Pulover Kraljica
Pulover Kraljica
28,9031,90 Izberi možnosti

Pulover Kraljica

28,9031,90

Motiv lahko potiskate tudi na kateri drugi izdelek Garderoba. Če si to želite ali pa želite potiskati nekaj popolnoma novega, nam vaše želje pošljite na email in oblikovali bomo izdelek/motiv po želji.

Počisti

28,9031,90

* Izberi model
This option is required
Kapucar Unisex Pulover moški Pulover moški Kapucar ženski Kapucar Ženski Pulover ženski Pulover Ženski
* Izberi barvo
This option is required
Bela Bela Črna Črna Grahasto siva Grahasto siva Fuksija Fuksija Rumena Rumena Rdeča Rdeča Siva Siva Royal modra Kraljevo Modra Bež Bež Ledeno Modra Ledeno modra Mint Mint Svetlo roza Svetlo roza Temno zelena Temno zelena
* Izberi velikost
This option is required
S M L XL XXL
Clear selection

Strošek dostave v Sloveniji, ta teden samo 1€!

Možnosti plačila

nacini-placila

Pulover Kraljica

Kaj je življenje brez ljubezni? Okronajte vajino ljubezen z unikatnim in kvalitetnim pulover Kraljica, ki je čudovito unikatno darilo. Še tako mala pozornost šteje. Kraljica se po šahovnici premika preudarno, graciozno in prav to sporočilo posredujte vaši osebi. Vse figure jo čuvajo in do nje čutijo spoštovanje. Če tudi vi tako čutite do svoje kraljice doma, bo te majice zagotovo zagotovo vesela.

Naj ve, da vam pomeni veliko in da jo gledate z očmi občudovalca. Cenila bo darilo pozornosti in njeno sporočilo. Povrh vsega pa se bo na vaše pozitivno sporočilo spomnila vsakič, ko bo pulover oblekla. Podarili ji boste več kot trenutek.

Pulover lahko podarite za različna praznovanja kot so rojstni dan ali obletnica, pa tudi kot praznično darilo za dan žena ali pa kot darilo pozornosti.

 

Oglej si več dizajnov za ženo. Klikni tukaj!

Facebook-ikona-garderoba. SiYoutube-garderoba. Si

 

 

Dodatne informacije

* Izberi model

Kapucar ženski, Pulover moški, Pulover ženski, Kapucar Unisex

* Izberi barvo

Bela, Črna, Grahasto siva, Fuksija, Rdeča, Svetlo roza, Rumena, Siva, Royal modra, Temno zelena, Mint, Ledeno Modra, Bež

* Izberi velikost

S, M, L, XL, XXL