Bolj star bolj nor Fičo

Od: 12,90

Od: 12,90

* Izberi model
This option is required
Moška majica Moška fit majica Ženska majica Kapucar Unisex Pulover Unisex
Za podrobnejši opis in slike modelov kliknite tukaj
* Izberi velikost
This option is required
S M L XL XXL
Za lažjo izbiro velikosti kliknite tukaj
Clear selection

Za naročila nad 40EUR je brezplačna dostava v Sloveniji

Kartični načini plačila

nacini placila
Nacini placila

Motiv lahko potiskate tudi na kateri drugi izdelek Garderoba. Če si to želite ali pa želite potiskati nekaj popolnoma novega, nam vaše želje pošljite na email in oblikovali bomo izdelek/motiv po želji.

 

Majica za rojstni dan Bolj star bolj nor Fičo

Potrebujete zabavno in edinstveno darilo za nekoga iz “starih časov”? Motiv “Bolj star bolj nor – Fičo” z leti po želji je prav to! Izbirajte med ponudbo izdelkov in oblikujte popolnoma unikatno majico za darilo. Ne glede na to, ali boste obdarovali očeta, dedka, pradedka, prijatelja ali katero drugo osebo, ga boste s tem darilom zagotovo nasmejali. Zato izberite poljubno majico ali pulover in jim pomagajte proslaviti še eno leto mladosti.

Željena leta vpišite v okence, upoštevali jih bomo pri tisku.

Majica za 50 let bolj star bolj nor Fičo

je lahko tudi majica za 40 let, ali pa majica za 60 let, pa tudi majica za 75 let ali kakšno drugo ne tako okroglo obletnico.

Majica Bolj star bolj nor Fičo je krasno darilo za rojstni dan

za vse ljubitelje starodobnikov v vašem življenju. Všeč jim bo sporočilo, saj je na majici starodobni avto njihove mladosti, in vsakič, ko jo bodo nosili, se bodo nasmejali.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kako perem potiskane majice?

Vse majice, potiskane v Garderobi, so pralno obstojne. To pomeni, da bo tisk dolgo ostal lep, mehak na otip in elastičen, če boste majico pravilno vdrževali. Napake pri vzdrževanju lahko majici in tisku skrajšajo življenjsko dobo. Načeloma svetujemo, da upoštevate navodila na etiketi majice, ki pravijo, da majice perete obrnjene v pralnem stroju pri temperaturi 40 stopinj, brez predpranja in brez namakanja. Majice raje sušite na zraku. Če uporabljate sušilnik, pazite, da perete in sušite majice skupaj z drugimi majicami (in ne z brisačami ali kavbojkami). Raje ne likajte čez tisk.

Lahko naročim več majic hkrati in dobim popust?

Seveda. Vse grafike in personalizirane izdelke lahko naročite v večjih količinah. Količinski popusti se obračunajo v košarici. Če potrebujete dodaten tisk, recimo dodan napis ali logotip, nam pošljite povpraševanje in pripravili vam bomo prilagojeno ponudbo.

Ali je tisk nalepka?

Ne, v Garderobi tiskamo veliko večino majic direktno na majice – to je DTG tisk. Mehek tisk na majice je bolj elastičen, bolj živih barv in predvsem pralno obstojen.

 

Tabela velikosti

Več majic, katerim lahko določite leta po želji, boste našli s klikom tukaj!

Oglejte si več izdelkov na katere lahko potiskate svoj motiv. Kliknite tukaj!

Facebook-ikona-garderoba. SiYoutube-garderoba. Si

 

 

Dodatne informacije

* Izberi model: Brez izbire

Moška majica, Moška fit majica, Ženska majica, Kapucar Unisex, Pulover Unisex