A dog is always there for you

Od: 13,90

Od: 13,90

* Izberi model
This option is required
Moška majica Moška fit majica Ženska majica Kapucar Unisex Pulover Unisex
Za podrobnejši opis in slike modelov kliknite tukaj
* Izberi barvo
This option is required
Bela Bela Črna Črna Grahasto siva Grahasto siva Temno modra Temno/mornariško modra Fuksija Fuksija Rumena Rumena Oranžna Oranžna Rdeča Rdeča Siva Siva Kelly zelena Travnato Zelena Svetlo zelena Jabolčno zelena Vijolična Vijolična Royal modra Kraljevo Modra Turkizna Turkizno modra Svetlo modra Svetlo modra
Za podrobnejšo sliko barve kliknite tukaj
* Izberi velikost
This option is required
S M L XL XXL
Za lažjo izbiro velikosti kliknite tukaj
Clear selection

Za naročila nad 40EUR je brezplačna dostava v Sloveniji

Kartični načini plačila

nacini placila
Nacini placila

Motiv lahko potiskate tudi na kateri drugi izdelek Garderoba. Če si to želite ali pa želite potiskati nekaj popolnoma novega, nam vaše želje pošljite na email in oblikovali bomo izdelek/motiv po želji.

Majica A dog is always there for you

Ne glede na to, kaj doživljate, vam psi nudijo neskončne količine ljubezni in podpore ter vas vedno z veseljem pozdravijo. Pes je resnično človekov najboljši prijatelj. Kadarkoli potrebujete prijatelja, vam je vaš kuža na voljo. Vedno poskrbi, da ste srečni in se počutite udobno in vedno vam je na voljo za crkljanje. Če se počutite slabo, vam bo pes pomagal dvigniti razpoloženje. Psi dajejo brezpogojno ljubezen in vas nikoli ne bodo obsojali, ne glede na to, kaj ste storili. Psi so vam vedno na voljo, tako v dobrem kot slabem.

In to velja za vse lastnike kužkov in psov, zato je ta majica lepo darilo za nekoga, ki ima svojega psa.

Majica za pasjeljubce

Praznuje vaš prijatelj, ki obožuje pse, pa ne veste, kaj bi mu kupilu? Ta majica je odlično darilo za vse ljubitelje psov v vašem življenju!

Majica A dog is always there for you – s to čudotivo majico pokažite svojo ljubezen do vašega kosmatega prijatelja! To je odličen način, da pokažete svojo hvaležnost za vse, kar naredi za vas, in še druge spodbudite k temu, da postanejo najboljši prijatelji s psom. Psi nam nudijo neskončne količine ljubezni in podpore, ta majica pa je odličen način, da jim pokažete, da se tega zavedate.

Majica A dog is always there for you je krasno darilo

Če iščete darilo za nekoga, ki ima zelo rad pse, je ta majica odlična izbira! Zagotovo bo razveselila vse ljubitelje psov in bo odlično darilo za vse, ki imajo radi pse. Naročite jo še danes!

Dizajn na majici A dog is always there for you

Ta majica je zasnovana z mislijo na pse in seveda ljubitelje psov. Na njej je simpatičen napis “A dog is always there for you”. Ta majica je odlično darilo za vse ljubitelje psov v vašem življenju!

Tabela velikosti

Oglejte si več motivov v kategoriji izberi leta. Kliknite tukaj!

Oglejte si več izdelkov na katere lahko potiskate svoj motiv. Kliknite tukaj!

Facebook-ikona-garderoba. SiYoutube-garderoba. Si

 

 

Dodatne informacije

* Izberi model

Moška majica, Moška fit majica, Ženska majica, Kapucar Unisex, Pulover Unisex

* Izberi barvo

Bela, Črna, Grahasto siva, Fuksija, Temno modra, Oranžna, Rdeča, Rumena, Siva, Kelly zelena, Svetlo zelena, Vijolična, Royal modra, Turkizna, Svetlo modra

* Izberi velikost

S, M, L, XL, XXL