Shopping Cart

IŠČI

Potrebujete pomoč?

Tel: 0590 125 58

Družbena omrežja

Gajcom dobava in tisk dobrih majic

Darilo, ki sezuje

Unikatna poslovna darila so namenjena predvsem podjetjem, ki z njimi obdarujejo svoje stranke, poslovne partnerje in zaposlene. Dobro je imeti učinkovita in uporabna darila z logotipom ves čas pri roki. Od pisal z vašim logotipom pa vse do dežnikov, konferenčnih torb, copatov in drugih zanimivih daril najdete v ponudbi Darilo, ki sezuje. Z nami lahko sklenete tudi pogodbo za redno dobavo daril za rojstni dan vaših sodelavcev. Pišite nam na info@gajcom.si.

Gajcom Gourmet

Veliko pozornost namenjamo skrbi za gostince – ponujamo širok nabor izdelkov za natakarje in kuharje, pa tudi za opremo prostorov – izdelujemo prte, sedežnike in serviete po naročilu.

Tiskarna majic

Opremljeni smo za tisk velikih količin majic. Več o tem, kako tiskamo, si preberite tu.

Moja blagovna znamka na majicah

Snujete svojo blagovno znamko potiskanih majic? Mi vam pri tem lahko pomagamo. Pridružite se naši skupini na FB, kjer razkrivamo skrivnosti, kako na najbolj enostaven način do res kakovostnih izdelkov za prodajo – ustvarite svojo blagovno znamko majic ali dodajte majice svoji redni spletni prodaji. 

Gajcom d.o.o. je podjetje za dobavo in tisk dobrih majic. Skrbimo za dobavo kakovostnih in obstojno potiskanih majic ne glede na količino. Majica, ki jo kupite nekomu za darilo, je deležna enake pozornosti kot naročilo nekaj sto ali več tisoč majic za promocijo.

Brezplačna dostava nad 40 eur.

Dostavljamo s Pošto Slovenije. Običajno odpošljemo naročila naslednji delovni dan.

Varen spletni nakup

PayPal / MasterCard / Visa / Maestro

Kakovosten tisk

Obstojen tisk, mehek na otip in v živahnih barvah. Uporabljamo ekološke barve in tiskamo na kakovostne izdelke.

Veleprodaja

Za večja naročila se sprehodite po naši veleprodajni spletni trgovini www.gajcom.si.

Garderoba