Kdo smo

GARDEROBA

Ko dobite idejo za zanimivo potiskano majico, se oglasite pri nas. Imamo veliko zalogo kakovostnih majic in pa kakovosten tisk, ki je mehek in elastičen, predvsem pa traja, dokler boste majico želeli nositi.

Tiskarna majica Garderoba je najboljši naslov za naročilo unikatov, potiskanih majic za darila, posebne priložnosti ali popestritev lastne garderobe.

Naslov: GAJCOM d.o.o., Pot heroja Trtnika 45, 1000 Ljubljana - Vevče

Telefon: 0590 12 558

E-naslov: info@garderoba.si

delovni čas: Pon - Pet  7h do 15h, prevzem je možen do 16.30

Ponosni smo, da ste zadovoljni z nami ...

"Pravkar smo prejeli majčke, super izgledajo. Najlepša hvala še enkrat za prilagodljivost in prijaznost!" Živa "Majčka je prispela pravočasno in presenečenje je uspelo. Hvala za vse :)" Tanja "Pozdravljeni, dobila sem skodelico, čudovita je, NAJLEPŠA HVALA za vse, za odzivnost, strokovnost, prijaznost... ostanite taki še naprej. Lep pozdrav!" Blanka

Photo gallery

Darilne vrečke garderoba tiskarna majic
Darilne vrečke garderoba tiskarna majic
Majice connectees. Shop
Majice connectees. Shop
Zadovoljna stranka megamusic
Zadovoljna stranka megamusic
Zadovoljna stranka cvet gora
Zadovoljna stranka cvet gora
Garderoba unikatne majice

Delovni čas in čas izdelave majic

Tiskarna obratuje od ponedeljka do petka od 7h do 15h. V tem času obdelujemo naročila, tiskamo in tudi omogočamo osebni prevzem.

Najbolj enostavno in najhitreje gre, če majico naročite preko spletne trgovine. To je za vas tudi najbolj ugodno. Na ta način lahko naročite tudi unikate.

Niste spretni pri oblikovanju? Enostavno naročite tudi pomoč našega oblikovalca in nam sporočite svoje želje na info@garderoba.si. Pripravili vam bomo predračun, ki bo vključeval tudi oblikovanje. 

NAŠA VIZIJA

IZKUŠNJE

V 12 letih, ko smo se družili z vami v tiskarni Garderoba v Koloseju, smo nabrali ogromno izkušenj in ustregli res veliko zadovoljnim strankam.

Zelo dobro vemo, kakšna mora biti majica, da bo všeč praktično vsakemu, ki jo bo dobil. Na izbiro vam zato dajemo samo preskušene modele majic. Naša oprema omogoča kakovosten potisk v barvah, ki ostanejo živahne in elastične. Predvsem pa naša storitev ostaja enako prijazna - še vedno z veseljem pomagamo ustvarjati čudovite unikatno potiskane in personalizirane majice, tudi če sami niste vešči risanja.

TEHNOLOGIJA

Enako dobro potiskamo unikat, torej samo eno majico, ko večje količine. Uporabljamo več različnih tehnik tiska, vse pa zagotavljajo odlično obstojnost tiska.

UVOZ IN DISTRIBUCIJA

Hitro in kakovostno lahko dobavimo večje količine majic in drugih izdelkov, ki jih najdete tu: www.gajcom.si. In seveda vse tudi potiskamo v lastni tiskarni. Kapaciteta tiska pri nas je okoli 1500 odtisov na dan. Uvažamo in distribuiramo pa poleg tekstilnih izdelkov in drugih izdelkov za darila, ki jih je mogoče potiskati, tudi barve in naprave za tisk.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Že za naročilo nad 40 eur.

100 % KAKOVOST

Jamčimo kakovost naših izdelkov in potiska. V primeru napake izdelek zamenjamo.

NAŠA STORITEV

Z veseljem pomagamo pri ustvarjanju res dobre ideje za unikatno majico.

KOŠARICA
0

Teesky - partnerski program

teesky-partnerji-garderoba-tiskarna-majic-unikatni-tisk-
X
NOVI DELOVNI ČAS ZA PREVZEM: pon – pet 7h do 16.30 na naslovu: Pot heroja Trtnika 45, Ljubljana