Medicinske sestre so dokaz da obstajajo angeli

Od: 15,90

Od: 15,90

* Izberi model
This option is required
Moška majica Moška fit majica Ženska majica Kapucar Unisex Pulover Unisex
Za podrobnejši opis in slike modelov kliknite tukaj
Clear selection

Za naročila nad 40EUR je brezplačna dostava v Sloveniji

Kartični načini plačila

nacini placila
Nacini placila

Motiv lahko potiskate tudi na kateri drugi izdelek Garderoba. Če si to želite ali pa želite potiskati nekaj popolnoma novega, nam vaše želje pošljite na email in oblikovali bomo izdelek/motiv po želji.

 

Majica Medicinske sestre so dokaz, da obstajajo angeli

Majica, ki dokazuje obstoj angelov “Medicinske sestre so dokaz da obstajajo angeli” – ti se na svetu kažejo ne samo v medicinskih sestrah, ampak v marsikaterem človeku. Veliko je poklicev in življenjskih poslanstev, ki izjemno pomirjajoče delujejo na druge ljudi. Nekateri ljudje so angeli pravzaprav ne glede na to, kaj v življenju počnejo. Vsak od nas ima kakšnega angela v svoji bližini. Če je recimo vaš mehanik kot angel, mu lahko privoščite takšno majico. Enostavno napis medicinske sestre zamenjajte z napisom mehaniki in dobite majico za najboljšega mehanika na svetu! 🙂

Personalizirano potiskane majice

V Garderobi smo razvili veliko motivov, ki jih lahko prilagajate po svoje – tako dobite personalizirano majico po res ugodni ceni. Enostavno izkoristite možnosti spreminjanja, ki so vam ponujene pri motivu, in tako izdelajte in naročite svojo unikatno majico. Pri majici Medicinske sestra so dokaz da obstajajo angeli lahko spreminjate barvo napisa in barvo angelskega sija. Hkrati pa lahko zamenjate tudi napis Medicinske sestre s poklicem, ki vam bolj ustreza. Napis se lahko glasi tudi Sestre so dokaz, da obstajajo angeli – to je lahko krasno darilo za vašo sestro.

Majice za obletnico mature

Motiv “Medicinske sestre so dokaz da obstajajo angeli” je vrhunska ideja za obletnico mature. Če organizirate 10. ali 15. ali 30. obletnico mature, povprašajte vse, ki udeležbo potrdijo, kako veliko majico nosijo in kakšen je najljubši poklic ali poslanstvo – s čim se ukvarjajo, s čim se idetificirajo. In naročite zanje unikatne majice za lep spomin na krasen dogodek. Majico “Medicinske sestre so dokaz da obstajajo angeli” personalizirajte po svoje”!

Pogosta vprašanja in odgovori

Kako perem potiskane majice?

Vse majice, potiskane v Garderobi, so pralno obstojne. To pomeni, da bo tisk dolgo ostal lep, mehak na otip in elastičen, če boste majico pravilno vdrževali. Napake pri vzdrževanju lahko majici in tisku skrajšajo življenjsko dobo. Načeloma svetujemo, da upoštevate navodila na etiketi majice, ki pravijo, da majice perete obrnjene v pralnem stroju pri temperaturi 40 stopinj, brez predpranja in brez namakanja. Majice raje sušite na zraku. Če uporabljate sušilnik, pazite, da perete in sušite majice skupaj z drugimi majicami (in ne z brisačami ali kavbojkami). Raje ne likajte čez tisk, da tiska ne poškodujete.

Lahko naročim več majic hkrati in dobim popust?

Seveda. Vse grafike in personalizirane izdelke lahko naročite v večjih količinah. Količinski popusti se obračunajo v košarici. Če potrebujete dodaten tisk, recimo dodan napis ali logotip, nam pošljite povpraševanje in pripravili vam bomo prilagojeno ponudbo.

Ali je tisk nalepka?

Ne, v Garderobi tiskamo veliko večino majic direktno na majice – to je DTG tisk. Mehek tisk na majice je bolj elastičen, bolj živih barv in predvsem pralno obstojen.

Tabela velikosti

Oglejte si več motivov v kategoriji za medicinske sestre. Kliknite tukaj!

Oglejte si več izdelkov na katere lahko potiskate svoj motiv. Kliknite tukaj!

Facebook-ikona-garderoba. SiYoutube-garderoba. Si

 

 

Dodatne informacije

* Izberi model: Brez izbire

Moška majica, Moška fit majica, Ženska majica, Kapucar Unisex, Pulover Unisex