50 Pa tako žejen

Od: 13,90

Od: 13,90

* Izberi model
This option is required
Moška majica Moška fit majica Ženska majica Kapucar Unisex Pulover Unisex
Za podrobnejši opis in slike modelov kliknite tukaj
* Izberi velikost
This option is required
S M L XL XXL
Za lažjo izbiro velikosti kliknite tukaj
Clear selection

Za naročila nad 40EUR je brezplačna dostava v Sloveniji

Kartični načini plačila

nacini placila
Nacini placila

Motiv lahko potiskate tudi na kateri drugi izdelek Garderoba. Če si to želite ali pa želite potiskati nekaj popolnoma novega, nam vaše želje pošljite na email in oblikovali bomo izdelek/motiv po želji.

Majica 50 Pa tako žejen

Brez skrbi, vemo, da niso žejni samo tisti, ki praznujejo 50 let. Zato lahko motivu “40 pa tako žejen” spreminjate leta po svoji želji! Smešna majica je darilo, s katerim neboste razočarali. Nasmejala bo tako vašega slavljenca kot tudi ostale goste. Izbirite poljubno barvo majice in nato enostavno prilagodite še barve motiva tako, da se ujema željeni majici. Hitro boste oblikovali darilo, ki bo praznovanju dodalo obilo smeha in zabave.

Če vaš prijatelj praznuje kakšno drugo obletnico, lahko številko spremenite!

Majica ali pulover za 50. rojstni dan

Nekatei imajo raje majice, drugi pa puloverje, zato vam ponujamo tako majice kot puloverje tudi za ta motiv. Izberite željeni izdelek tako, da kliknete ikono izdelka, ki si ga želite.

Če potrebujete pomoč, nam pišite, z veseljem vam bomo pomagali.

Majica za 50 rojstni dan ali pa majica za 32 rojstni dan …

Ta majica je primerna za skoraj vsako starost, izkoristite jo lahko tudi za bolj običajne obletnice, recimo za 18. rojstni dan ali pa 51. rojstni dan, ko boste obujali spomine na lanskega abrahama …

Pogosta vprašanja in odgovori

Kako perem potiskane majice?

Vsi izdelki, potiskani v Garderobi, so pralno obstojni. Tisk na vseh izdelkih, tudi na majici, bo dolgo ostal lep in barvit, mehek na otip in elastičen, če boste majico pravilno vzdrževali. Perite jih na 40 stopinj, obrnjene tako, da je tisk na notranji strani majice, pred tem pa je ne namakajte. Priporočamo sušenje na zraku. Če uporabljate sušilnik pa bodite pozorni, da tisk obdržite na notranji strani majice in jo sušite skupaj z drugimi majicami (in ne brisačami ali kavbojkami). V primeru likanja, ne likajte čez tisk.

Ali dobim popust pri naročilu več majic?

Seveda! Vse izdelke Garderoba lahko naročite v večjih količinah, pri tem pa vam pripada količinski popust, ki se obračuna v košarici. Če želite majici dodati tisk (na rokav, hrbet,…) nam pošljite povpraševanje in pripravili vam bomo prilagojeno ponudbo in predogled.

Ali je tisk nalepka? Kakšen je tisk?

Čeprav vam nudimo tudi možnost tiskanja s folijo, ki na videz izgleda kot nalepka, spletna naročila tiskamo s tehniko DTG (digitalni tisk). To pomeni, da se barve vpijejo v tkanino in je tako tisk mehek, elastičen, živih barv in predvsem pralno obstojen. Video tiska si lahko ogledate tukaj!

Kakšne so majice?

Majice nudimo v dveh modelih. Oba sta kakovostna in prijetna za nošenje. Klasični model je sestavljen iz 180 gramskega bombaža, Fit model pa je sestavljen iz bombaža in elastana. Več informacij o izdelkih si lahko ogledate s klikom tukaj.

Tabela velikosti

Oglejte si več motivov v kategoriji rojstni dan. Kliknite tukaj!

Vam je motiv po svoje všeč, ni pa čisto tak, kot ste si ga zamislili? Oblikujte čisto po svoje s klikom tukaj.

Facebook-ikona-garderoba. SiYoutube-garderoba. Si

 

 

Dodatne informacije

* Izberi model

Moška majica, Moška fit majica, Ženska majica, Kapucar Unisex, Pulover Unisex