Gajcom dobava in tisk dobrih majic

Veleprodaja

Unikatno potiskana promocijska darila za podjetja in organizacije

Gajcom dobava in tisk dobrih majic

ponuja široko paleto uporabnih izdelkov z dotiskom vašega logotipa ali sporočila.

Ko potrebujete večjo količino majic za delovna oblačila ali promocijo, lahko izbirate med veliko modeli in znamkami tekstilnih izdelkov. Promocijske majice iz ponudbe www.gajcom.si so kakovostne in jih dobro poznamo. Zato vam z veseljem svetujemo, katera znamka ali model je pravi za vas. 

Vsi izdelki so pripravljeni za uporabo v promociji ali pa za to, da jih uporabite pod svojo blagovno znamko. 

V blogu boste lahko našli veliko informacij o posameznih kategorijah izdelkov in naših predlogih, kako lahko posamezne modele uporabite.

Darilo, ki sezuje

je dodatna blog spletna stran, kjer k sodelovanju vabimo tudi naše stranke in poslovne partnerje, da lahko predstavijo svojo dejavnost, ki jo na tak ali drugačen način povežejo z darili. Tako smo dobili ogromno idej za unikatna poslovna darila, namenjena predvsem podjetjem, ki z njimi obdarujejo svoje stranke, poslovne partnerje in zaposlene.

Darila z logotipom

Dobro je imeti učinkovita in uporabna darila z logotipom ves čas pri roki. Od pisal z vašim logotipom pa vse do dežnikov, konferenčnih torb, copatov in drugih zanimivih daril najdete v ponudbi Gajcoma.

Z nami lahko sklenete recimo pogodbo za redno dobavo daril za rojstni dan vaših sodelavcev. Ali pa se vpišete na seznam naših poslovnih partnerjev, za katere vsako leto spomladi in jeseni pripravljamo predloge za unikatna in inovativna poslovna in promocijska darila. Pišite nam na [email protected].

Gajcom Gourmet

Veliko pozornost namenjamo skrbi za gostince – ponujamo širok nabor izdelkov, predvsem majic in predpasnikov, za natakarje in kuharje, pa tudi za opremo prostorov – izdelujemo tudi prte, sedežnike in serviete po naročilu.

 

Tiskarna majic

Opremljeni smo za tisk velikih količin majic. Naša oprema pa omogoča tudi potisk unikatov in vzorcev enako kakovostno kot izdelavo večjih količin.

Moja blagovna znamka na majicah

Snujete svojo blagovno znamko potiskanih majic? Mi vam pri tem lahko pomagamo

  • s kakovostnimi izdelki, pripravljenimi za rebrending in relabeling
  • s tiskom, ki ustreza vsem vašim zahtevam

Pridružite se naši skupini na FB, kjer razkrivamo skrivnosti, kako na najbolj enostaven način do res kakovostnih izdelkov za prodajo – ustvarite svojo blagovno znamko majic ali dodajte majice svoji redni spletni prodaji. 

Majice majine živalce svinčnik in maja in muc

Majice za darilo s tiskom po naročilu – tiskarna majic Ljubljana ali preko spleta

Gajcom d.o.o. je podjetje za dobavo in tisk dobrih majic.

Skrbimo za dobavo kakovostnih in obstojno potiskanih majic ne glede na količino.

Majica, ki jo kupite nekomu za darilo, je deležna enake pozornosti kot naročilo nekaj sto ali več tisoč majic za promocijo.

Za unikatno potiskane izdelke – majice, puloverje, vrečke, kape, obeske, foto panele … si oglejte našo spletno trgovino www.garderoba.si.

Če potrebujete unikatno potiskano moško ali žensko majico in je pomembno, da je cena kar se da nizka, smo za vas pripravili posebno spletno trgovino www.majce.si, namenjeno prav temu – enostavno naročite preko spleta in majico vam dostavimo na dom. 

Sitotisk gajcom garderoba
Tiskanje na majice gajcom

GAJCOM – tiskarna majic

Tiskarna majic Gajcom ni običajna tiskarna. V njej se ne tiska na papir, ampak na majice, puloverje, jakne, vrečke in podobne, praktično na vse tekstilne izdelke. V Gajcomu majice z veseljem preizkušajo že lepo vrsto let. Izdelke odlično poznajo in znajo svetovati, kateri bodo najprimernejši za vas.

Z majicami oskrbujejo turistične destinacije, gostince, proizvodna podjetja (delovna oblačila), spletne trgovine, ki s pomočjo njihovih izdelkov in tiska zasnujejo svojo blagovno znamko na majicah.

Tiskamo največ direktno na izdelke. Direktni sitotisk na majice v več barvah je naša najbolj priljubljena tehnika. Po kakovosti ji je enaka tehnika tiska prav tako direktno na majice, ampak s pomočjo tiskalnika DTG. Obstojnost in elastičnost tiska sta enaka, pa tudi na otip in videz je tisk zelo podoben, zato brez težav natisnemo vzorčni kos na DTG, večjo količino pa potem na sitotisk.

Dodatne tehnike, kot so preslikači, DTF, folija, sublimacija in vezenje nam omogočajo, da lahko potiskamo skoraj vse izdelke. Tehnike pa izbiramo glede na izdelke, velikost tiska, grafiko, ki se tiska, in seveda tudi glede na količino hkrati naročenih potiskov.

Vedno imamo v mislih tudi stroškovno učinkovitost, tako da lahko izbiro tehnike tiska brez skrbi prepustite nam.

 

Dobava in tisk dobrih majic na enem mestu

Kakovost je na prvem mestu, kar pa ne pomeni, da v Gajcomu nismo poskrbeli za ugodne cene. Cene izdelkov so objavljene v spletni trgovini in ponujamo tudi količinske popuste.

Tisk je obstojen, elastičen in mehak na otip. Tisk bo še dolgo ostal lep, zato se spodobi, da se tiska na kakovostne majice, ki jih v tiskarni Gajcom izbirajo na podlagi dolgoletnih izkušenj – vedno z mislijo, da morajo predvsem ustrezati kupcem.

Gajcom majice dolgo ostanejo lepe, predvsem pa jih je res prijetno nositi.

Najdete jih v spletni trgovini, ogledate pa si jih lahko tudi v živo v našem razstavnem prostoru v Vevčah.

Gajcom_tiskarna majic

Kakovost izdelkov in tiska v Gajcomu je zlasti primerna za vse, ki si želite prodajati svojo blagovno znamko majic preko spleta. Pri snovanju tega in vseh ostalih fazah, od dobave majic in tiska do pakiranja in distribucije, vam bodo lahko pomagali. Za informativni sestanek se lahko najavite med tednom, in sicer med 9. in 15. uro preko e-maila [email protected].

Tisk na majice

Ste vedeli, da je na majice mogoče tiskati v več različnih tehnikah tiska? V Gajcomu so izbrali tehnike, ki so zagotovo obstojne.

Gajcom_tisk na majice

Ko potrebujete manjšo količino majic ali unikate, se majice tiska digitalno. Tisk pa je enako obstojen kot klasičen sitotisk – barve so elastične, žive in obstojne. Takemu tisku pravijo DTG, gre pa za posebne tiskalnike, ki slike potiskajo direktno na majico. Potiskajo lahko večbarvne grafike in napise, omejitev praktično ni. Če si boste zaželeli večjo serijo majic, lahko iste grafike potiskajo zelo ugodno tudi na večjih strojih v tehniki sitotisk – cenovno je to bolj ugodno, kakovost pa seveda zagotovljena.

Tako zelo so prepričani v svoje barve in stroje, da jih ponujajo tudi drugim tiskarjem, ki tiskajo na majice (sitotisk, DTG, sublimacija, folija). Vse materiale imajo ves čas na zalogi v skladišču v Ljubljani. Če tudi vas zanima, kako se tiska na majice, se lahko preko portala v razdelku za tiskarje celo prijavite na tečaj tiska.