Ime pravi sprosti se Vpišite željeno ime

Od: 13,90

Od: 13,90

* Izberi model
This option is required
Moška majica Moška fit majica Ženska majica Kapucar Unisex Pulover Unisex
Za podrobnejši opis in slike modelov kliknite tukaj
* Izberi velikost
This option is required
S M L XL XXL
Za lažjo izbiro velikosti kliknite tukaj
Clear selection

Za naročila nad 40EUR je brezplačna dostava v Sloveniji

Kartični načini plačila

nacini placila
Nacini placila

Motiv lahko potiskate tudi na kateri drugi izdelek Garderoba. Če si to želite ali pa želite potiskati nekaj popolnoma novega, nam vaše želje pošljite na email in oblikovali bomo izdelek/motiv po želji.

Majica z imenom Luka pravi sprosti se

Takole personalizirano potiskana majica “Ime pravi sprosti se Vpišite željeno ime” je lahko darilo za vse brezskrbneže, ki tudi drugim radi pomagajo do bolj sproščenega življenja.

Personalizirana majica za darilo

Vpišite ime osebe, ki jo želite razveseliti s potiskano majico … pravi sprosti se. Mi bomo potiskali ime, ki ga boste vpisali, vi pa boste tako dobili povsem personalizirano darilo. Majica je nujno darilo za vsako spodobno zabavo, in če je personalizirana in še malce hudomušna, bo tudi središče zabave.

Potiskane majice v vseh velikostih in različnih barvah

Izberite model majice glede na to, koga obdarujete. Izbirate lahko moški (uniseks) kroj in ženski model, seveda pa se lahko odločite tudi za pulover s kapuco ali brez. Na voljo je veliko barv in velikosti majic. Če vendarle niste našli prave majice, nam pišite in vam bomo pomagali do majice, ki bo idealna za vašega obdarovanca.

Vse majice potiskamo obstojno, tako da glede tiska na majice v Garderobi ne rabite skrbeti.

Personalizirane in unikatne majice

Če se vam zdi, da personalizirana majica z motivom iz naše redne ponudbe ni dovolj dobra za vaše darilo, potem lahko naročite unikatno potiskano majico. Ponujamo vam zelo enostavno orodje za oblikovanje, v katerem lahko izberete veliko že pripravljenih sličic in dodajate napise po svojem navdihu.

Potiskana darila iz Garderobe

Ob osebnih praznovanjih ali pa tudi kar tako, je zelo pomembno, da izkažemo svojo naklonjenost in pozornost slavljenecu/obdarovancu in velikokrat se znajdemo v dilemi, kako razveseliti in hkrati pripraviti enkratno darilo. Tiskarna majic Garderoba vam priskoči na pomoč in vse skrbi so odveč. V hipu pričaramo unikatno in zabavno darilo, ki bo postalo srce zabave. Saj si slavljenec to še kako zasluži.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kako perem potiskane majice?

Vsi izdelki, potiskani v Garderobi, so pralno obstojni. Tisk na vseh izdelkih, tudi na majici, bo dolgo ostal lep in barvit, mehek na otip in elastičen, če boste majico pravilno vzdrževali. Perite jih na 40 stopinj, obrnjene tako, da je tisk na notranji strani majice, pred tem pa je ne namakajte. Priporočamo sušenje na zraku. Če uporabljate sušilnik pa bodite pozorni, da tisk obdržite na notranji strani majice in jo sušite skupaj z drugimi majicami (in ne brisačami ali kavbojkami). V primeru likanja, ne likajte čez tisk.

Ali dobim popust pri naročilu več majic?

Seveda! Vse izdelke Garderoba lahko naročite v večjih količinah, pri tem pa vam pripada količinski popust, ki se obračuna v košarici. Če želite majici dodati tisk (na rokav, hrbet,…) nam pošljite povpraševanje in pripravili vam bomo prilagojeno ponudbo in predogled.

Ali je tisk nalepka? Kakšen je tisk?

Čeprav vam nudimo tudi možnost tiskanja s folijo, ki na videz izgleda kot nalepka, spletna naročila tiskamo s tehniko DTG (digitalni tisk). To pomeni, da se barve vpijejo v tkanino in je tako tisk mehek, elastičen, živih barv in predvsem pralno obstojen. Video tiska si lahko ogledate tukaj!

Kakšne so majice?

Majice nudimo v dveh modelih. Oba sta kakovostna in prijetna za nošenje. Klasični model je sestavljen iz 180 gramskega bombaža, Fit model pa je sestavljen iz bombaža in elastana. Več informacij o izdelkih si lahko ogledate s klikom tukaj.

Tabela velikosti

Oglejte si več motivov v kategoriji majice za rojstni dan. Kliknite tukaj!

Vam je motiv po svoje všeč, ni pa čisto tak, kot ste si ga zamislili? Oblikujte čisto po svoje s klikom tukaj.

Facebook-ikona-garderoba. SiYoutube-garderoba. Si

 

 

Dodatne informacije

* Izberi model

Moška majica, Moška fit majica, Ženska majica, Kapucar Unisex, Pulover Unisex