Beauty_begins_the_moment_you_decide_to_be_yourself_skodelica_bela_garderoba_unikatni_tisk_ljubljana
Beauty_begins_the_moment_you_decide_to_be_yourself_skodelica_barvna_garderoba_unikatni_tisk_ljubljana
Beauty-begins-the-moment-you-decide-to-be-yourself-preview-dizajn

Skodelica Beauty begins the moment you decide to be yourself

Od: 9,90

Od: 9,90

Izberi barvo izdelka
This option is required
Bela Bela Črna Črna Royal modra Kraljevo Modra Temno modra Temno/mornariško modra Svetlo modra Svetlo modra Roza Svetlo roza Rdeča Rdeča Oranžna Oranžna Rumena Rumena Svetlo zelena Jabolčno zelena
Clear selection
Prikaži košarico

Skodelica Beauty begins the moment you decide to be yourself. Saj veste kako to gre … ljudje se radi pretvarjamo in oponašamo druge, namesto, da bi bili samo MI . Res je, da se bomo sami sebi zdeli lepi, šele, ko se sprijaznimo sami s sabo … potem življenje postane enostavnejše Ta potiskana skodelica bo namesto vas sporočala to preprosto modrost.

Skodelice, potiskane z zabavnimi motivi, so idealno samostojno darilo, lahko pa jih podarite tudi v kombinaciji z majico, potiskano z enakim motivom.

Vse motive iz naše spletne trgovine lahko potiskamo tudi na skodelicah. Če niste našli skodelice z izbranim motivom, nam pišite na info@garderoba.si.

Skodelice iz naše ponudbe so kakovostne in obstojno potiskane. Odsvetujemo pomivanje v pomivalnem stroju, da bo skodelica dolgo ostala lepa. Barve so živahne in lahko potiskamo tudi fotografije. Niste našli motiva, ki bi vam res ustrezal? Naročite skodelico s svojim dizajnom ali motiv narišite z našim orodjem za oblikovanje tukaj.

Vsaka skodelica je pakirana v lepo kartonsko škatlico.

 

Ta izdelek ste pravkar dodali v košarico:

KOŠARICA
0
X