Beer queen

Od: 17,90

Od: 17,90

* Izberi model
This option is required
Moška majica Ženska majica Kapucar Unisex Pulover Unisex
Za podrobnejši opis in slike modelov kliknite tukaj
* Izberi barvo
This option is required
Bela Bela Črna Črna Grahasto siva Grahasto siva Temno modra Temno/mornariško modra Fuksija Fuksija Rumena Rumena Oranžna Oranžna Rdeča Rdeča Siva Siva Kelly zelena Travnato Zelena Svetlo zelena Jabolčno zelena Vijolična Vijolična Royal modra Kraljevo Modra Turkizna Turkizno modra Svetlo modra Svetlo modra
Za podrobnejšo sliko barve kliknite tukaj
* Izberi velikost
This option is required
S M L XL XXL
Za lažjo izbiro velikosti kliknite tukaj
Clear selection

Za naročila nad 40EUR je brezplačna dostava v Sloveniji

Kartični načini plačila

nacini placila
Nacini placila

Motiv lahko potiskate tudi na kateri drugi izdelek Garderoba. Če si to želite ali pa želite potiskati nekaj popolnoma novega, nam vaše želje pošljite na email in oblikovali bomo izdelek/motiv po želji.

Majica Beer queen

Majica je kot nalašč za vse, kar je povezano s pitjem, zabavami in praznovanji. Material je mehak in zračen, hkrati pa dovolj trpežen, da zdrži veliko pranj. Ta majica je na voljo v različnih barvah, tako da lahko najdete pravo za vas! S tem motivom se boste počutili kot kraljica zabave, zato če je to vaša stvar, si jo priskrbite! Majica je kot nalašč za tiste, ki radi praznujejo in se ob tem zabavajo. Nosite to majico na zabavah ali preprosto po mestu in pokažite, da ste kraljicapiva!

Beer queen je kraljica zabave

Vsak ljubitelj piva vam bo rekel, da je pivo popolna pijača za zabavo. Je osvežujoč, aromatičen in se odlično poda k skoraj vsaki hrani. Kraljica piva je odličen primer ljubitelja piva. Ona je tudi življenje zabave, vedno pripravljena dvigniti kozarec in nazdraviti. Če torej iščete nekoga, ki bi zabavo res začel, ne iščite dlje kot kraljica piva!

Kakšno pivo pije kraljica piva

Ko gre za pivo, zna kraljica piva ceniti fine zvarke. Ta kraljica rada začne z lahkim lagerjem ali pilsnerjem in na zabavi poskusi vse različne ponudbe, dokler ne najde tistega, ki resnično izstopa. Seveda nobena pivska kraljica ne bi bila popolna brez dobrega hefeweizen-a pri roki; nekaj gladkega in osvežilnega za tiste vroče poletne dni. In ko pride čas za pravo praznovanje, ni nič boljšega kot odpreti steklenico stouta, starega v sodih, ali bogatega imperial IPA. Ne glede na to, ali uživa v njih sama ali praznuje s prijatelji in družino, ni piva, ki ga kraljica piva ne bi spila! Če torej iščete nekoga, ki pozna njena piva, ne iščite dlje od kraljice piva. Nikoli te ne bo pustila na cedilu!

Kraljica piva

Za vse kraljice, ljubiteljice piva je tukaj zabavna majica Beer Queen! Obdarujte vašo kraljico z majico, ki enostavno a hkrati moderno prikaže njeno ljubezen do piva. Čudovito darilo bo nosila z veseljem, ker je majica ne samo da udobna ampak hkrati zabavna in na obraze riše nasmehe. Torej, pozivamo vse tiste, ki uživajo ob pivu, da to delijo še z drugimi na unikaten, smešen način.

 

Tabela velikosti

Oglejte si več motivov v kategoriji VPIŠI NADKATEGORIJO MOTIVA. Kliknite tukaj!

Oglejte si več izdelkov na katere lahko potiskate svoj motiv. Kliknite tukaj!

Facebook-ikona-garderoba. SiYoutube-garderoba. Si

 

 

Dodatne informacije

* Izberi model

Moška majica, Moška fit majica, Ženska majica, Kapucar Unisex, Pulover Unisex

* Izberi barvo

Bela, Črna, Grahasto siva, Fuksija, Temno modra, Oranžna, Rdeča, Rumena, Siva, Kelly zelena, Svetlo zelena, Vijolična, Royal modra, Turkizna, Svetlo modra

* Izberi velikost

S, M, L, XL, XXL