Muggle

Od: 15,90

Od: 15,90

* Izberi model
This option is required
Moška majica Moška fit majica Ženska majica Kapucar Unisex Pulover Unisex
Za podrobnejši opis in slike modelov kliknite tukaj
* Izberi barvo
This option is required
Bela Bela Črna Črna Grahasto siva Grahasto siva Temno modra Temno/mornariško modra Fuksija Fuksija Rumena Rumena Oranžna Oranžna Rdeča Rdeča Siva Siva Kelly zelena Travnato Zelena Svetlo zelena Jabolčno zelena Vijolična Vijolična Royal modra Kraljevo Modra Turkizna Turkizno modra Svetlo modra Svetlo modra
Za podrobnejšo sliko barve kliknite tukaj
* Izberi velikost
This option is required
S M L XL XXL
Za lažjo izbiro velikosti kliknite tukaj
Clear selection

Za naročila nad 40EUR je brezplačna dostava v Sloveniji

Kartični načini plačila

nacini placila
Nacini placila

Motiv lahko potiskate tudi na kateri drugi izdelek Garderoba. Če si to želite ali pa želite potiskati nekaj popolnoma novega, nam vaše želje pošljite na email in oblikovali bomo izdelek/motiv po želji.

Muggle

Oboževalci Harryja Potterja radi izkazujejo svojo podporo seriji in eden od načinov, da pokažete svojo ljubezen do serije, je, da pokažete, da ste tudi sami muggle s to majico.

Majica ali pulover Muggle

Če ste velik oboževalec Harryja Potterja, potem verjetno radi pokažete svojo strast do čarobne serije na vse možne načine. Eden od načinov, da izrazite svojo ljubezen do dogodivščin Harryja in njegovih prijateljev, je, da nosite to čudovito muggle majico, ki s pametno grafično zasnovo ponosno prikazuje svoj muggle status. Ne glede na to, ali ste Potterheadi ali samo uživate v knjigah kot naključni oboževalec, ta majica vsem daje vedeti, da ne cenite samo čarovnije in čudežev čarovniškega sveta, ampak tudi, da se jemljete sebe kot muggle. Če torej želite pokazati, da cenite eno najbolj priljubljenih filmskih in knjižnih franšiz, ki so jih kadarkoli ustvarili, potem je ta muggle majica popoln način za to!

Majica Muggle je krasno darilo za vse oboževalce Harry Potterja

Če poznate nekoga, ki obožuje Harryja Potterja, potem je ta Muggle majica popolno darilo zanj! Ta majica ima muggle dizajn, ki bo zagotovo všeč vsakemu oboževalcu serije Harry Potter. Majica je odlično darilo za vse, ki imajo radi knjige in filme te odlične serije, in zagotovo bo hit pri vsakem, ki jo prejme. Zahvaljujoč  tej majici lahko prejemnik s ponosom pokaže svoj muggle status. Torej, če poznate nekoga, ki je velik oboževalec Harryja Potterja, ne oklevajte in mu priskrbite to majico! Zagotovo jim bo všeč.

Dizajn na majici Muggle

Ta majica je oblikovana z uporabo ikoničnega fonta Harry Potter serije, zaradi česar je takoj prepoznavna za oboževalce priljubljene serije knjig. Beseda muggle je napisana s krepkimi črkami na sprednji strani srajce in odlično ujame nenavaden in zabaven slog te priljubljene franšize. Ne glede na to, ali ste sami muggle ali samo velik oboževalec Harryja Potterja, bo ta elegantna majica zagotovo obrnila glave in pokazala vašo ljubezen do vsega čarobnega. Torej, če želite svoji garderobi dodati malo čarovništva, ne iščite dlje od tega osupljivega dizajna te čudovite muggle majice!

 

Tabela velikosti

Oglejte si več motivov v kategoriji VPIŠI NADKATEGORIJO MOTIVA. Kliknite tukaj!

Oglejte si več izdelkov na katere lahko potiskate svoj motiv. Kliknite tukaj!

Facebook-ikona-garderoba. SiYoutube-garderoba. Si

 

 

Dodatne informacije

* Izberi model: Brez izbire

Moška majica, Moška fit majica, Ženska majica, Kapucar Unisex, Pulover Unisex

* Izberi barvo: Brez izbire

Bela, Črna, Grahasto siva, Fuksija, Temno modra, Oranžna, Rdeča, Rumena, Siva, Kelly zelena, Svetlo zelena, Vijolična, Royal modra, Turkizna, Svetlo modra

* Izberi velikost: Brez izbire

S, M, L, XL, XXL