Vaša košarica

POGLEJ

Potrebujete pomoč?

Tel: 0590 125 58

Družbena omrežja

Pogosta vprašanja

Lahko se naročite za osebno naročilo po telefonu 0590 12 558 ali po e-pošti info@garderoba.si. Z veseljem si vzamemo čas za vas. Za tisk trenutno potrebujemo najmanj eno uro, tako da priporočamo, da planirate naknadni prevzem.

Vsa naročila lahko prevzamete osebno pri nas v Vevčah.

naslov: Gajcom d.o.o., Pot heroja Trtnika 45, 1000 Ljubljana

delovni čas: od ponedeljka do petka 7h do 16.30.

Pred stavbo desno ob ograji so za vas rezervirana tri parkirna mesta. Vhod je desno ob stavbi po modrih stopnicah.

Naročila pošiljamo s Pošto Slovenije.

Naročila običajno izvedemo naslednji delovni dan po prejemu naročila. 

Seveda, za večja naročila si lahko ogledate tudi veleprodajno trgovino www.gajcom.si. Tu boste našli vse izdelke, ki jih uporabljamo za tisk naročil www.garderoba.si in še mnoge druge. Količine niso omejene, seveda pa so na voljo količinski popusti tako za izdelke kot tudi za tisk. Povpraševanje za večjo količino lahko pošljete preko spletne trgovine ali pa na e-naslov info@gajcom.si.

Rok izvedbe za večja naročila je odvisen od količine in vrste izdelkov – sporočili vam ga bomo, ko vam bomo pripravili ponudbo.

Na majice tiskamo direktno s tiskalnikom, ki daje izjemno mehek otip. Tisk je elastičen in pralno obstojen in ni nalepka. “nalepke” oz. preslikače lahko uporabimo pri tisku na kape, predpasnike, vrečke in nekatere druge izdelke, na katere drugače ne moremo tiskati. So pa naši preslikači prav tako mehki na otip in pralno obstojni.

Uporabljamo zelo kakovostne majice v več barvah in velikostih, poleg tega pa vedno ponujamo ženske, moške in otroške majice, tudi varianto z elastanom, ter puloverje s kapuco ali brez. Če vendarle naši izdelki niso po vašem okusu, lahko potiskamo tudi vaše. Vendar gre pri tisku lahko marsikaj narobe, zato za tisk na vaše izdelke ne prevzemamo odgovornosti.

Izdelki morajo biti primerni za tisk.

Seveda, veseli bomo vašega obiska. V naši pisarni imamo veliko različnih izdelkov, ki jih lahko otipate in tudi pomerite.

Živali so pri nas vedno dobrodošle. 

Seveda, ko pridete pred stavbo, nas prosim pokličite. Nekdo iz ekipe vas bo prišel iskat z dvigalom. 

Seveda, z največjim veseljem. Pokličite nas, ko prispete, in vam naročilo prinesemo do avtomobila. 

Tiskamo lahko zelo na veliko, vendar pa ne čez celotno majico (all over print). Običajno najdemo dobro rešitev tudi za potiske, ki morajo prekriti skoraj celotno majico, vendar je za taka naročila treba skleniti nekaj kompromisov 😉

Običajna velikost tiska spredaj na majici je do 33 cm širine, na rokave in na tilnik najpogosteje tiskamo širine 7 do 10 cm. Velikost tiska prilagajamo tako vašim željam kot tudi končnemu izgledu, predvsem pa moramo seveda upoštevati samo velikost majice in možnosti na tiskalnikih. 

Potiskane majice vedno perite v stroju pri temperaturi do 40 stopinj. Majico pred pranjem obrnite, tako da bo tisk na notranji strani. Ne namakajte in ne perite majic na roke. Sušenje v sušilnem stroju sicer ni priporočljivo, ampak če ga redno uporabljate, lahko tudi naše izdelke sušite v stroju – upoštevajte samo, da bo življenjska doba izdelkov zaradi tega nekoliko krajša.

Ne likajte čez tisk.

Tiskarna Garderoba v Koloseju žal ne obstaja več – preselili smo se v Vevče. Naprej delujemo zelo podobno kot smo v Koloseju, pri nas se lahko oglasite vsak delovni dan med 8.30 in 16.30.

Novi naslov: Garderoba, Pot heroja Trtnika 45, 1000 Ljubljana (pri Papirnici Vevče, 2 km od vzhodne ljubljanske obvoznice).

 

Naš naslov: Gajcom d.o.o., Pot heroja Trtnika 45, 1000 Ljubljana

Smo pri Papirnici Vevče, do nas pridete po Litijski ali Zaloški cesti in smo od vzhodne ljubljanske obvoznice oddaljeni cca. 2 km.

Delovni čas tiskarne: od ponedeljka do petka 7h do 15h.

Delovni čas za prevzem: od ponedeljka do petka od 8.30 do 16.30.

Pred stavbo desno ob ograji so za vas rezervirana tri parkirna mesta. Vhod je desno ob stavbi po modrih stopnicah.

Če se vam mudi, bomo poskusili potiskati izdelek še isti dan. Načeloma pa so vsa naročila pripravljena za prevzem naslednji delovni dan po naročilu.

Seveda. S kartico lahko plačate preko spleta ali ob osebnem naročilu pri nas. Omogočamo tudi plačilo z gotovino, preko bančnega nakazila in s Paypal.

Pomivanje skodelic v pomivalnem stroju odsvetujemo. Priporočamo pomivanje na roke. Najmanj so občutljive navadne bele skodelice, ki jih načeloma lahko daste v pomivalni stroj. Bodo pa tudi te dlje ostale lepe, če jih boste pomivali na roke.

Delamo od ponedeljka do petka od 7h do 16.30. Če nas želite obiskati zunaj delovnega časa, nam to sporočite in vam bomo poskusili ustreči.

Za prevzeme najava ni potrebna, če pa želite naročiti, vas prosimo, da se predhodno najavite po telefonu 059012558 ali e-pošti info@garderoba.si.

Pri večini motivov lahko celotno besedilo (tudi imena, letnice …) zamenjamo po vaših željah. Običajno je to lahko brezplačno. Za veliko motivov že omogočamo, da kar sami ob spletnem naročilu določite pravilen tekst, ime ali letnico. Če spletna trgovina za vaš želeni motiv tega ne omogoča, nam pišite.

Brezplačna dostava nad 40 eur.

Varen spletni nakup

Kakovosten tisk

VELEPRODAJA

SLEDITE NAM

KONTAKT

Logo mežik

©  Vse pravice pridržane. 1993- 2023 Gajcom d.o.o.

Načini plačila
nacini placila

Garderoba
ocena trgovine4.89 / 5
ocena izdelka4.84 / 5