Pogosta vprašanja - in odgovori

Ali dostavljate po Sloveniji?

Seveda, pošiljke za nas dostavlja Pošta Slovenije. Izkazali so se kot zaupanja vreden partner in imamo z njimi zelo dobre izkušnje. Če bi želeli drugačen način dostave, nam lahko pišete in bomo poskusili ustreči.

Ali lahko izdelek prevzamem na bencinski črpalki?

Seveda, ob zaključku nakupa izberite dostavo na bencinski servis.

Uredi dostavo- pošta

Ali lahko prevzamem pri vas?

Vse naročene izdelke lahko prevzamete osebno na naslovu Gajcom d.o.o., Pot heroja Trtnika 45, 1000 Ljubljana. Naše prevzemno mesto in tiskarna se nahajata v Vevčah pri Papirnici. Imamo urejena parkirna mesta. Delovni čas za prevzem: od ponedeljka do petka 7h do 16.30.

https://www.youtube.com/watch?v=HBs6FRUJCIw

Ali se lahko osebno oglasim in naročim tisk pri vas?

Lahko. Prosimo le, da se predhodno najavite na mail info@garderoba.si ali po telefonu 0590 12 558, da vas bomo pričakovali. Z veseljem vam bomo pomagali pri pripravi grafike.

Ali je tisk obstojen?

Seveda. Uporabljamo kakovostne barve, ki jih posušimo na visoki temperaturi in tako dosežemo takojšnjo pralno obstojnost. Več o našem tisku in o tem, kakšno vdrževanje majic priporočamo, si lahko preberete tukaj.

Kakšne majice uporabljate?

Naše klasične majice so kakovostne bombažne majice znamke Sol's Imperial. To je francosko podjetje, ki izdeluje zelo kakovostne majice za promocijo. Več o majicah Imperial najdete tukaj.

Fit majice so znamke Stedman Clive. Gre za majico z elastanom, ki je običajno všeč moškim, ki imajo raje malce bolj oprijeto majico oz. so precej suhi. Je pa to zelo mehka majica, ki se lepo prilega, in jo je res užitek nositi. Več o znamki Stedman si oglejte tukaj.

Kaj pa skodelice, vrečke, kape, blazine in predpasniki?

Vsi izdelki, ki jih je mogoče unikatno potiskati, so vam na voljo. Počasi dodajamo izdelke s predlogi za potiske, primerne za rojstni dan in razne obletnice, vendar pa verjamemo, da smo velikokrat pri tem prepočasni. Če izdelka, ki si ga želite, v spletni trgovini niste našli, nam pišite. Večino izdelkov pa boste našli v razdelku za unikatne izdelke.

 

Ali lahko naročim večjo količino?

Lahko. Če želite naročiti večjo količino dizajnov, ki jih imamo v redni ponudbi, nam pišite in dobili boste količinski popust. Če potrebujete tisk svoje grafike ali napisa, nam pošljite vse podatke na mail info@garderoba.si in poslali vam bomo ponudbo. Za večje količine lahko izbirate tudi izdelke iz naše pestre ponudbe, ki jo najdete na www.gajcom.si.

Imate vprašanje, na katero niste našli odgovora?

Pišite nam na info@garderoba.si. Z veseljem vam bomo odgovorili.

KOŠARICA
0

VPIŠI SE

X
NOVI DELOVNI ČAS ZA PREVZEM: pon – pet 7h do 16.30 na naslovu: Pot heroja Trtnika 45, Ljubljana