unikatna otroška majica s kratkimi rokavi
Unikatna otroška majica s kratkimi rokavi

Unikatna otroška majica s kratkimi rokavi

23,90

Oblikujte po svoje v spletnem oblikovalcu. Potiskajte fotografijo, napis, grafiko ali karkoli drugega. Če potrebujete pomoč, nam napišite vaše želje in pomagali vam bomo pri izdelavi.

Oblikuj

Strošek dostave v Sloveniji, ta teden samo 1€!

Možnosti plačila

nacini-placila

Unikatna otroška majica s kratkimi rokavi

Potiskane otroške majice so srce vsakega dobrega praznovanja. Idealne so tudi za darila po pošti, saj se majica med transportom ne poškoduje – pošiljko lahko pošljemo direktno slavljencu in priložimo tudi voščilnico z vašim posvetilom.

Grafiko za tisk lahko naložite in izdelate preko spletnega oblikovalca. Poigrate se lahko z različnimi pisavami, barvami, slikami in grafikami, ki so že pripravljene za vas ali pa naložite svoje. Prepustite se svoji domišljiji.

NASVET: dodajte ime otroka, pomislite na to, kaj ima rad/rada. Poslušajte srce – včasih se odraslim zdijo ideje malčkov nenavadne, ampak če jim dovolite, vam bodo segle do srca in boste videli, da je vse, kar otroci komentirajo, obožujejo, uporabljajo in spremljajo, pravzaprav res čudovito. Omejitev ni, tudi barvna majica je lahko potiskana v neomejeno barvah, potiskamo lahko tudi fotografije in seveda vse kombinacije slik in napisov.

Unikatna otroška majica s kratkimi rokavi:

  • 150 g/m²
  • 100% delno-česani bombaž (vijačno preden)
  • trak v ovratniku
  • narebran ovratnik
  • kratki rokavi
  • prilegajoč kroj

Facebook-ikona-garderoba. SiYoutube-garderoba. Si