Chocoholic

Od: 15,90

Od: 15,90

* Izberi model
This option is required
Moška majica Moška fit majica Ženska majica Kapucar Unisex Pulover Unisex
Za podrobnejši opis in slike modelov kliknite tukaj
* Izberi velikost
This option is required
S M L XL XXL
Za lažjo izbiro velikosti kliknite tukaj
Clear selection

Za naročila nad 40EUR je brezplačna dostava v Sloveniji

Kartični načini plačila

nacini placila
Nacini placila

Motiv lahko potiskate tudi na kateri drugi izdelek Garderoba. Če si to želite ali pa želite potiskati nekaj popolnoma novega, nam vaše želje pošljite na email in oblikovali bomo izdelek/motiv po želji.

 

 

Majica Chocoholic

Majica z napisom Chocoholic je polna čokolade, krasno darilo za nekoga, ki ima rad čokolado. Čokolada se bo poleti stopila, majico Chocoholic pa lahko brez skrbi pošljete tudi po pošti in bo nepoškodovana prišla do obdarovanca. No, seveda jo lahko podarite tudi osebno.

Majica Chocoholic je idealno darilo za vse, ki imajo radi čokolado ali pa se z njo igrajo – če recimo vaša prijateljica rada peče čokoladne torte ali izdeluje praline, bo verjetno vesela takšne majice. Čokolada je vedno lepo presenečenje. Poleg majice lahko podarite tudi kakšno pravo čokolado ali recimo prah za pripravo vroče čokolade.

Promocija s čokolado

Je vaš posel na nek način povezan s čokolado? Ideje, kako lahko čokolado uporabite za svojo promocijo, si lahko ogledate tudi tukaj. Ker je čokolada splošno priljubljena in boste težko našli nekoga, ki čokolade ne mara, si lahko z njo vedno koristno pomagate, ko snujete koncept za svojo naslednjo promocijo. Ste vedeli, da lahko tisk na majice tudi diši po čokoladi? Če bi želeli izvedeti več o tem, kako lahko vaše majice (ali vrečke, recimo) dišijo po čokoladi, nam pišite.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kako perem potiskane majice?

Vsi izdelki, potiskani v Garderobi, so pralno obstojni. Tisk na vseh izdelkih, tudi na majici, bo dolgo ostal lep in barvit, mehek na otip in elastičen, če boste majico pravilno vzdrževali. Perite jih na 40 stopinj, obrnjene tako, da je tisk na notranji strani majice, pred tem pa je ne namakajte. Priporočamo sušenje na zraku. Če uporabljate sušilnik pa bodite pozorni, da tisk obdržite na notranji strani majice in jo sušite skupaj z drugimi majicami (in ne brisačami ali kavbojkami). V primeru likanja, ne likajte čez tisk.

Ali dobim popust pri naročilu več majic?

Seveda! Vse izdelke Garderoba lahko naročite v večjih količinah, pri tem pa vam pripada količinski popust, ki se obračuna v košarici. Če želite majici dodati tisk (na rokav, hrbet,…) nam pošljite povpraševanje in pripravili vam bomo prilagojeno ponudbo in predogled.

Ali je tisk nalepka? Kakšen je tisk?

Čeprav vam nudimo tudi možnost tiskanja s folijo, ki na videz izgleda kot nalepka, spletna naročila tiskamo s tehniko DTG (digitalni tisk). To pomeni, da se barve vpijejo v tkanino in je tako tisk mehek, elastičen, živih barv in predvsem pralno obstojen. Video tiska si lahko ogledate tukaj!

Kakšne so majice?

Majice nudimo v dveh modelih. Oba sta kakovostna in prijetna za nošenje. Klasični model je sestavljen iz 180 gramskega bombaža, Fit model pa je sestavljen iz bombaža in elastana. Več informacij o izdelkih si lahko ogledate s klikom tukaj.

Tabela velikosti

Oglejte si več motivov v kategoriji ostale kategorije majic. Kliknite tukaj!

Oglejte si več izdelkov na katere lahko potiskate svoj motiv. Kliknite tukaj!

Facebook-ikona-garderoba. SiYoutube-garderoba. Si

 

 

Product » Garderoba
Youtube icon chocoholic 1

Product Brand: Garderoba

Product In-Stock: InStock

Editor's Rating:
4

Dodatne informacije

* Izberi model

Moška majica, Moška fit majica, Ženska majica, Kapucar Unisex, Pulover Unisex