Shopping Cart

IŠČI

Potrebujete pomoč?

Tel: 0590 125 58

Družbena omrežja

O tisku

O TISKU

Spletna trgovina www.Garderoba.si je last podjetja Gajcom, ki se s tiskom na majice ukvarja že 3 desetletja. Veliko strank se na nas obrne za naročilo unikatov, potiskanih majic za darila, posebne priložnosti ali popestritev lastne garderobe. Hkrati pa ponujamo veliko izbiro raznih artiklov tudi za promocijo in delovna oblačila.

Ko potrebujete samo eno majico ali manjšo količino, predlagamo, da jo naročite preko spletne trgovine www.garderoba.si. Če imate dodatna vprašanja, nam lahko pišete ali nas pokličete. Lahko se seveda tudi osebno oglasite v naši tiskarni v Vevčah.

Majice (in tudi vse druge izdelke) tiskamo sproti in izključno po naročilu. Motive, ki jih najdete v spletni trgovini, lahko tudi preoblikujemo po vaših željah. Za tisk potrebujemo najmanj 1 uro, običajno pa vsa naročila izdelamo v dveh do treh dneh od dneva naročila. Občasno se ta rok lahko tudi podaljša. Da boste zagotovo pravočasno prišli do naročene majice, priporočamo, da majico naročite pet dni, preden jo dejansko potrebujete.

Načini tiska

V Garderobi tiskamo v različnih tehnikah. Najbolj priljubljen tisk za manjše količine oziroma unikate je direktni digitalni tisk. Majico vstavimo v velik tiskalnik, ki jo potiska, potem pa jo posušimo v sušilni komori – po sušenju je majica takoj pralno obstojna.
Tisk ni plastičen, je mehak na otip in pralen na 40 stopinjah. DTG tehnika je primerna za majice iz 100% bombaža, obstojen pa je tudi na mešanih materialih, kjer je bombažu dodan recimo elastan ali poliester.

Tiskanje majic garderoba
Tiskanje majic garderoba

Tiskamo tudi sublimacijsko na svetel 100% poliester. Sublimacijski tisk je kvaliteten tisk, ki zdrži tudi večje stopinje pri pranju. Sublimacijsko tiskamo tudi na skodelice.

Priprava motivov

Za pripravo motiva za direktni digitalni tisk uporabljamo naslednje formate datotek: psd., png., jpg., pdf., tiff., ai., eps., pdf.

Pri nas lahko naročite tudi povsem svoje motive. Glede motivov ste lahko precej sproščeni. Praktično za vsak motiv lahko najdemo neko rešitev. Kadar res ne gre drugače, motiv priredimo in pripravimo tako, da je tehnično tisk izvedljiv. Vse motive vam pred tiskom pokažemo – če ste majico naročili po e-pošti, vam predogled pošljemo na vaš e-naslov in tiskamo šele, ko vi motiv dokončno potrdite. Bolj spretni boste motive pripravili sami in jih naložili v spletno naročilo.

Uporaba našega brezplačnega orodja za oblikovanje je enostavna. Pomagajte si z že pripravljenimi grafikami, v katerih lahko spreminjate besedila, barvo, velikost, postavitev … Ali pa enostavno uvozite svojo fotografijo ali grafiko. 

Brezplačno lahko uporabite vse naše slike, grafike, predloge … In jih seveda po svoje preurejate.

Če potrebujete pri oblikovanju pomoč naših oblikovalcev, pa nam sporočite, vedno z veseljem pomagamo.

Dizajn je osnova … 

Veliko dizajnov iz naše ponudbe je primernih zlasti za obdarovanje za rojstni dan. Te majice vključujejo letnice, starost, imena, mesece rojstva … Če majice za starost vašega obdarovanca v ponudbi niste našli, enostavno naročite neko drugo številko in nam v OPOMBE vpišite, katero številko bi raje imeli potiskano – te spremembe naredimo brezplačno.

Pestra izbira majic in puloverjev

Vsak trenutek imamo na zalogi nekaj tisoč kosov majic in puloverjev, med katerimi lahko izbirate. Izbirate lahko kroj (moške, ženske, otroške majice, puloverji, otroški bodiji), velikosti (XS do 3XL) in barve (črna, bela, rdeča, svetlo modra, royal modra, temno modra, rumena, rdeča, oranžna, svetlo roza, temno roza, svetlo zelena, temno zelena, svetlo siva, temno siva, vijolična itd.). Če res v trgovini ni niti ene majice, ki bi vam ustrezala, pa lahko majico izberete iz našega obsežnega kataloga www.gajcom.si in jo posebej za vas naročimo. Dobava traja od 3 do 14 dni, odvisno od zaloge v skladišču in našega sistema naročanja, saj bomo vaše naročilo priključili prvemu večjemu naročilu majic.

Vsi izdelki so potiskani po naročilu, zato menjave niso možne. Previdno izberite pravi kroj, barvo in velikost izdelkov in si pri izbiri pomagajte z našo tabelo velikosti, ki jo najdete priloženo motivom oz. izdelkom.

Tiskamo tudi puloverje, kape, predpasnike, bombažne vrečke, skodelice, puzzle, podloge za miško, obeske … Tisk na vse izdelke je lahko v več barvah ali pa v eni barvi. Možen je tudi tisk bleščic in nekaterih drugih posebnih učinkov.

Večje količine

Kadar potrebujete več majic z enakim motivom za podjetje, klub, društvo …, vam pripravimo posebno ponudbo, majice pa lahko izberete iz našega kataloga na www.gajcom.si, kjer lahko urediti tudi spletno naročilo. Pripravimo vam predračun z vsemi podatki in delovni nalog za tisk ter vam oboje pošljemo po e-pošti v potrditev. Potrditev lahko opravite tudi pri nas v tiskarni. Vsa naročila se plačujejo po predračunu, za dan naročila velja vaše nakazilo ali plačilo s kartico ali gotovino na blagajni.

Tisk na vaše izdelke

Imate posebno majico, kapo, hlače…, ki bi jo želeli potiskati? Tudi to lahko naredimo. Vendar pa pri tisku na prinešene izdelke velja pravilo, da vam ob morebitni napaki pri tisku izdelka ne zamenjamo in ne vrnemo denarja.

Tisk na vaše izdelke je za nas zahteven, vseh materialov ne poznamo in včasih vnaprej težko presodimo, kako se bo material odzval na naš tisk. Zato velja, da izdelek tvegate vi, tisk pa tvegamo mi. Če bi bilo karkoli narobe – da se pri tisku poškoduje material, da je tisk zamaknjen ali kakorkoli drugačen od pričakovanega (tudi če gre za našo napako), vam tiska ne bomo računali, stroškov izdelka pa vam tudi ne bomo krili.

Odličen tisk – ekološke in obstojne barve.

Unikate tiskamo v tehnikah DTG, preslikači in sublimacija. Vse oblike tiska so obstojne in prijetne za nošenje. Veliki modri tiskalnik lahko natisne vsako grafiko, tudi fotografije. Tisk je obstojen, živih barv, elastičen in mehek na otip. S posebnimi obstojnimi folijami lahko potiskamo posebne učinke, najbolj priljubljeni sta odsevna barva in pa bleščice – slednje ne odpadajo. 

Večje količine potiskamo na sitotisk – število barv tiska ni omejeno. Tisk je seveda obstojen, mehek na otip in elastičen.

Želite, da natisnemo vaš dizajn tudi na vrečke, kape, blazine, predpasnike, skodelice … ?

Seveda!

Unikatno potiskamo vse te in še kopico drugih izdelkov, ki jih najdete predvsem v razdelku za unikatni tisk. 

Tiskanje majic za fantovščino garderoba t-shirt printing

Vaša blagovna znamka na majicah, skodelicah, dežnikih, vrečkah, kapah 

Veleprodaja izdelkov za promocijo – in tisk v lastni tiskarni.

Z veseljem svetujemo pri izbiri pravih izdelkov za vas ob različnih priložnostih:

– teambuilding

– oprema hostes in promotorjev

– delovna oblačila

– promocija in poslovna darila

Teesky partnerji

Imate idejo za dober motiv za majico, vezan na vašo blagovno znamko? Vključite se v projekt Teesky.shop.

Novo v ponudbi

Pri nas je vedno kaj novega. Nov dizajn, nov partner v programo Teesky.shop, novi tiskalniki, nove majice … O novostih včasih ne uspemo poročati sproti. Zato če česa pri nas ne najdete takoj – vprašajte nas. Potrudili se bomo, da vam ustrežemo.

Brezplačna poštnina v Sloveniji

Za naročila nad 50€.

Kvalitetno tiskanje

Tiskamo z ekološkimi, obstojni barvami

Hitra izdelava

Za izdelavo potrebujemo 1-2 dni, odvisno od velikosti naročila.

100% Varno nakupovanje

PayPal / MasterCard / Visa / Maestro