Dosegla sem popolno starost

Od: 13,90

Od: 13,90

* Izberi model
This option is required
Moška majica Moška fit majica Ženska majica Kapucar Unisex Pulover Unisex
Za podrobnejši opis in slike modelov kliknite tukaj
* Izberi velikost
This option is required
S M L XL XXL
Za lažjo izbiro velikosti kliknite tukaj
Clear selection

Za naročila nad 40EUR je brezplačna dostava v Sloveniji

Kartični načini plačila

nacini placila
Nacini placila

Motiv lahko potiskate tudi na kateri drugi izdelek Garderoba. Če si to želite ali pa želite potiskati nekaj popolnoma novega, nam vaše želje pošljite na email in oblikovali bomo izdelek/motiv po želji.

 

Majica za rojstni dan Dosegla sem popolno starost

Zabavna majica za rojstni dan za žensko, pri kateri se je čas ustavil. Zapeljiva, iskrena in zabavna je že od svojih rosnih let dalje. Pokažite ji, da ste to opazili tudi vi, s potiskano majico “Dosegla sem popolno starost Vpišite željena leta”, ki ponazarja njeno mladostno energijo. To unikatno darilo bo samo pika na i popolnega praznovanja. Hvaležna bo za takšne prijatelje. Za njen rojstni dan bo tako potiskana majica kriva za obilico nasmehov 🙂

Željena leta vpišite v okence in upoštevali jih bomo pri tisku.

Majica za rojstni dan za žensko Dosegla sem popolno starost Vpišite željena leta

Ta majica je čudovito, zabavno darilo za rojstni dan. To je lahko majica za 50 let, majica za 35 let, ai pa majica za 70 let. Vpišite željena leta (ne prava leta slavljenke), nato izberite poljubno barvo majice. In za konec še določite poljubno barvo besedil ter tako hitro in enostavno oblikujte majico, s katero bo vaša prijateljica, žena, sodelavka, zadovoljna in bo nosila z veseljem!

Vemo, da imate veliko idej, kako bi majico še dodatno personalizirali. Preprosto nam jih zaupajte preko emaila. V tiskarni majic Garderoba bomo dodali še visokokakovosten in dolgoobstojen tisk in unikatno potiskana majica je nared za najboljše anekdote na prijateljevi zabavi.

Majice za rojstni dan

so še vedno najbolj priljubljeno darilo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kako perem potiskane majice?

Vsi izdelki, potiskani v Garderobi, so pralno obstojni. Tisk na vseh izdelkih, tudi na majici, bo dolgo ostal lep in barvit, mehek na otip in elastičen, če boste majico pravilno vzdrževali. Perite jih na 40 stopinj, obrnjene tako, da je tisk na notranji strani majice, pred tem pa je ne namakajte. Priporočamo sušenje na zraku. Če uporabljate sušilnik pa bodite pozorni, da tisk obdržite na notranji strani majice in jo sušite skupaj z drugimi majicami (in ne brisačami ali kavbojkami). V primeru likanja, ne likajte čez tisk.

Ali dobim popust pri naročilu več majic?

Seveda! Vse izdelke Garderoba lahko naročite v večjih količinah, pri tem pa vam pripada količinski popust, ki se obračuna v košarici. Če želite majici dodati tisk (na rokav, hrbet,…) nam pošljite povpraševanje in pripravili vam bomo prilagojeno ponudbo in predogled.

Ali je tisk nalepka? Kakšen je tisk?

Čeprav vam nudimo tudi možnost tiskanja s folijo, ki na videz izgleda kot nalepka, spletna naročila tiskamo s tehniko DTG (digitalni tisk). To pomeni, da se barve vpijejo v tkanino in je tako tisk mehek, elastičen, živih barv in predvsem pralno obstojen. Video tiska si lahko ogledate tukaj!

Kakšne so majice?

Majice nudimo v dveh modelih. Oba sta kakovostna in prijetna za nošenje. Klasični model je sestavljen iz 180 gramskega bombaža, Fit model pa je sestavljen iz bombaža in elastana. Več informacij o izdelkih si lahko ogledate s klikom tukaj.

Tabela velikosti

Oglejte si več motivov v kategoriji majice za rojstni dan. Kliknite tukaj!

Vam je motiv po svoje všeč, ni pa čisto tak, kot ste si ga zamislili? Oblikujte čisto po svoje s klikom tukaj.

Facebook-ikona-garderoba. SiYoutube-garderoba. Si

 

 

Dodatne informacije

* Izberi model: Brez izbire

Moška majica, Moška fit majica, Ženska majica, Kapucar Unisex, Pulover Unisex