Beer king

Od: 17,90

Od: 17,90

* Izberi model
This option is required
Moška majica Moška fit majica Kapucar Unisex Pulover Unisex
Za podrobnejši opis in slike modelov kliknite tukaj
* Izberi barvo
This option is required
Bela Bela Črna Črna Grahasto siva Grahasto siva Temno modra Temno/mornariško modra Fuksija Fuksija Rumena Rumena Oranžna Oranžna Rdeča Rdeča Siva Siva Kelly zelena Travnato Zelena Svetlo zelena Jabolčno zelena Vijolična Vijolična Royal modra Kraljevo Modra Turkizna Turkizno modra Svetlo modra Svetlo modra
Za podrobnejšo sliko barve kliknite tukaj
* Izberi velikost
This option is required
S M L XL XXL
Za lažjo izbiro velikosti kliknite tukaj
Clear selection

Za naročila nad 40EUR je brezplačna dostava v Sloveniji

Kartični načini plačila

nacini-placila

Motiv lahko potiskate tudi na kateri drugi izdelek Garderoba. Če si to želite ali pa želite potiskati nekaj popolnoma novega, nam vaše želje pošljite na email in oblikovali bomo izdelek/motiv po želji.

Beer king

Majica je kot nalašč za vse, kar je povezano s pitjem, zabavami in praznovanji. Material je mehak in zračen, hkrati pa dovolj trpežen, da zdrži veliko pranj. Ta majica je na voljo v različnih barvah, tako da lahko najdete pravo za vas! S tem motivom se boste počutili kot kralj zabave, zato če je to vaša stvar, si jo priskrbite! Majica je kot nalašč za tiste, ki radi praznujejo in se ob tem zabavajo. Nosite to majico na zabavah ali preprosto po mestu in pokažite, da ste kralj piva!

Kralj piva

Za vse kralje,ljubitelje piva je tukaj zabavna majica Beer King! Obdarujte vašega kralja z majico, ki enostavno a hkrati moderno prikaže njegovo ljubezen do piva. Čudovito darilo bo nosil z veseljem, ker je majica ne samo udobna ampak hkrati zabavna in na obraze riše nasmehe. Torej, pozivamo vse tiste, ki uživajo ob pivu, da to delijo še z drugimi na unikaten, smešen način.

 

Tabela velikosti

Oglejte si več motivov v kategoriji za pivske majice. Kliknite tukaj!

Oglejte si več izdelkov na katere lahko potiskate svoj motiv. Kliknite tukaj!

Facebook-ikona-garderoba. SiYoutube-garderoba. Si

 

 

Dodatne informacije

* Izberi model

Moška majica, Moška fit majica, Ženska majica, Kapucar Unisex, Pulover Unisex

* Izberi barvo

Bela, Črna, Grahasto siva, Fuksija, Temno modra, Oranžna, Rdeča, Rumena, Siva, Kelly zelena, Svetlo zelena, Vijolična, Royal modra, Turkizna, Svetlo modra

* Izberi velikost

S, M, L, XL, XXL