Game over baby

Od: 13,90

Od: 13,90

* Izberi model
This option is required
Moška majica Moška fit majica Ženska majica Kapucar Unisex Pulover Unisex
Za podrobnejši opis in slike modelov kliknite tukaj
* Izberi velikost
This option is required
S M L XL XXL
Za lažjo izbiro velikosti kliknite tukaj
Clear selection

Za naročila nad 40EUR je brezplačna dostava v Sloveniji

Kartični načini plačila

nacini placila
Nacini placila

Motiv lahko potiskate tudi na kateri drugi izdelek Garderoba. Če si to želite ali pa želite potiskati nekaj popolnoma novega, nam vaše želje pošljite na email in oblikovali bomo izdelek/motiv po želji.

 

Game over baby

Ko se rodi dojenček, se družinska igra šele začne. Pokažite svoje navdušenje nad najnovejšim članom družine s tem zabavnim in edinstvenim dizajnom na majici s kapuco ali majici.

Zaradi mehke tkanine in udobnega prileganja bo to vaš novi najljubši kos oblačila, ki ga boste nosili med praznovanjem prihoda vašega malčka. Igre je konec! Doječek je tukaj in čas je za novo poglavje. Opozorilna starševska majica, ki je popolno darilo za nove straše, ne glede na to ali imajo tudi starejše otroke ali ne. Je zabavna majica, ki se pošali na račun novopečenih staršev.

Nasmejte jih in jih obdarujte s humoristično majico Game over baby, ki jih bo nasmejala tudi takrat, na navaden dan, ko bodo majico oblekli. Je udobna in kakovostna, z mehkim potiskom, ki jo bodo lahko nosili še dolgo.

Samsko življenje je konec

Kot vam bodo povedali samski, je samsko življenje polno zabavnih dogodivščin in vznemirljivih izkušenj. Toda potem, ko je končno spoznal to posebno osebo in imela skupaj otroka, je samskega življenja uradno konec. Game over, baby! Z novim malčkom v vašem življenju, vse zabavne samske dejavnosti, ki ste jih nekoč ljubili – hoditi ven s prijatelji, nore noči v baru – preprosto nimajo enake privlačnosti več. Namesto da bi se odpravili na pijačo s svojimi samskimi prijatelji ali sami šli v noro novo restavracijo, zdaj vaš čas porabite za svojega dragocenega malčka, ko joče sredi noči. Da, samsko življenje je zagotovo preteklost za vse starše – vendar bodite prepričani, da je biti starš veliko bogatejša in bolj nagrajujoča izkušnja kot karkoli, kar bi lahko kdaj doživeli sami! Torej za samsko življenje – naj počiva v miru!

 

Tabela velikosti

Oglejte si več motivov v kategoriji za nosečniške majice. Kliknite tukaj!

Oglejte si več izdelkov na katere lahko potiskate svoj motiv. Kliknite tukaj!

Facebook-ikona-garderoba. SiYoutube-garderoba. Si

 

 

Dodatne informacije

* Izberi model: Brez izbire

Moška majica, Moška fit majica, Ženska majica, Kapucar Unisex, Pulover Unisex