Vaša košarica

IŠČI

Potrebujete pomoč?

Tel: 0590 125 58

Družbena omrežja

Nekje je treba začeti

Začetek poti Gajcom 1993

Podjetje Gajcom d.o.o. sta ustanovila Robert in Darja Kaltnekar. Njuna vizija je podjetje, ki ljudem in podjetjem ponuja storitve tiska na kakovostne izdelke, predvsem tekstilne, in s tem ustvarja personalizirana darila za vse priložnosti.

Zaradi njunega trdega dela in pozitivne vizije imamo danes mnogo rednih strank in enkratno ekipo, ki dobro sodeluje in s skupnimi močmi razvija vedno boljše produkte.

Robert_darja_kaltnekar
Sitotisk gajcom garderoba
Kaj ponujamo

Storitve Gajcom

Uvažamo pesto paleto izdelkov in ponujamo tudi tisk nanje. Oblikujemo in izdelujemo unikatna poslovna in zasebna darila, seveda pa tudi kakovostna darila v večjih količinah za podjetja in druge organizacije.

Nenehno se učimo in izpopolnjujemo svojo opremo. Sami uvažamo tudi večino materialov, ki jih uporabljamo pri tisku, s čimer nadzorujemo kakovost in skrbimo, da naše stranke dobijo najboljše, kar se trenutno dobi na trgu.

Skrb za partnerje

Veseli smo, da je veliko strank z nami že dolga leta in še vedno najdejo v naši ponudbi vedno kaj novega in zanimivega.

Izkoristite našo pestro ponudbo izdelkov in seveda kakovosten tisk, in skupaj z nami oblikujte svojo blagovno znamko na majicah (in drugih izdelkih). 

Vedno se najdejo pravi izdelki za vaša delovna oblačila – v vaših barvah in v vašem slogu.

In seveda ne pozabimo na kakovostno promocijo. Izdelki z vašim logotipom vas bodo še bolj povezali z vašimi strankami. Prav je, da so res kakovostni.

Teesky_partnerji_garderoba

Ekipa Gajcom

Tjaša garderoba

Tjaša Fugger

Marko gajcom

Marko Cajhen

Tiskar DTG
Vid garderoba

Vid Kaltnekar

FrigusVultus
Darinka_novak

Darinka Kaltnekar Novak

Oblikovanje in priprava za tisk
Gasper novak o nas,o tiskarni majic 1

Gašper Novak

Tiskar - sitotisk
Robert_kaltnekar

Robert Kaltnekar

Lastnik
Darja kaltnekar slika o nas,o tiskarni majic 2

Darja Kaltnekar

Direktorica
Zelo sem zadovoljna z vašimi storitvami! Moje naročilo sem prejela v istem dnevu, podpora pa je bila več kot odlična! Na prejetem izdelku se vidi vaša skrb in trud, ki ste ga vložili. Hvala!
Ana_review_garderoba
Ana
Fantastična in hitra izdelava darila za rojstni dan! Obdarovala sem svojo prijateljico, ki vaš pulover zdaj nosi ves čas. Zagotovo se bom vrnila in kupila še enega zase.
Mojca_review_garderoba
Mojca

Zaupajte nam svoje mnenje

Ste zadovoljni z našimi storitvami? Zelo vam bomo hvaležni, če nam boste sporočili svoje mnenje, ki ga bomo objavili na naši spletni strani. Lahko objavimo tudi vašo sliko in ime, lahko pa je mnenje anonimno. Pomagajte ljudem, ki nas še ne poznajo, zgraditi zaupanje do nas.

Hvala!

Brezplačna dostava nad 40 eur.

Majice in druge izdelke dostavljamo s Pošto Slovenije. Običajno odpošljemo pakete naslednji delovni dan po potrditvi naročila.

Varen spletni nakup

Naročila preko spletne trgovine lahko varno plačate s karticami PayPal / MasterCard / Visa / Maestro, ali pa preko spletne banke.

Kakovosten tisk

Obstojen direktni tisk na majice, mehek na otip in v živahnih barvah. Uporabljamo ekološke barve, primerne tudi za oblačila za otroke. Tisk je enako kakovosten, če naročite potisk ene majice ali pa več tisoč.

Veleprodaja

Za večja naročila majic, kap, vrečk in drugih promocijskih izdelkov se sprehodite po naši veleprodajni spletni trgovini www.gajcom.si.

Izkoristite 10 % pomladni popust: klikni in kopiraj kodo

X