Vaša košarica

IŠČI

Potrebujete pomoč?

Tel: 0590 125 58

Družbena omrežja

Gajcom dobava in tisk dobrih majic

Veleprodaja

Gajcom dobava in tisk dobrih majic

Ko potrebujete večjo količino majic za delovna oblačila ali promocijo, lahko izbirate med veliko modeli in znamkami. Promocijske majice iz ponudbe www.gajcom.si so kakovostne in jih dobro poznamo. Zato vam z veseljem svetujemo, katera znamka ali model je pravi za vas.

V blogu boste lahko našli veliko informacij o posameznih kategorijah izdelkov in naših predlogih, kako lahko posamezne modele uporabite.

Darilo, ki sezuje

je dodatna blog spletna stran, kjer k sodelovanju vabimo tudi naše stranke in poslovne partnerje, da lahko predstavijo svojo dejavnost, ki jo na tak ali drugačen način povežejo z darili. Tako smo dobili ogromno idej za unikatna poslovna darila, namenjena predvsem podjetjem, ki z njimi obdarujejo svoje stranke, poslovne partnerje in zaposlene.

Dobro je imeti učinkovita in uporabna darila z logotipom ves čas pri roki. Od pisal z vašim logotipom pa vse do dežnikov, konferenčnih torb, copatov in drugih zanimivih daril najdete v ponudbi Gajcoma in seveda na blogu Darilo, ki sezuje. Z nami lahko sklenete tudi pogodbo za redno dobavo daril za rojstni dan vaših sodelavcev. Pišite nam na [email protected]

Gajcom Gourmet

Veliko pozornost namenjamo skrbi za gostince – ponujamo širok nabor izdelkov, predvsem majic in predpasnikov, za natakarje in kuharje, pa tudi za opremo prostorov – izdelujemo tudi prte, sedežnike in serviete po naročilu.

Tiskarna majic

Opremljeni smo za tisk velikih količin majic. Več o tem, kako tiskamo, si preberite tu.

Moja blagovna znamka na majicah

Snujete svojo blagovno znamko potiskanih majic? Mi vam pri tem lahko pomagamo

  • s kakovostnimi izdelki, pripravljenimi za rebrending in relabeling
  • s tiskom, ki ustreza vsem vašim zahtevam

Pridružite se naši skupini na FB, kjer razkrivamo skrivnosti, kako na najbolj enostaven način do res kakovostnih izdelkov za prodajo – ustvarite svojo blagovno znamko majic ali dodajte majice svoji redni spletni prodaji. 

Majice majine živalce svinčnik in maja in muc

Veleprodaja promocijskih majic s tiskom po naročilu

Gajcom d.o.o. je podjetje za dobavo in tisk dobrih majic. Skrbimo za dobavo kakovostnih in obstojno potiskanih majic ne glede na količino. Majica, ki jo kupite nekomu za darilo, je deležna enake pozornosti kot naročilo nekaj sto ali več tisoč majic za promocijo.

Sitotisk gajcom garderoba
Tiskanje na majice gajcom

GAJCOM – tiskarna majic

Tiskarna majic Gajcom ni običajna tiskarna. V njej se ne tiska na papir, ampak na majice, puloverje, jakne, vrečke in podobne, praktično na vse tekstilne izdelke. V Gajcomu majice z veseljem preizkušajo že lepo vrsto let. Izdelke odlično poznajo in znajo svetovati, kateri bodo najprimernejši za vas. Z majicami oskrbujejo turistične destinacije, gostince, proizvodna podjetja (delovna oblačila), spletne trgovine, ki s pomočjo njihovih izdelkov in tiska zasnujejo svojo blagovno znamko na majicah, pa tudi vse, ki radi za rojstni dan podarite zanimivo unikatno majico.

Garderoba. Si logotip

Za slednje skrbi njihova blagovna znamka garderoba.si. Mogoče ste kdaj obiskali njihovo tiskarno Garderoba v ljubljanskem Koloseju? No, ta trgovina je zdaj zaprta – delujejo pa nemoteno naprej, v ljubljanskih Vevčah.

Dobava in tisk dobrih majic na enem mestu

Kakovost je na prvem mestu, kar pa ne pomeni, da v Gajcomu niso poskrbeli za ugodne cene. Njihov tisk je obstojen, elastičen in mehak na otip. Tisk bo še dolgo ostal lep, zato se spodobi, da se tiska na kakovostne majice, ki jih v tiskarni Gajcom izbirajo na podlagi dolgoletnih izkušenj – vedno z mislijo, da morajo predvsem ustrezati kupcem. Gajcom majice dolgo ostanejo lepe, predvsem pa jih je res prijetno nositi. Najdete jih v spletni trgovini, ogledate pa si jih lahko tudi v živo v njihovem razstavnem prostoru v Vevčah.

Gajcom_tiskarna majic

Kakovost izdelkov in tiska v Gajcomu je zlasti primerna za vse, ki si želite prodajati svojo blagovno znamko majic preko spleta. Pri snovanju tega in vseh ostalih fazah, od dobave majic in tiska do pakiranja in distribucije, vam bodo lahko pomagali. Za informativni sestanek se lahko najavite med tednom, in sicer med 9. in 15. uro preko e-maila [email protected]

Gajcom tiskarna majic gajcom dobava in tisk dobrih majic 7

Tisk na majice

Ste vedeli, da je na majice mogoče tiskati v več različnih tehnikah tiska? V Gajcomu so izbrali tehnike, ki so zagotovo obstojne.

Gajcom_tisk na majice

Ko potrebujete manjšo količino majic ali unikate, se majice tiska digitalno. Tisk pa je enako obstojen kot klasičen sitotisk – barve so elastične, žive in obstojne. Takemu tisku pravijo DTG, gre pa za posebne tiskalnike, ki slike potiskajo direktno na majico. Potiskajo lahko večbarvne grafike in napise, omejitev praktično ni. Če si boste zaželeli večjo serijo majic, lahko iste grafike potiskajo zelo ugodno tudi na večjih strojih v tehniki sitotisk – cenovno je to bolj ugodno, kakovost pa seveda zagotovljena.

Tako zelo so prepričani v svoje barve in stroje, da jih ponujajo tudi drugim tiskarjem, ki tiskajo na majice (sitotisk, DTG, sublimacija, folija). Vse materiale imajo ves čas na zalogi v skladišču v Ljubljani. Če tudi vas zanima, kako se tiska na majice, se lahko preko portala v razdelku za tiskarje celo prijavite na tečaj tiska.

Brezplačna dostava nad 40 eur.

Majice in druge izdelke dostavljamo s Pošto Slovenije. Običajno odpošljemo pakete naslednji delovni dan po potrditvi naročila.

Varen spletni nakup

Naročila preko spletne trgovine lahko varno plačate s karticami PayPal / MasterCard / Visa / Maestro, ali pa preko spletne banke.

Kakovosten tisk

Obstojen direktni tisk na majice, mehek na otip in v živahnih barvah. Uporabljamo ekološke barve, primerne tudi za oblačila za otroke. Tisk je enako kakovosten, če naročite potisk ene majice ali pa več tisoč.

Veleprodaja

Za večja naročila majic, kap, vrečk in drugih promocijskih izdelkov se sprehodite po naši veleprodajni spletni trgovini www.gajcom.si.

Izkoristite 10 % pomladni popust: klikni in kopiraj kodo

X