravimo posebno ponudbo, majice pa lahko izberete iz našega kataloga na www.gajcom.si, kjer lahko urediti tudi spletno naročilo. Pripravimo vam predračun z vsemi podatki in delovni nalog za tisk ter vam oboje pošljemo po e-pošti v potrditev. Potrditev lahko opravite tudi pri nas v tiskarni. Vsa naročila se plačujejo po predračunu, za dan naročila velja vaše nakazilo ali plačilo s kartico ali gotovino na blagajni.

Veleprodaja majic in drugih izdelkov za promocijo – in tisk v lastni tiskarni.

Z veseljem svetujemo pri izbiri pravih izdelkov za vas ob različnih priložnostih:

– teambuilding

– oprema hostes in promotorjev

– delovna oblačila

– promocija in poslovna darila

 

Gajcom barve logo slo o tisku 1

Veleprodaja in tisk majic 

Tisk na vaše majice

Imate posebno majico, kapo, hlače…, ki bi jo želeli potiskati? Tudi to lahko naredimo. Vendar pa pri tisku na prinešene izdelke velja pravilo, da vam ob morebitni napaki pri tisku izdelka ne zamenjamo in ne vrnemo denarja.

Tisk na vaše izdelke je za nas zahteven, vseh materialov ne poznamo in včasih vnaprej težko presodimo, kako se bo material odzval na naš tisk. Zato velja, da izdelek tvegate vi, tisk pa tvegamo mi. Če bi bilo karkoli narobe – da se pri tisku poškoduje material, da je tisk zamaknjen ali kakorkoli drugačen od pričakovanega (tudi če gre za našo napako), vam tiska ne bomo računali, stroškov izdelka pa vam tudi ne bomo krili.

Skupinske majice